hoofdstuk 36

1.5K 89 25
                                    

(POV Skyler)

Ik word langzaam ik wakker en voel gelijk een pijn scheut door mij heen gaan. Wat is er gebeurt? Ik slaak een pijnlijke kreet als ik op wil staan. Ik haal de deken van mij af en merk al snel op dat dit niet mijn kamer is. Ik slaak een gil als ik naar mijn been kijk. Wat is er in godsnaam gebeurt? Hoe komt dit? Ik schrik nogmaals als ik iets in mijn ooghoek zie bewegen.

 "Skyler?" Hoor ik een zachte ochtend stem van Shane vragen. De deur word na een paar seconden ruig open geduwd. "Wat is er gebeurt? Waarom schreeuwde je?" Hoor ik de stem van Caleb roepen. 

"Hoe kom ik hier? Wat is er met mijn been gebeurt?" Vraag ik verward. Ik had toch een einde gemaakt aan mijn leven? Hoe kom ik dan hier?  Wat is er met mijn been gebeurt? Shane is inmiddels ook al opgestaan en is bij de rest gaan staan. "Shane had in je been geschoten." Zegt Kay kil. Ik kijk snel naar Shane die beschaamd naar beneden kijkt. 

"Je hebt wat gedaan?!" Roep ik boos uit frustratie. Mijn plan is verdomme mislukt door hem! Hoe had hij het door? Waarom heeft hij het gestopt.

  'Ik houd van je' Hoor ik in mijn gedachten. Dat was Shane gister. Ik kon het nog horen. ik dacht dat het maar gedachten waren, maar het klonk zo echt. "Wat had ik dan moeten doen? Je blijven aanstaren tot  je jezelf door je hoofd schoot en levenloos zou neervallen op de grond? Dan had ik je nooit meer gezien. Nooit meer met je kunnen praten. Dan was je weg. Echt weg!" Hij gaat gefrustreerd met zijn hand door zijn haar.

 De andere jongens zijn inmiddels al weg gegaan om ons wat privacy te geven. "Je had jezelf dood geschoten. Ik moest je wel in je been schieten om je te stoppen. Je leek niks meer te horen. Ik heb zo vaak naar je geroepen, maar je reageerde niet. Toen ik je grip op de pistool zag verstevigen nam mijn lichaam het over en schoot ik in je been. Je viel en liet je pistool ook los. toen ik bij je was, was je bewusteloos. Waarschijnlijk door alles wat op je af kwam en door de klap. Ik kan niet zonder je Skyler. Begrijp dat nou eens! Als jij je had neergeschoten had dik het mijzelf nooit vergeven. dan was het mijn schuld dat je dood was. Dan zal ik altijd blijven denken dat ik je had kunnen tegenhouden. Dan was je hier nog gewoon. Ik zal mij altijd schuldig voelen en ik weet niet wat ik zou doen als jij er niet was. Ik zal waarschijnlijk gek worden. Gek dat ik je voor altijd kwijt zou raken." De tranen lopen terwijl hij dit zegt over mijn wangen. 

Hij deed dit omdat hij van mij hield. Hij houd van me. Maar ik kan niet van hem houden. Ik ben een monster hij verdiend beter.  Ik verdien zijn liefde niet. Ik verdien niemand. Ik verdien dit leven niet eens. Waarom heb ik dit dan allemaal? Waarom heb ik dit voor een leven? 

Ik voel twee sterke armen om mij heen die mij stevig vast houden. Ik kijk op en zie Shane bezordt kijken. "Je verdient dit wel. Ik kan niet beter dan jou krijgen Skyler. Zie je dat dan nog steeds niet? Ik houd van je en ik wil bij je blijven. Je moet niet denken dat je niks waard bent, want je bent zoveel waard dat er niet eens woorden voor zijn. Ik snap dat je je leven nu haat door alle veranderingen, maar ik zal er altijd voor je zijn. Onthoud dat. Ik wil niet dat je je slecht voelt." Smeekt hij. 

Zei ik dat hardop? Heeft hij zojuist alles gehoord wat ik eigenlijk dacht? Voor ik het door heb voel ik twee zachte lippen op de mijne. Eerst schrik ik even maar herstel mij snel. Ik kus hem gewild terug en Shane lijkt en beetje verbaasd te zijn. Ik voel letterlijk de vonken er van af komen. Shane trekt mij nog dichter tegen zich aan en vraagt om toestemming die ik hem na wat twijfelen toch geef. Hij duwt mij zacht tegen de muur en tilt mij op. Ik sla mijn benen om zijn middel zonder de zoen te verbreken. 

Het voelt alsof dit moest gebeuren. Alsof het voorbestemd was. Dat dit allemaal moest gebeuren. Dat ik bij hun bende kwam. Dat ik alles aan Shane heb vertelt. Dat hij mij van mijn eigen dood heeft weggehaald. Na een tijdje laten we los. 

"Wow." Zeggen we allebei vol verbazing. 


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hey eenhoorntjes,

Vanaf vandaag word het weer de normale schema. (Elke dag 1 hoofdstuk) 

Dat komt omdat school er weer aankomt. Als ik genoeg hoofdstukken heb zal ik misschien nog wel een extra hoofdstukje uploaden. Het kan ook zijn dat mijn schema langzamerhand gaat veranderen door school. Dan komt er ene andere schema en dat is ( Weekend 2 hoofdstukken en extra hoofdstuk op woensdag) 

Zie Julie bij het volgende hoofdstuk.

ly

-xxx- Zoeloe_Shadow 


The secret girl (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu