Hoofdstuk 76

1.3K 61 18
                                    

(POV Skyler)

Ik word 's ochtends wakker met een blij gevoel. Ik rek me uit en stap uit bed. Nash laat ik wel even liggen. Hij wou mij vandaag weer mee nemen op date. Ik weet niet waarom hij dit plots zo veel doet, maar ik protesteer er niet tegen. Ik maak alvast een ontbijtje klaar voor ons twee. Als ik het klaar heb loop ik met een bord naar de slaapkamer. Nash ligt nog vredig te slapen. Het is bijna  zielig om hem waker te maken, bijna dan he. Ik leg het bord met eten even op een tafeltje neer en dan geef ik hem voorzichtig kusjes op zijn wang. Ik schrik als er een arm om mijn middel komt en mij op Nash trekt. Ik slaak geschrokken een gilletje. Nash opent zijn mooie ogen en kust me. Ik trek mij na een tijdje terug. 

"Wil je nog eten?" Vraag ik he. "Ik kan jou ook wel eten. Je bent toch een lekker ding." Grijnst hij. "Aan je woordgrapjes moet je wel wat doen, maar nee je mag mij niet eten. Daar ben ik te bijzonder voor." Grinnik ik. Ik overhandig het bord aan hem en hij eet rustig zijn ontbijt op. "Wat wou je vandaag doen?" Ik had wel zin om vandaag naar het strand te gaan. Het is mooi weer en ik wil je in het water gooien." Grijnst hij. "Uitdaging aan gegaan." Zeg ik met een big smile. "Zonder gaven's." Zegt Nash er nog achteraan en loopt de badkamer in. "Fuck. Je had me door." Mompel ik. "Altijd." roept hij nog uit de badkamer. 

Ik grinnik en loop de woonkamer in en laat mij neer ploffen op de bank. Ik maak een lijstje van wat me allemaal mee moeten en maak dan de tas klaar. Na een tijdje komt Nash er al weer aan en geeft mij een kusje. "Klaar voor?" Vraagt hij. Ik knik 'ja' als antwoord en we lopen naar buiten. "Hoe gaan we er heen?" Vraag ik hem. "Wat dacht je van dat we via het bos gaan en rennend gaan met onze snelheid." Grijnst Nash. 

Ja hij vind het leuk om even zijn energie er uit te gaan rennen. Hij kan nu niet gewoon door de straten gaan rennen met super snelheid alsof hij een dier is. Oké hij is ook half een dier, maar oké. Vroeger kon hij dat doen wanneer hij dat wou, omdat hij bij een bos woonde. Dat was wel makkelijk. Als hij boos was kon hij gewoon wat bomen slopen en kwam weer kalm terug. Nu vermoord hij zowat het appartement als hij dat zou doen. Gelukkig doet hij dat niet, maar als hij het wel deed kon ik wel vluchten. 

"Hallo aarde aan Skyler." Zegt Nash en wappert zijn hand voor mijn gezicht. "Oh sorry wat zij je?" Vraag ik hem. "Of je dat wou. Voor de rest heb ik alleen maar tegen je gepraat om je uit je trans te halen. Ik sta nu ongeveer 3 minuten Skyler te roepen naar je, maar je reageert helemaal niet. Zat je weer in je gedachtes?" "Wat denk je zelf. Ik ben nou eenmaal zo'n zweverig typ he? Ik bedoel ik heb ons laten vliegen laatst." Glimlach ik. 

"Mag je best vaker doen. Kunnen we over stad heen vliegen in de nacht. Dan heb je een mooi uitzicht die je normaal alleen maar uit een vliegtuig had kunnen zien." We lopen richting het bos en checken even of er mensen in de buurt zijn. Als we niemand op hebben gemerkt beginnen wij de race naar het strand. Normaal zou je er 5 minuten over doen om daar heen te lopen en nu zijn we er in een minuut. Misschien ietsjes meer, maar als je zo snel gaat vergeet je de tel wel is. Het komt er op neer dat je gewoon dubbel zo snel bij je bestemming bent dan normaal. Ik zie het strand al in de verte en verminder mijn vaart. Het ideale hier van is dat je niet zweet of rood word. Het lijkt net alsof je gewoon rustig gewandeld hebt. 

Nash pakt mijn hand vast en we lopen nu op ons gemakje naar het strand. Het is een best groot strand hier. Er zijn dan ook wel veel mensen die hier allemaal lopen. Ik word uit mij gedachtes gehaald door Nash die mij plots optilt en mijn shirt uitrekt. Voor de informatie hieronder zit mijn bikini. Ik doe mijn broekje uit en Nash tilt mij op en rent richting de zee. "Je zei zonder gaves." Roep ik. "Dit is pure kracht prinses." Grijnst Nash vol van zichzelf. Ik grinnik om zijn antwoord. Wacht is even. Als dat zijn pure kracht is, was het sowieso oneerlijk. Ik kan zorgen dat het verdeeld is om een paar gaves te gaan gebruiken. 

