Hoofdstuk 63

1.3K 69 9
                                    


(POV Skyler)

"Nash." Piep ik als hij dicht bij mij slagader zit. Als hij hier èèn keer in bijt ben ik dood. Dan kan ik de wereld niet meer helpen zoals ik wou. Mijn stem heeft mij geholpen, want Nash stapt naar achter en kijkt ongelovig naar voren. Zijn ogen blijven hangen bij de mijne en ik zie dat hij een steek voelt. Zijn ogen staan gepijnigd. Hij lijkt weer de oude te zijn. "Skyler." Fluister hij, maar ik schud met mijn hoofd. Hij doet en stap naar mij toe. Ik steek mijn hand naar voren als teken dat hij daar moet blijven. 

"skyler." Probeert hij weer. Ik schud nogmaals met mij hoofd en loop langs hem heen naar de deur. "Skyler!" Hoor ik hem nog naar mij schreeuwen, maar ik negeer hem. Ik doe de deur open en ren naar buiten. Ik kijk niet eens achterom, om te zien of iemand mij achter na komt. Ik wil hier weg.

(POV Nash)

"Verdomme!" Schreeuw ik woest en stomp hard tegen de muur aan. Er stroom een beetje bloed van mijn knokkels af, maar dat boeit mij op dit moment niet. Wat heb ik gedaan! Waar zat ik met mijn kop! Ik wist hier van. Waarom doe ik het dan nog. Ik dacht dat ik mijzelf onder controle had. Ze vertrouwde me net weer en dan die ik dit! Waarom moest ik dan ook zo uitvallen op Jax. Als ik dat niet had gedaan zat ze hier gewoon op de bank. Het is mijn schuld dat ze nu weg is. Wat nou als er iets met haar gebeurt. Wat als ze in gevaar is? Wat nou als een dier haar aanvalt in het bos. Dan is het allemaal mijn schuld. Ik heb haar dit aan gedaan. Ik verdien dit allemaal niet eens. Ik verdien Skyler niet. Ik verdien dit hele special ding niet. Ik verdien niet eens om te leven. 

Waarom doe ik dit überhaupt nog? Waarom probeer ik het nog? IK kan Skyler niet eens helpen. Ik ben daar te zwak voor. Uiteindelijk geef ik het toch op. Dan ga ik dood en stat Skyler er zelf voor. Ja ik weet dat ik dood ga. Ik weet wat er aan de hand is. Skyler weet niet dat ik het ook weet. Skyler weet niet dat als ze droomt over dit of over wat anders en ik houd haar rechter hand vast, dat ik haar droom ook kan zien of haar visioenen. Als ze slaapt heeft ze haar gedachtes niet afgesloten dus kan ik erbij. Ik kan ook weten als ze in gevaar is of als er iets aan de hand is met haar. Dat komt omdat we een band hebben samen, omdat we allebei een special zijn. En aangezien ik een wolf kan worden en zij ok, kan het ook via daar. Daarom voel k Skyler veel beter ook als ze hier iet is.  Ik moet haar helpen voor als er iets gebeurt. Ik voel gewoon dat hier iets niet klopt. Ik dacht eerst dat het aan Jax lag, maar het voelt veel sterker in de buurt van Skyler. Er is hier iemand die haar wilt en ik wete niet wie, maar ik wet wel dat hij haar niet te pakken krijgt zolang ik hier ben. 

(POV Skyler)

Ik loop nu al een tijdje door het bos heen. Niet wenend waar ik heen moet. Waar kan ik eigenlijk heen. Ik weet niet eens precies waar ik ben. Ik weet zelfs de weg terug niet eens. Hoe ben ik hier ooit  terecht gekomen? 

Als ik voor me kijk zie in de verte een meertje. Het is het een klein helder meertje. Ik loop er langzaam heen en ga er voor zitten. Ik kijk levenloos naar het meertje. Ik focus mij op de golfen en stoot mij af van de wereld. Het enige wat ik nog voel is het wind dan door mij haren gaat. Ik hoor we wat geritsel achter mij, maar ik schenk er geen tijd aan. Ik focus mij helemaal op het meertje en langzaam word alles om mij heen zwart behalve het meertje. Er beginnen beelden te verschijnen in het water. Het lijkt wel alsof er een film op word afgespeeld.

 Ik zie Nash woedend door de kamer heen lopen. Zijn knokkels helmaal bebloed en een triest en bang gezicht. Wat is er met hem aan de hand? Wat zijn dit voor beelden? Is dit nu? Kan ik nou zelfs zien waar iemand is als ik aan die persoon denk? Zo kan ik Jack dus ook vinden en alle andere mensen om te zien waar ze nu zijn. 

Ik denk aan Jack en ik zie wazig een beeld komen. Ik zie bos. Dan zie ik een gestalte lopen en ik merk pas als het beeld scherper is dat het Jack zelf is. Hij loopt in ene bos dat mij heel er bekend voor komt. Wacht is dat niet dit bos? Hij lijkt wat te zoeken. Zou hij naar mij opzoek zijn? 

Ik word uit mijn gedachtes gehaald door handen die voor mijn ogen en mond zitten. Wat is dit? Er word een doek voor mijn ogen gedaan en de hand blijft op mijn mond. Ik word opgetild met èèn arm om mijn middel en naar achter getrokken. WTF gebeurt hier! Wie is dit? Ik word in een soort van busje gegooid denk ik. Het is hier in ieder geval donker. Mijn blinddoek word afgedaan en ik zie alleen nog maar zijn rug aangezien hij zich al heeft omgedraaid. De deur word hard dicht gedaan en het word pikkedonker. 

Wat gebeurt hier? Wie is hij? Wat gaat er met mij gebeuren? 


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hey mensjes,

Ik heb vandaag even een extra hoofdstukje online gezet, want ik kon mijzelf niet  meer inhouden. Jullie zijn zo enthousiast en willen verder lezen (Zo ben ik ook als ik boeken lees) 

Het nadeel hiervan is dat ik niet zeker weet of ik dit weekend veel kan uploaden. Ik heb vandaag nog de tijd en morgen, maar zoveel tijd is dat ook weer niet. Ik doe mijn best om goede hoofdstukken  te schrijven, maar ik kan nu een beetje moeilijk schrijven. Ik ben mijn inspiratie een beetje kwijt en de spanning die ik er normaal altijd in heb.Ik moet nieuwe cliffhangers bedenken en er moet meer spanning in. Ik heb al een einde in gedachten, maar eerlijk gezegd wil ik nog niet stoppen. Ik wil nog niet dat dit boek eindigt. 

Dit moest ik even mededelen. LY

-xxx- zoeloe_shadow  

The secret girl (Voltooid)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt