showbizz kamp with justin bieber 59

429 28 6
                                    

p.o.v melinda

hij reed op de oprit en hij had het nog niet door dat ik hier stond. hij deed zijn deur open en ik liep naar hem toe. 'wat doe jij hier?' vroeg justin wanneer hij mij opmerkte. 'je een serieus lesje leren' zei ik. 'oke, maar laten we dit binnen bespreken' zei justin. 'waarom? mag misschien niemand horen dat je een klootzak bent?' vroeg ik. 'wat? kom mee naar binnen' zei justin maar ik weigerde en hij liep naar de voordeur. ik liep achter hem aan en trok aan zijn haar. 'je gaat nu eens goed luisteren naar mij bieberke van mijn voeten. zo met mijn zus haar hart spelen zal je zuur komen te staan, ik waarschuw je. als ik je nog 1 keer met die chantel zie zal er iets gebeuren wat je niet zult verwachten' zei ik. 'aahjaa? wat dan?' vroeg justin. 'dat zul je dan wel zien' zei ik en ik liep terug naar mijn wagen en stapte in. justin stond stom verbaast te kijken naar me. ik starte de motor en maakte dat ik weg was want het ging niet lang meer duren tegen dat ik ging uitvliegen. 

toen ik thuis was ging ik naar binnen en liep ik derict de badkamer in om mij onder de douche te zetten om een beetje af te koelen

p.o.v melissa

ik hoorde mijn zus thuiskomen en sprong onmiddelijk recht. ik zag haar naar de badkamer gaan en ik liep achter haar aan. juist voor ze de deur ging dicht doen hield ik haar tegen. 'naar waar ben je geweest?' vroeg ik. 'naar ergens en nergens' zei melinda. 'komaan, doe niet zo. naar waar? naar justin?' vroeg ik. 'ja en ik heb hem eens zijn vet gegeven' zei melinda. 'wat heb je allemaal gezegt?' vroeg ik. 'ughh ik zal het straks allemaal wel zeggen maar nu ga ik even afkoelen' zei melinda en ze smeet de badkamer deur tegen mijn neus. wauw ze was echt boos, ik had haar nog nooit zo gezien.

ik ging dan maar terug naar mijn kamer en ging terug in bed gaan liggen en deed nog een klein dutje tot ik melinda uit de badkamer hoorde komen een uurtje later. ik liep naar haar kamer waar ze zich aan het aankleden was. 'en wat heb je nu gezegt?' vroeg ik. 'dat hij niet met je hart moet spelen en als hij nog 1 keer die chantel ziet dat ik hem wat aan doe' zei ik. 'heb je dat echt zo kort gezegt?' vroeg ik. 'ja, hoe anders?' vroeg melinda. 'nja ik weet het niet en heeft hij nog iets gevraagd over mij?' vroeg ik. 'nee, maar daar had hij dan ook de kans niet voor' zei melinda. 

melinda liep uit haar kamer naar beneden en ik deed eerst mijn kleren aan voor ik naar beneden ging. ik liep naar de keuken waar ik snel een appel nam en hem op at. 'melinda ik neem straks eventjes de auto, ik moet ergens naar toe' zei ik. 'oke, is goed' zei melinda en ik nam mijn handtas en de auto sleutels en liep naar buiten. ik stapte in de auto en reed weg. ik was van plan om naar justin te gaan.

na eventjes rijden kwam ik toe en zag ik zijn auto staan, ik reed op de oprit en stapte uit. ik liep naar de voordeur en belde aan en niet veel later deed justin de deur open maar we zijden geen woord tegen elkaar, hij liet mij gewoon binnen. ik ging gaan zitten in de zetel en justin kwam naast me zitten. er hing een rare sfeer die niet normaal was.

wie van ons ging de stilte verbreken? *ding dong* de deurbel ging, het was dus de deurbel die de stilte verbrak. justin stond recht en liep naar de voordeur. ik hoorde een vrouwenstem babbelen, het was die teef van een chantel. haar moest ik ook nog eens aanpakken. ik stond recht en liep ook naar de voordeur, nu ging wereld oorlog 3 beginnen....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now