hoofdstuk 21

1.7K 92 9
                                    

terug blik van het vorige hoofdstuk: 

Technisch gezien zit ik hier door hem. Hij heeft mij dit aangedaan! Als ik hier niet was dacht Kay nog steeds dat ik dood was. Dan had ik geen last van hem! Ik was net over hem heen wat hij allemaal heeft gedaan! Hij heeft mijn ouders vermoord! Hij heeft al mijn jaren verspeeld. Mijn leven afgepakt, nee beter gezegd hij heeft mijn leven verwoest! En nu ga ik hem verwoesten!


(POV Skyler)

Jax staat nog steeds voor mij en probeert mijn geheim  uit mij te krijgen, maar het enige waar ik nu aan denk is wraak! Wraak op Kay, die ruw mijn leven heeft verwoest!  Voor ik het door heb, heb ik Jax hard handig aan de kant geduwd en valt hij nu met een doffe klap op de grond. Ik denk dat je die klap door het huis kon horen.

 Ik moet al mijn woede kwijt raken, maar dat kan niet eerder dan dat ik zijn leven heb verwoest! Hij gaat er aan. Ik ram met mijn vuist tegen de muur er en komt een groot gat in. Ik hoor voetstappen op de gang richtig de kamer. "Alsjeblieft zie mij niet." Mompel ik en ik kijk in de spiegel of het het is gelukt. Ik zie mijzelf niet meer dus het is gelukt.

 De deur gaat open en ik zie Kay, Zack en nog vier andere jongens. Kay moet als laatste boeten. Hij zal de ergste straf krijgen en wel persoonlijk van mij. Hij wilde mij dood? Ik zal hem eens laten voelen hoe ik mij sinds die aanslag heb gevoelt. Ik duw iemand zo hard  aan de kant waardoor hij met zijn hoofd tegen de muur aan knalt. Hij ligt nu op de grond, waarschijnlijk bewusteloos. De anderen schrikken en kijken wild om zich heen.

 Ik pak iemand arm en gooi hem over mijn schouder heen. De andere stomp ik hard in zijn boek en daarna trap ik hem tegen zijn hoofd, ook hij is bewusteloos. Wat zou ik met Zack gaan doen? uit het raam gooien? Knietje? Ik wil iets tegen zijn hoofd aan gooien, maar dan kunnen ze zien waar ik ben. Ik weet iets. 

Ik spring zo hoog als mogelijk de lucht in en trap hem tegen zijn hoofd. Hij valt achter Kay op de grond Nu alleen nog maar Kay. Hij kijkt wild om zich heen. Hij kan mij toch niet zien dus hij hoeft niet zoveel moeite te doen. Ik pak hem bij zijn kraag en duw hem hard tegen te muur. Hij probeert naar mij arm te grijpen maar ziet niet waar hij is. Ik pak zijn hoofd vast die wild alle kanten op draait. Ik voel zijn dat zijn hartslag omhoog gaan. Hij kijkt geschrokken vooruit. Eigenlijk zou hij mij nu aan kijken

 Ik laat hem even los. Van de schrik blijft hij toch wel staan. Ik pak er een stoel bij en duw hem er op. Ik bind hem vast en ga recht voor hem staan. Asjeblieft laat mij gezien worden. Denk ik hard op in mijn gedachten. Kay schrikt en kijkt mij met grote ogen aan. Ik kijk hem alleen maar duivels en kil aan. 

"Wat kijk je nou? Je hebt mij wel vaker zien vechten." Zeg ik droog. "Heb jij dit allemaal gedaan?" Vraagt hij vol ongeloof. Je hoort de  angst gewoon in zijn stem. "Wie zou het anders gedaan hebben? Zie jij hier nog meer mensen?" Vraag ik met een duivelse grijns.

 "Maar jou zag ik hier ook niet." Zegt hij ongelovig. "Weet je het nog steeds niet? Zal ik je even helpen?" Vraag ik nep-liefjes. Ik sluit mijn ogen en denk het zinnetje opnieuw.  Asjeblieft zie mij niet. Ik verdwijn weer en  Kay kijkt wilt om zich heen. 

"Rustig ik sta nog steeds voor je." Zeg ik met een grijns die hij toch niet kan zien. "Skyler kom asjeblieft weer te voorschijn." Zegt die nergens in het bijzonder. Je hoort gewoon dat hij het eng vind. Heb ik zo juist Kay Wolters bang gekregen? Applausje voor mijzelf. Ik vind het zo wel genoeg eigenlijk. Asjeblieft laat mij gezien worden. Denk ik hardop. Ik kom weer te voorschijn en Kay zucht opgelucht. "Heb ik zojuist Kay bang gemaakt? DE Kay Wolters?" Grinnik ik. 

Ik hoor voetstappen van buiten komen en de deur vliegt open. Ik draai verschrikt om en sta oog in ook met iemand die ik nooit meer van mijn leven wou zien. 

Wat doet hij hier!

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now