showbizz kamp with justin bieber 22

1.1K 30 7
                                    

'je hebt toch ook altijd een plannetje voor alles hé' zei valeska. 'hahaha je kent mij' zei ik en we namen een paar kleren bij elkaar en staken die in onze handtas. 'naar waar gaan we nu?' vroeg valeska. 'naar je lover boy' zei ik. 'naar wie is dat dan?..... oooh zayn' zei valeska. 'jaaaa juist, bingo' zei ik en we wandelde terug naar buiten. 

ik en valeska wandelden naar het gebouw waar zayn en harry sliepen en we gingen daar naar binnen. ik zocht de kamer van zayn en klopte daar aan *tok tok tok*. 'kom binnen' zei zayn en ik en valeska wandelden de kamer in. 'wat doen jullie hier?' vroeg harry. 'we hebben jullie hulp nodig' zei ik. harry en zayn lagen daar op bed alleen in hun boxershorts, valeska haar ogen vielen er bijna uit maar ik gaf mijn ogen ook de kost hoor.

'waarom hebben jullie onze hulp nodig?' vroeg zayn. 'awel hé, ik zal het je eens vertellen' zei ik en we gingen op bed zitten bij harry en zayn. 'we hebben een grapje uitgehaald met justin bieber en de rest. we hebben een filmpje gemaakt waarin we zogezegt worden vermoordt en meegenomen door bloody marry en er hangt overal bloed aan de muur. dus onze vraag is nu of we hier vanavond mogen blijven slapen' vroeg ik. 'dus jullie doen alsof jullie dood zijn?' vroeg harry. 'ja, om iedereen de stuipen op het lijf te jagen' zei ik. 'jullie zijn echt bad girls' zei zayn. 'beter dat, dan een saaie seut zoals mijn zus' zei ik. 'haha die non zeker?' vroeg zayn. 'ja haha' zei ik. 'komen jullie maar lekker tussen ons liggen' zei harry en ik en valeska gingen tussen hen in liggen. ik ging onder het laken liggen en harry legde zijn hand op mijn borst. 'harry handen thuis!' zei ik maar zijn hand bleef liggen. 'harry!' zei ik nog eens maar hij negeerde het. 'het zijn bijna 2 handjes vol' zei harry. 'vetzakske' zei ik en ik haalde harry zijn hand weg van mijn borst. 'en nu braaf zijn' zei ik en harry begon te lachen. 'jamaja' zei ik. 'ik beloof dat ik braaf zal zijn' zei harry maar ik geloofde er niet veel van. ik viel die avond als een blok inslaap.

de volgende morgend (dag 4)

ik werd wakker en zayn en harry lagen niet meer in bed, alleen valeska en ik lagen er nog in. 'valeska,.... valeska,...... ei valeska' zei ik en ik maakte haar wakker. 'hmmnn wat is er?' vroeg valeska slaperig. 'waar zijn zayn en harry?' vroeg ik. 'die zijn al gaan eten' zei valeska slaperig. 'aah okey, slaap maar verder' zei ik. 'dat gaat nu wel niet meer hé, je hebt mijn slaap onderbroken' zei valeska. 'haha sorry veeleeskee' zei ik en ik gaf haar een duw. 'ei gaat het niet nee?' vroeg valeska. 'nee, ik ben hyperactief' zei ik en ik gaf valeska nog een duw. 'nu is het genoeg hé' zei valeska om mij te pesten en ze gaf mij ook een duw en zo belande wij in een kussen gevecht. 

'ooohlala' zei harry wanneer hij binnenkwam. 'haha wat is er?' vroeg valeska. 'jullie zijn echt sexy wanneer jullie vechten' zei harry. 'haha kip' zei ik en harry kwam tussen ons in zitten. 'en hoe was het met de groep van justin?' vroeg ik. 'hahaha ik moet je daarvan nog iets vertellen' zei harry. 'vertel vertel' zei valeska. 'je zus en justin waren aan het wenen en de rest was aan het flippen' zei harry 'ben je serieus dat justin aan het wenen was?' vroeg ik. 'ik ben dood serieus' zei harry en ik kon mijn oren niet geloven. 'ik denk dat justin verliefd is op jou' zei harry. hij was al de tweede die dat dacht.....

----------------------------------------------

meer? like en comment ♥

showbizz kamp with justin bieberDonde viven las historias. Descúbrelo ahora