hoofdstuk 59

1.3K 82 24
                                    

(POV Skyler)

Ik draai mij voorzichtig om en zie inderdaad jack staan. "Waarom doe je dit?" Vraag ik geërgerd. "Je weet zelf wel waarom ik dit doe lijkt mij." Zegt Jack met een grote grijns. Hij loop op mij af en trekt mij naar zich toe. "Omdat ik van je hou." Gaat hij verder. Tuurlijk, dit grapje heb ik al zo vaak gehoord. Als hij dit speletje wilt speen, spelen wij het ook, maar wel met mijn regels. Ik zet een glimlach op en kijk hem aan. Hij kijkt mij met duivelse ogen aan. Alsof ik niet weet waarvoor hij dit doet. Hij weet niet dat ik de toekomst kan kijken. Jammer genoeg voor hem weet ik wat zijn plan is.

Ik leg mijn armen in zijn nek en ga dichter bij hem staan. Eerst kijkt hij mij verbaasd aan, maar later krijgt hij weer een triomfantelijke grijns op zijn gezicht. Wat heb ik toch een hekel aan die grijns. Ik kijk via mijn ooghoek naar Nash die mij ongelofelijk aankijkt. Jack wenkt naar de andere gasten dat ze weg moeten gaan en ze luisteren meteen naar zijn order. Ik hoor het slot dicht gaan en kijkt weer naar Jack die mij met een veel betekende blik aan kijkt. Jack went zijn blik af naar Nash.

"Sorry gast, maar uiteindelijk kiezen ze allemaal voor mij." Zegt hij triomfantelijk alsof ik een prijs ben die aan hem word over gedragen. Nash kijkt teleurgesteld en verslagen naar de grond. Jack terkt mij dichter tegen hem aan en wilt mij zoenen.

"Niet iedereen." Antwoord ik hem. Hij kijkt mij niets begrijpend aan en ik grijp mijn kans. Ik haal uit met mijn hand en raak hem hard op zijn wang. Hij deinst geschrokken achteruit. Ik spring in de lucht en draai een rondje. Tijdens het rondje raak ik met mijn voet zijn schouder en valt hij op de grond. Ik grijp deze kans en ren zo snel mogelijk naar de verste muur. Ik houd mijn rechter hand er tegen aan en denk aan het huis van Nash. Een zwart gat ontstaat er op de muur.

"Nash!" Schreeuw ik naar hem. Hij begrijpt de hint en komt moeilijk naar mij toe. Ik zie jack al achter hem opstaan en richt mijn linkerhand op Nash zodat ik hem hier zwevend heen kan halen. Ik ga en stukje achteruit met mijn rechterhand nog steeds op het gat gericht. Nash en ik lopen er heen, maar net voor dat Nash en ik er door kunnen word ik bij mij middel gegrepen door Jack. Nash wilt zich omdraaien om mij te komen helpen.

"Nash ga nu! Ik kan hem niet langer openhouden." Zeg ik tegen hem. "Maar i-" "Nee ga. Dan is tenminste èèn van ons vrij. Ga nu!" Nash blijft eigenwijs staan. Ik kan dit niet langer openhouden. Dan moet het maar zo. Ik steek mijn linkerhand uit en er komt een wind vlaag op Nash af. Hij verliest zijn evenwicht en valt in het portaal. Als hij er door heen is trek ik mijn handen terug. Ik probeer mij nog uit Jack's grip te halen, maar dat gat heeft veel energie gekost. Zelfs toen met Shane's zijn energie was ik kapot. Ik geef op en laat Jack mij dragen. Ik hoor een zachte grinnik in mij rechteroor. Ik voel zijn warme ademhaling over mijn nek heen gaan wat mij kippenvel geeft. Hij verstevigd zijn grip en tilt mij op. Hij brengt mijn naar het bed en laat mij daar op zijn schoot zitten. Hij drukt mij stevig tegen hem aan en gaat met zijn mond naar mijn oor.

