showbizz kamp with justin bieber 46

689 29 6
                                    

'wat is er met melissa? is ze daar?' vroeg justin. 'ja ze zit hier bij me' zei bryan. 'omb geef haar eens' zei justin en ik hoorde hem snikken, hij was precies aan het huilen.'melissa, waarom heb jij niets van jou laten horen?' vroeg justin al wenend. 'sorry hoor maar ik heb smsjes gestuurd naar jou en ik heb ook berichten gestuurd op twitter en je antwoorde daar grof terug' zei ik. 'huh? maar dat kan niet, ik heb nooit iets ontvangen en ook nooit iets gestuurd naar jou' zei justin. 'wie heeft dan wel geantwoord op mijn berichten?' vroeg ik. 'ik heb geen één berichtje gezien van jou, ik was doodongerust' zei justin. 'ik was ook ongerust toen je niet terug antwoorde' zei ik. 'weet je wat, we spreken morgen af bij mij thuis. bryan moet je maar brengen' zei justin. 'oke ik zal het hem zeggen' zei ik en ik legde toe.

'bryan kun je mij soms morgen naar justin voeren?' vroeg ik. 'ja , geen probleem' zei bryan en ik bedankte hem nog en ging daarna terug naar mijn kamer.

ik keek nog even naar de tv en daarna ging ik slapen, ik lag nog even wakker over wat er morgen allemaal gezegd ging worden tussen ik en justin. zou hij de waarheid spreken dat hij die berichtjes niet zou verstuurd hebben? ik wist niet wat ik ervan moest denken of geloven.....

de volgende morgend

ik werd vroeg wakker door de zenuwen voor vandaag. het was nog maar 6.42 uur in de morgend. ik stond op en nam snel een douche. niet veel later kwam byran mijn kamer binnengewandeld. 'klaar om te gaan?' vroeg bryan. 'ja ik ben klaar, enkel nog mijn schoenen aandoen' zei ik en we wandelde naar beneden waar ik snel mijn schoenen aandeed. 

we stapte in de auto en reden naar justin zijn huis. ik was erg zenuwachtig en kraakte één voor één al mijn vingers van de stress. 'aaah stop met je vingers te kraken, ik kan daar niet tegen' zei bryan. 'sorry maar ik ben erg zenuwachtig' zei ik en ik probeerde om iets anders te doen met mijn vingers. 'je moet toch niet zenuwachtig zijn, je hebt justin toch al eerder gezien' zei bryan. 'ja dat weet ik maar toch ben ik zenuwachtig' zei ik. 'haha pas op dat je je vingers niet breekt hé' zei bryan om te lachen. 'nene zal niet gebeuren' zei ik en vijf minutjes later waren we bij justin zijn huis aangekomen, het was net een kasteel. bryan reed op de oprit en liet mij uitstappen. 'kom je niet mee naar binnen?' vroeg ik. 'nee, jullie hebben veel te bespreken en ik moet je zus gezelschap gaan houden anders zaagt ze teveel' zei bryan en daarom moest ik wel mee lachen. 'veel geluk met mijn zus' zei ik. 'dankje ik zal het nodig hebben' zei bryan en hij reed weer weg. daar stond ik dan voor justin zijn voordeur. ik wou juist op de bel drukken maar de deur ging al open. 'aaah hier het meisje die denkt dat ze justin kan krijgen' zei chantel. 'waar is justin?' vroeg ik en ik negeerde haar voor de rest. 'hij komt straks' zei chantel. 'oke, ik wacht wel' zei ik. 'goed idee' zei chantel en ze smeet de deur voor mijn neus dicht. oke vanaf nu was ze de grootste bitch die ik kende. maar wanneer zou justin komen? 

ik wachte ongeveer een uurtje maar hij was er nog steeds niet, waar was hij in godsnaam? hij wou afspreken maar komt niet opdagen? typisch jongens.....

--------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now