Hoofdstuk 57

1.4K 77 22
                                    

(POV Skyler)

Alles om mij heen word weer wit en ik kom weer in het heden. Ik zie Nash hysterisch heen en weer lopen. Troy zit met zijn hoofd in zijn handen op de bank. Wat is hier gebeurt? "Wat is er gebeurt?" Vraag ik verward en sta op. "God zei dank." begint Nash plots te zeggen en trekt mij in een knuffel. "Wat is er?" Vraag ik verward. Voor zover ik weet is er niets gebeurd?

"Oh my god Skyler doe dat nooit meer." Gaat Nash verder. "Wat was er?" Vraag ik hem. "Je leek wel een pop. Je bleef levenloos voor je uitkijken. Je reageerde nergens meer op." Nash laat mij eindelijk los en kijkt mij aan. "Wat gebeurde er met je?" "Ik had een visioen." zeg ik alsof het niks is.

Ik heb wel vaker een visioen gehad, maar nooit zo scherp. Ik heb het beeld nog nooit zo scherp gezien als nu. Zou dat wat betekenen. Ik wou dat ik kon zien welke datum het was. Ik wou dat ik wist om welke tijd het was. Ik wil weten hoe ik het stop. Hoe ik het tegen kan houden. Ik wil niemand kwijt. Ik wil niet dat Jack hem neer schiet. Ik wil niet dat Jack onschuldige mensen neer schiet voor zijn plezier. Dat laat ik niet gebeurden. Ik zal trainen tot de dag is aangebroken en de oorlog van start gaat. Ik zal Jack uitschakelen. Ik zal mij nu terug moeten trekken voor Jack. Als hij mij nu heeft dan is het afgelopen. Ik moet zorgen dat hij geen special kan worden. Hij zal niet van mij winnen!

(POV Jack)

Hoe moet ik Skyler nu zo ver krijgen om mij een special te maken? Ik kan geen special worden als zij het intieme moment niet wil. Ik kan het wel met haar doen, maar haar lichaam verzet zich er sterk tegen waardoor ze mij ook uit kan schakelen als ze dat wilt en kan. Ik kan de klappen krijgen die Skyler dan zou moeten hebben. Ze is sterker geworden. Ze kon zelfs Shane aan terwijl hij haar kracht had. Ze nam gewoon zijn kracht af in plaatst van dat Shane de hare kreeg. Ze kan het omdraaien. Ze is sterker geworden dan ik dacht. Te sterk.

Ik moet die Shane vinden. Doormiddel van hem kan ik een special worden. Zolang Skyler bang is, kan Shane haar energie af pakken en tot zover dat haar lichaam omdraait. Dat ik als 'de ware' zal voelen in plaats van de slechte. Ik zal daardoor special kunnen worden en mijn mensen een special te laten worden door mijn bloed te drinken. Zo kan ik mij leger maken en de oorlog beginnen. Als dat plan is uitgevoerd zal ik heersen. Ik moet alleen Shane vinden en dan kan mij plan beginnen. Ik weet ook al een manier om Skyler te pakken. Dat is het leukste gedeelte van dit plan. De manier hoe ik Skyler te pakken krijg.

(POV Skyler)

De rest van de dag hebben Nash en ik niet zoveel gedaan. We zijn alleen even wat gaan drinken en we hebben gewinkeld. Ik heb het gevoel alsof iemand ons bespied. Ik heb dat gevoel wel vaker gehad, maar er was telkens niks aan de hand. Ik bedoel Shane is er niet. Jack kan mij niet meer vinden. De bende weet ook niet waar ik ben en Kay, Nick en Jax heb ik nooit meer gezien. Zou Jax mij zoeken? Zou hij me missen? Is hij ook slecht? Is iedereen slecht die ik om mij hen heb? Heeft iedereen een kwaadaardige geest in zich?

"Skyler?" Vraagt Nash. Ik kijk hem vragend aan als teken dat hij verder kan gaan. "Waar denk je telkens aan. Ik zou je gedachtes moeten kunnen lezen, maar je hebt er een muur omheen. En aan je lichaam te zien zijn het geen fijne gedachtes." Zegt hij met een bezorgde blik. Ik geef geen antwoord en loop weer door. Na een paar seconden voel ik al weer iemand naast me lopen. Aan zijn geur te ruiken is het Nash. Ja mensen ik heb betere zintuigen gekregen. Mijn gehoor is twee keer zo hard en ik kan heel goed ruiken.

Ik hoor de struiken achter ons opeens heel hard ritselen. Mijn gevoel had gelijk moet hebben. Er moet iemand ons achterna zitten. Ik draai mij snel om en zie iets snel achter de bosjes gaan. Ik versnel mijn pas en Nash roept en paar keer mijn naam. "Skyler wat is er aan de hand? Waarom loop je plots zo snel?" Vraagt hij verward en probeert mij bij te houden.

"Ik voel dat iemand ons achterna zit. Al de hele tijd. Ik dacht dat het door jouw aanwezigheid kwam, maar het is blijkbaar niet zo. Toen ik mij omdraaide zag ik iemand zich snel achter de bosjes verstoppen. dat kan geen toeval zijn. We worden achtervolgd door iemand." Mijn pas versnel ik nog ene beetje en ik hoor Nash naar mij schreeuwen. Ik negeer het en loop gewoon door. Hij rent een stukje naar mij toe en pakt mijn hand. Hij trekt mij een stukje achteruit waardoor mijn pas verminderd. Waarom zou iemand ons achterna zitten? Wat moet hij van ons? Wie zou hem gestuurd hebben? Zou het Jack zijn? Wat-

Mijn gedachtes worden verbroken door een harde schreeuw van Nash. Ik kijk hem aan en zie een mes in zijn zij. Nash valt op de grond en kermt van de pijn .

"Nash!" Schreeuw ik.

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now