"Het is niet slim om met mij een spelletje te spelen. Ik win toch altijd." Ik weet gewoon dat hij nu een grote grijns heeft. Ik moet mij wel overgeven. Ik kan niks meer doen. Ik heb de energie er niet meer voor. Ik kijk verslagen naar beneden. "Je geeft het eindelijk op zie ik." Zegt Jack en draait mij schuin op zijn schoot zodat hij mijn gezicht kan zien. "Antwoord." Zegt hij tegen mij. "Ja." Zucht ik verslagen. Hij glimlacht triomfantelijk. Ik haat het om hem gelijk te geven. Maar op dit moment kan ik niks tegen hem doen. Hij is op dit moment te sterk voor mij. Ik kan hem nu niet aan.

"Ga maar slapen. Je bent vast moe." Zegt hij plots lief. Wat heeft hij opeens? Ik snap echt niks meer van hem. Hij word met de seconden raarder. Hij legt mij neer op het bed en doet de deken om mij heen. Hij loopt de kamer uit en ik blijf hem verbaasd aankijken tot dat hij door de deur is. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

(volgende ochtend)

Ik hoor de deur zachtjes oen en dicht gaan. Wie is hier zo vroeg? Ik denk dan tenminste dat het vroeg is. Ik doe geen moeite om mijn ogen open te doen. Voor je weet is het zo'n gast van Jack. Misschien doet hij wel iets met me als hij weet dat ik wakker ben. Ik hoop dat hij mij met rust laat als ik slaap. Ik slaap dan niet, maar doe alsof. Je snapt wat ik bedoel. Ik oor een kastje open en weer dicht gaan. Wat is die in vrede's naam aan het doen?

Ik voel warmte naar mijn hoofd komen. Een hand woord over mijn haar gestreeld. Wat is hij nou aan het doen? Dan voel ik niks meer en hoor ik enkel de deur weer open en dicht gaan. Dit keer harder dan de vorige keer. Ik open voorzichtig mijn ogen en kijk zo ver ik kan om mij heen of er nog iemand is. Ik ga recht op zitten en kijk de kamer rond. Als ik een naar het kasje kijk tref ik ene briefje aan. Wat zou dat zijn? Ik open het briefje en begin te lezen.

*Begin van de brief*

Beste Skyler,

Ik weet waar je nu bent en ik wil je daar weg hebben. Ik snap dat je dit raar vind en het niet begrijpt, maar als je dit hebt gedaan zal je het wel snappen. Ik mag niet zeggen wie ik ben anders worden wij allebei gepakt. Ik weet wat ze met je van plan zijn wat jij waarschijnlijk nog niet weet. Ik vind het vreselijk. Daarom ga ik je helpen. Om 9 uur eten de mensen die jou hier gevangen hebben allemaal. Dan is jouw kans om zo snel mogelijk weg zien te komen. Ik heb een route voor je uitgestippeld in de tijd dat jij hier in deze kamer zat. Ik weet niet of je mij hebt horen binnenkomen, maar goed. Als je in het laatje kijkt vind je een mes en een klok. Die klok zou je helpen om het precieze tijd aan te geven. Als hij af gaat moet jij het raam in slaan en er uit springen. Als je uit het raam bent gesprongen zie je als je voor je kijkt, verderop een grote poort. Ik zal tegen die tijd dar jij het raam in slaat de poort openen. Jij moet zo snel als je kan rennen naar de poort. er zal een auto staan rechts van je. Natuurlijk niet gelijk naast de poort dat zou opvallen. je moet 10 bomen in een rij kunnen tellen. Dan zie je een struik. Ga daar doorheen en ik sta er met de auto. Pas als je in de auto komt kan je zien wie ik ben. je moet niet schrikken wie ik ben. Ik snap dat je misschien boos of bang bent, maar ik kom je helpen. Ik had het eerde moeten doen. Ik heb je beloofd te helpen en ik zal mij aan mijn belofte houden. Als je in de auto zit breng ik je naar een veilige plek waar Jack jou niet zo snel zou vinden.

Succes.

*Einde brief*

Waarom wilt die mij helpen? Wie is deze persoon?


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

hey mensen,

De Q&A komt over 2 hoofdstukken al online. Ik vind dat iets meer passen in mijn werk schema. Als je dus nog vragen hebt voor mij of de personages moet je even naar het hoofdstuk toe gaat waar de Q&A gemeld werd. Hebt nog ongeveer 2 dagen. Het liefst wil ik morgen alles al invullen, want school moest weer gemeen zijn om mij veel toetsen te geven.

ly

-xxx- zoeloe_shadow

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now