De Q&A vragen

1.1K 44 44
                                    

Dit zijn alle vragen die jullie hebben gevraagd bij de Q&A hoofdstuk.

Voor mij (De schrijfster):

Hoe kwam je op de inspiratie voor dit boek?

Ik heb eigenlijk geen idee. Ik werd wakker en dacht aan een meisje vanwaar haar ogen in de kleur van een emotie zou veranderen. Toen ben ik het begin gaan schrijven en alles kwam gewoon binnen waaien.

Hoelang schrijf je al?

Ik weet niet precies hoelang ik schrijf, maar vroeger schreef ik wel an die kleine kinders verhaaltjes. Maar van dit soort boeken ben ik pas vorig jaar mee begonnen. Om precies te zijn ben ik begonnen met echt schrijven op: 31 oktober 2015. Vorig jaar dus ongeveer.

Wat denk je later te willen worden?

Ik heb eigenlijk geen idee wat ik later wil worden, maar zolang ik nog geen baan heb en dit kan blijven doen, doe ik dit ;)

Hoeveel hoofdstukken gaan er nog komen denk je?

Ik wil eigenlijk richting de 80 hoofdstukken. Met al mijn ideeën die ik nog heb opgeschreven zou dat ook makkelijk kunnen, maar mij hoofd instiet mijn hoofd dat als ik aan het schrijven ben een totaal ander idee heeft. Ik met die dan wel opschrijven. Kort samengevat: Dit boek kan nog even duren tot die af is ;)

Ga je hier ooit nog een deel 2 van maken?

Ik denk het niet. Misschien ooit wel, maar voor nu denk ik nog niet echt aan een deel 2.

Heb je je ouders al bedankt voor de grote hoeveelheid inspiratie?

Nee eigenlijk nog niet. Ik zal hun wel even bedanken.

Is Jack nu dood?

Nee, Jack leeft nog.

Voor Skyler:

Waarom schrijf je je naam met een 'e' in plaats van en 'a' zoals Skylar?

Weet ik niet. Ik denk dat mij ouders gewoon iets aparts wouden?

Op welke leeftijd was je echte vader overleden?

Ik was volgens mij 9 of 10 jaar oud. Het is in ieder geval wel een tijdje gleden.

Hoe is het om met jezelf te praten?

Het is best wel relaxt af en toe.

Waar is de steen, dan kan je zien wie goed en slecht is. Kijk of Troy goed is.

De steen zit veilig in zijn kooitje om mijn nek. Hij zit in het kettingtje die ik van Nash heb gekregen en de steen werkt niet altijd. Alleen als het echt nodig is, maar als Nash Troy vertrouwd vertrouw ik Troy ook. Ik voel het ook een beetje aan als ik bij mensen ben. Als ik het niet vertrouw is er dus iets mis met die persoon. Dat heb ik niet bij Troy, dus ik vertrouw heb.

Van wie hou je nou, want je zoende Nash.

Die vraag, vraag ik mij ook continu. Voor mij is het ook een mysterie.

Voor wie zijn je gevoelens het sterkst op dit moment?

Daar moet ik zelf ook nog achter komen, maar op dit moment ben ik het liefst bij Nash. Hij hoort bij mij. Hij is ook een special. We zijn praktisch gewoon een soort van familie.

Voor Nash:

Hoe komt het dat jij een special bent?

Nou mijn ouders waren ook specials. Ik was geboren toen de oorlog tegen de specials aan kwam. Ze hebben mij aan een pleeggezin gebracht tussen de normale mensen. die mensen wisten wat ik was, maar hun wouden mij gewoon behandelen als een normaal mens. In dat gezin kwam ik Troy tegen. Hij was een soort van broer. Hij was ook een pleegkind. We konden het goed vinden. Toen mijn krachten zich ontwikkelden had ik mijzelf net meer onder controle, wat gevaarlijk was als ik een wolf werd. Ik werd uit huis gezet en Troy wou perse met mij mee. Hij heeft altijd aan mijn zijde gestaan. Hij voelde als een familielid die ik eigenlijk nooit heb gehad.

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now