hoofdstuk 4

2.9K 115 20
                                    

(POV Skyler)

"Sky kom je nog?" Vraagt Jack geërgerd. Ik knik en loop naar hem toe. "Zorg dat je niet te veel opvalt oké?" Vraagt hij. "Ik zal het proberen." Jack pakt zij motor en overhandigt mij een helm. Ik ga achterop zetten. Ik ga dus niet mijn armen om zijn middel slaan. Ben je helemaal gek! Jack gaat wat rechter op zitten en pakt mijn polsen vast en trekt die om zich heen, zodat ik hem wel moet vasthouden. Met tegenzin houd ik hem toch vast. We komen aan bij een school. 

Alle leerlingen kijken onze kant op als hun de motor zien aan komen. Ik stap lenig af en doe de helm af. Ik zwaai even met mijn haar zodat het goed zit en geef de helm aan Jack, die zijn helm ook al heeft af gedaan. Hij slaat zijn arm over mijn schouder. Inmiddels ben ik het wel gewend, en hij raakt mijn huid niet dus heb ik er geen last van. Hij doet altijd alsof wij een stel zijn als we in de beurt van andere mensen zijn. Het boeit mij toch niet, ik bedoel op dit moment kan ik toch niet bij een jongen in de buurt zijn

"Hey Sky gaat het wel?" Vraagt Jack plots bezorgd. "Ja het gaat, ik was even in mijn gedachten." Hij knikt en geeft mij een kusje op mijn wang. "Laten we naar de receptie gaan, dan melden we ons aan." Zeg Jack en sleurt mij mee. Alle jongens kijken mij aan met een grijns. Waarom kijken ze zo naar mij? Ik ben ook maar een meisje, of is dit weer zo'n verhaal van: Er komt een nieuw meisje en iedere jongen wil haar als eerst hebben. Dacht het even niet. Met mij moet je niet spotten, en nu ik deze gaves heb al helemaal niet! 

"Hallo kan ik jullie helpen?" Vraagt een vrouw aan de balie. "Ja wij komen ons melden, wij zijn hier sinds kort naartoe verhuist en komen hier op school." Zeg Jack. "Ja klopt, hier zijn jullie roosters, de regels en de plattegrond van deze school. Er is vast wel iemand in jullie klas die je een rondleiding wilt geven." Zegt de vrouw vrolijk. "Oh ja en jullie kluizen niet te vergeten." De vrouw overhandigt ons een sleutel met daarop een nummer van de kluis. "Nog veel plezier, en welkom op deze school!" Zegt de vrouw weer over enthousiast.  "Bedankt." Zeg ik nog en draai mij om. 

We moeten straks onze boeken gaan halen en dan hebben wij les. We hebben nog ongeveer een half uurtje tot we de les in moeten. "Ga je mee de boeken  halen?" Haalt jack mij uit mijn gedachten. "Euh ja." Zeg ik een beetje nerveus. Hij legt zijn arm weer over mijn schouder en leid mij door de gangen. We komen bij een kamertje van de conciërge. "We komen onze boeken ophalen." Zeg ik tegen de conciërge. Hij knikt en pakt een stapel boeken. 

Jack draagt ook nog een gedeelte van mijn boeken aangezien het er anders verdacht uit zal zien. Een meisje met meer dan 6 kilo aan boeken in haar armen. Jack heeft de benodigde boeken van hem al in zijn tas zitten en de overige in zijn kuis. Hij had een klus vlakbij de ingang. Ik daar in tegen zit ergens in het midden, wat smoor druk is als het pauze is gok ik

Jack loopt mee naar mijn kluis waar ik mijn boeken sorteer. "Wat heb jij het eerste uur?" Vraag ik hem. "Wiskunde." Antwoord hij op mijn vraag. Hij leunt tegen het kluisje naast mij en bestudeert alles wat ik doe. "Kan je ophouden met staren?" Vraag ik hem lichtelijk geïrriteerd. "Word je er nerveus van?" Vraagt hij plagend. "Ik word al gek van de andere jongens die vanochtend naar mij keken."  Deel ik hem mee. Zijn blik veranderd gelijk van plagend naar serieus. 

"Wat?!" Roept hij. "Rustig, ik red mij wel." Zeg ik kalm. "Als ze verdomme aan je zitten dan, dan...." Zegt hij. "Dan wat?" Vraag ik uitdagend. "Ten eerste: Je bent niet mijn vriendje, dus het is niet verboden. En ten tweede: Ik zal ze gelijk van mij af duwen, want als ik bij jou al een soort van brandwond krijg, krijg ik die van hun sowieso." Zeg ik. Hij zucht verslagen. Ik kijk op mijn telefoon hoe laat het is. 

"Kut, de bel is allang gegaan!" Roep ik. "Rustig Sky, nieuw zijn heeft zo zijn voordelen." Lacht hij. Hij trekt mij in een knuffel. Ik laat het maar voor wat het is, ik heb hem vanochtend al genoeg gestraft denk ik. Een glimlachje siert mijn lippen als ik er aan denk. 

"Vind je mij toch leuk?" Vraagt hij arrogant. "Nee, ik dacht aan vanochtend. Toen ik je heb laten vliegen en je daarna kermend op de grond lag." Grinnik ik. Hij gromt iets en loopt weg. "Ik zie je in de pauze!" roept hij nog. Ik loop naar mijn klaslokaal waar ik nu mentor les heb. Als ik op de deur klop doet de docent de deur open. "Hallo, jij moet vast Skyler zijn?" Vraagt hij. "Ja ik ben Skyler." bevestig ik hem. "Ik ben Meneer de Witter." Stelt hij zich voor. Hij gebaart mij dat ik binnen moet komen. Alle leerlingen kijken mij aan.

Bravo Skyler, je hebt het weer is voor elkaar gekregen om op te vallen. Je taak was om niet op te vallen!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hey lezertjes,

Ik heb een schema bedacht voor het uploaden. Elk weekend komen er 2 hoofdstukken online (Vaak 1 op zaterdag en 1 op zondag) Als ik genoeg hoofdstukken komt er misschien ook nog 1 door de weeks. Dus het is sowieso 2 per week en af en toe 3. En als er een extra hoofdstuk komt, komt die waarschijnlijk op woensdag. 

Ik hoop dat jullie het boek tot nu toe leuk vinden :)

-xxx- zoeloe_shadow

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now