En grijnst vorm zich op mijn lippen. Ik kijk even om mij heen en merk niemand op. We zijn naar een afgelegen stukje van het strand. Aangezien ik mijn gaves niet altijd onder controle heb en zo maar iets doe zonder dat het de bedoeling was. Nash staat inmiddels in het water en ik raak het water bijna. "Nee, niet doen!"Gil ik van blijdschap. "Sorry prinses." Zegt hij enkel en laat mij los. Ik sla snel mijn handen om mij heen en er verschijnt een luchtbel om mij heen. Ik val in het water, maar door de luchtbel raakt het water mij niet. Ik strek mijn hand uit naar de grond onder mij en span mijn hand aan. De grond komt in beweging. Mijn hand doe ik omhoog en de grond gaat mee met mijn beweging. Ik kom boven het water uit en sta nu op een soort van rots. 

"Niet eerlijk." Mokt Nash. "Had je mij maar niet mee moeten vragen he?" Grap ik. Nash komt bij de steen omhoog en ik help hem een handje. Hij gaat voor mij staan en pakt mij bij de heupen vast. Hij drukt mij tegen zich aan en plant een kus op mijn lippen. Ik ga mee in de kus en hij vraagt uiteindelijk toestemming door met zijn tong langs mijn lip te gaan. Ik geef hem toestemming en onze tongen vechten om de macht. uiteindelijk krijgt Nash die en we trekken allebei terug door adem tekort. We lachen naar elkaar en dan doe ik iets wat ik altijd al heb willen doen. Ik wijs met mijn vinger naar hem en laat hem zweven. 

"Nee Skyler. Ik weet wat je van plan bent. Dat durf je niet." Lach Nash. "Let jij maar dan maar even op. Veel zwem plezier. Ik wacht op je op het strand." Ik geef hem een luchtkusje en gooi hem ongeveer 20 meter het water in. Hij komt  met een plons in het water en als snel zie ik hem hier heen zwemmen. Ik ren naar onze spullen die ik even klaar leg. Na een paar minuten komt Nash helemaal doorweekt het strand oplopen. Hij doet zij hand door zijn haren. OMG dat was verdomd sexy.  Als hij voor mij staat glimlach ik lief naar hem. Ik trek mijn neus even op en doe alsof ineen vieze stank ruik "Het ruikt hier naar natte hond." Lach ik. Nash mompelt wat.

 "Ga je mee het water in?" Vraagt hij mij. "Ik blijf hier even. Ga jij maar even rondjes zwemmen. Misschien kom je dan wel van die geur af." Grinnik ik. "Goed. Als er iets gebeurt of zo. Zet je gedachtes open zodat ik erbij kan. Zo kun je contact houden als er iets gebeurt oké?" Vraagt hij mij. Ik knik 'ja' als antwoord en geef hem nog even snel een kusje op zijn lippen. Nash rent terug naar het water er voor dat hij bij het water is strek ik mijn handen uit daar het water en maak er een grote golf van. Ik maak hem zo goor dat Nash bijna niet eens te zien is naast die golf. Nash draait zich om en wilt terug rennen. Ik beging hard te lachen en laat de golf vallen. Hij valt op Nash en hij word mee gesleurd door het water. 

"JOU KRIJG IK NOG WEL!" Hoor ik hem schreeuwen. "HOU OOK VAN JOU!" Schreeuw ik terug. Ik pak mij telefoon  met oortjes en doe een play list erop. Mijn ogen sluit ik en geniet van de zon op mijn huis en de muziek. Plots word het donker voor mij en voel ik iets voor mijn mond. Van schrik slaak ik een harde gil wat niet handig was aangezien ik nu iets in adem wat mij slaperig maakt. Het word als snel licht in mijn hoofd en val weg. 


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hey lezertjes,

Ik heb besloten om  het einde hoofdstuk toch maar in 2 stukken te splitsen. Anders word het echt veel te veel vind ik om te lezen. Dan moeten jullie  meer dan 6000 woorden lezen. Dit hoofdstuk heeft 1500 dus ik hoop dat je dat genoeg vind. Het andere hoofdstuk ga ik nu nog mee verder. Die komt dus woensdag. Het spijt me als je het leuker vond om 1 hele lange te hebben ook al is die andere ook best lang. 

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now