showbizz kamp with justin bieber 39

905 26 4
                                    

we gingen vanavond voor de laatste keer gezamelijk gaan eten. 'is iedereen klaar om te gaan eten?' riep de hoofd-moni. 'jaaaa' riep iedereen terug in koor. we gingen voor de laatste keer binnen in het restaurant en namen ons eten. ik, justin, valeska, melinda en nog een paar gingen aan een tafel zitten. 'ik zal dit echt missen, ik herinner me de eerste dagen nog, ik vondt je een creep justin' zei ik. 'haha dankje' zei justin lachend. 'en ben je blij dat je toch meegekomen bent?' vroeg melinda. 'ja ik heb er een nieuwe vriendin en een boyfriend aan over gehouden en natuurlijk een betere band met mijn zussie' zei ik. 'niet beginnen slijmen hé' zei melinda. 'nee dat zou ik toch nooit doen maar eigenlijk ga ik wel blij zijn dat ik na een week nog eens kan gaan winkelen' zei ik. 'ooh ik ga mee, maar eerst eens lekker lang uitslapen in ons eigen warme bedje' zei melinda. 'okey dat is goed en ook nog een lekkere starbucks gaan drinken' zei ik. 'daar heb ik ook zin in, ik ga vanavond nog vragen aan mama dat we nog achter één gaan' zei melinda. 'ooh ja' zei ik en we aten de rest van ons eten op. 

'iedereen klaar?' vroeg justin. 'jip wij zijn klaar' zei ik en we ruimden de tafel af en gingen naar buiten. 'justin, ga je met ons mee met de bus?' vroeg ik. 'nee schatje, ze komen mij hier binnen een halfuurtje halen' zei justin. 'ben je serieus?' vroeg ik. 'ja babe, waarom wel?' vroeg justin. 'ik had nog graag de hele busrit met je geknuffelt want ik ga je missen' zei ik en justin gaf me nu een dikke knuffel. 'ik beloof dat we elkaar snel terugzien' zei justin en hij kuste me. 

'ik ga je echt heel hard missen' zei ik en ik liet hem niet los en we bleven knuffelen

een halfuurtje later...

'schatje mijn vervoer is hier' zei justin en ik vloog voor de laatste keer vandaag in zijn armen en kuste hem nog eens. 'baby als ik thuis ben zal ik je iets laten weten en we zullen vanavond nog eens bellen' zei justin. 'beloof dat we vanavond nog eens bellen of skypen' zei ik. 'ik beloof het baby' zei justin en hij gaf me nog een laatste kusje en hij stapte de wagen in. de auto vertrok en we zwaaiden nog naar elkaar.

'ik ga hem missen' zei ik. 'hij zal je ook missen' zei melinda en ze gaf me een knuffel. 'het is nu tijd voor ons om naar huis te gaan' zei melinda en we stapte op de bus.

we hadden nu een hele busrit dus viel ik inslaap...

'melissa we zijn aangekomen' zei melinda . ik werd wakker en stapte daarna uit. 'oooh daar zijn me 2 engeltjes' zei mama wanneer ze ons zag. 'dag mama' zei ik en ik gaf haar een knuffel en melinda deed hetzelfde. 'mam gaan we snel nog achter een starbucks?' vroeg melinda. 'nee schatje, morgen wel' zei mama en we kregen onze koffer en staken die in de auto en we stapte ook in. we reden naar huis en eenmal toegekomen ging ik derict naar mijn kamer om justin te bellen.

ik zocht hem tussen mijn contacten en belde hem maar het was zijn voicemail. hij had ook niets laten weten wanneer hij thuiskwam. er zou toch niets gebeurt zijn met hem?

----------------------------------------------------------

meer? like en comment ♥

ik zal maar pas een nieuw deeltje kunnen uploaden op 16 april want vanaf vanacht zit ik op de vlieger naar cyprus :D

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now