showbizz kamp with justin bieber 66

257 21 1
                                    

ik voelde mij eigenlijk best happy komen van al die drank, het was alsof ik heel de wereld aankon. ik zond een berichtje naar melinda dat ik toch achter kwam naar die fuif. ik verstopte eerst de 2 uitgedronken flessen drank buiten en belde daarna een taxi om mij te voeren. 

niet veel later was de taxi er en nam ik mijn handtas en stapte ik in. ik gaf het adres aan de man en hij reed zo snel als hij kon. ik voelde mij echt raar alsof het mij allemaal niet meer kon schelen hoe anderen denkte van mij. ik deed het raam open van de taxi en ik stak mijn hoofd erdoor met mijn tong uit mijn mond. 'woef woef woef' zei ik constant. 'doe je hoofd naar binnen' zei de taxi chauffeur, het werkte precies op zijn zenuwen. ik luisterde braaf en ging terug neer zitten. 

ongeveer 10 minutjes later waren we er en ik betaalde de taxi chauffeur en ging daarna aan de ingang staan waar melinda op mij ging wachten. 'aah zusje je bent toch gekomen' zei melinda. 'ja, tuurlijk. mijn vreugde kan niet meer op' zei ik. 'aiaiaiai je hebt precies al aan de drank gehangen' zei melinda. 'ik? neee, nooit' zei ik en ik knipoogde eens. 'kom maar mee naar binnen, er lopen een paar snelle gasten rond' zei melinda. 'ooeeh dan ga ik zeker mee naar binnen' zei ik en ik volgde melinda. 'ik heb een vip ruimte geregeld voor ons en mijn vriendinnen' zei melinda. 'oooh super zusje, bestel jij even drank voor mij?' vroeg ik en melinda ging eens kijken achter drank. 

af en toe zag ik wel een jongen die mij aanstond, zo ging ik justin eigenlijk wel heel jaloers krijgen. 'hier heb je 2 flessen cava, is dat genoeg?' vroeg melinda. 'voorlopig wel, ik roep je wel als de drank op is' zei ik en melinda ging verder feesten met haar vriendinnen. 

ik deed de eerste fles cava open en ik begon ervan te drinken. 'ei niet alles op je eentje uitdrinken hé' zei er een onbekende jongen. 'ook een slokje?' vroeg ik en de jongen knikte van ja. ik gaf de fles aan hem en hij nam een slok. 'waarom ben je hier eigenlijk, je hebt zo'n luxe leven' zei de jongen. 'wat? luxeleven? niet dus...' zei ik. 'waarom niet?' vroeg de jongen. 'lang verhaal waar ik nu mijn tijd niet wil aan verspillen' zei ik en ik nam nog een slok van de fles cava. 'laten we dan de tijd nuttig benuten en de dansvloer opgaan' zei de jongen. 'oke, maar hmm wat is je naam eigenlijk?' vroeg ik. 'ik ben tim' zei de jongen en hij trok mij mee naar de dansvloer. 

ik zette snel de fles cava op de tafel en we begonnen te dansen, ik had het echt naar mijn zin. het was al zo lang geleden dat ik me eens kon laten gaan. ik trok mij echt van niemand iets aan, het was alsof er een last van mijn schouders viel. 

'gaan we naar huis?' vroeg melinda na ongeveer 6 uurtjes. 'waarom? ik heb het echt naar mijn zin' zei ik. 'omdat ik moe ben' zei melinda maar ik weigerde om mee te gaan. 'weet je wat, ik breng je straks wel naar huis' zei tim. 'oke, maar breng haar veilig naar huis' zei melinda. 'dat zal ik zeker doen' zei tim en we danste verder.

ik en tim danste echt intiem en af en toe voelde ik zijn hand naar beneden glijden, ik liet hem gewoon doen. 'zullen we naar huis gaan?' vroeg tim opeens. 'okey' zei ik want ik was redelijk dronken en ik kon nog amper op mijn benen staan.

ik stapte in tim zijn auto en we reden en reden.... 'huh dat is toch niet mijn huis?' vroeg ik. 'inderdaad, hmm mijn gps is stuk dus weet ik niet naar waar ik moet rijden naar jou huis' zei tim. 'waar moet ik dan slapen?' vroeg ik. 'bij mij' zei tim en hij hielp mij uit de auto.

hij opende de voordeur en we gingen derict naar boven. hij nam mij mee naar zijn kamer en ik ging daar in bed liggen. hij kwam naast me liggen en begon mijn gezicht te strelen. 'je bent zo prachtig' zei tim en ik voelde zijn hand naar beneden schuiven. 

niet veel later kuste hij me en van het één kwam het ander....

------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment!

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now