showbizz kamp with justin bieber 33

1K 32 3
                                    

'hey baby, goed geslapen?' vroeg justin wanneer hij de gezamelijke kamer binnen wandelde. 'hey, goed en met jou?' vroeg ik. 'heel goed' zei justin en hij gaf mij een kusje op mijn voorhoofd. 'waar is je zus?' vroeg justin. 'ik zou het niet weten, ik denk in de slaapkamer' zei ik. 'je hebt toch bij haar geslapen vanacht' zei justin. 'eeuhh... jaa' zei ik. 'haha ik ga haar even gaan zoeken' zei justin. 'oke..' zei ik en justin wandelde uit de ruimte. het is te hopen dat justin niet gaat vragen aan haar of ze mij gezien heeft. 

'zusie kom je? we gaan eten' zei melinda terwijl ze haar hoofd tussen de deur stak. 'okey ik kom' zei ik en ik wandelde naar buiten. justin, valeksa en melinda stonden te wachten op mij en we gingen met heel de bende naar het restaurant. 

'melissa, kan ik je straks eens spreken?' vroeg valeska. 'ja haha dat kan' zei ik en we namen ons eten en schoven aan, aan tafel. 'mmm ik heb zo'n honger' zei ik wanneer ik een grote hap uit mijn boterham nam. 'voor wat wil je me straks spreken?' vroeg ik aan valeksa. 'haha dat zal je straks wel horen' zei valeska en ze knipoogde eens. 'oke nu maak je mij nieuwsgierig' zei ik. 'haha dat is goed' zei valeska en ze kon haar lach niet inhouden. 'alee zeg het' zei ik. 'nee, er zijn hier teveel oortjes' zei valeska. 'aaah mogen wij het niet weten?' zei justin ook nieuwsgierig. 'goed geraden, dikke pluim' zei valeska en ze keek mij geniepig aan. 

we aten snel alles op en gingen daarna naar buiten. 'melissa meekomen jij' zei valeska. 'jaja ik ben daar' zei ik en we gingen appart gaan staan van de groep. 'wat heb ik gehoord' zei valeksa met een big smile op haar gezicht. 'huuh wat bedoel je?' vroeg ik. 'gebaar je niet van de domme' zei valeska. 'ik snap echt niet wat je bedoelt' zei ik vastberaden. 'ooh jawel, denk eens goed na. je hebt vanacht niet in je eigen bed geslapen' zei valeska. 'eeuh nee dat is geen waar' zei ik... 

'haha jawel, niet liegen.. ik heb vanacht komen kijken waar je was om een joint te roken maar je lag niet in je bed' zei valeska. 'ik zat waarschijnlijk op het toilet' zei ik om eronderuit te komen. 'nee ik heb daar ook gekeken' zei valeska. 'dan was ik misschien gaan wandelen ofso' zei ik omdat ik echt niet wou dat iedereen het teweten ging komen dat ik en jai seks hebben gehad. 'haha ik geloof je niet, ik heb je gisteren wel zien wandelen hoor naar een ander gebouw' zei valeksa. 'ahja?' vroeg ik alsof ik van niets wist. 

'meiske ik ben niet dom hoor' zei valeska. 'je gaat blijven zagen zeker als ik het niet zeg?' vroeg ik. 'jaaaa' zei valeska. 'beloof je dat je gaat zwijgen' zei ik. 'ik beloof het op mijn hondje' zei valeska. 'ik heb vanacht seks gehad met jai' zei ik. 'whaaaat seks met jai brooks?' vroeg valeska luid. 'shhtt stiller, niemand mag het weten' zei ik maar het was al te laat, melinda keek me aan met een raar gezicht......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now