Hoofdstuk 52

1.3K 82 7
                                    

(POV Skyler)

Ik word wakker van het felle licht dat door het gordijn komt. Ik voel me weer helemaal goed. Ik heb mijn energie weer terug. Hoe laat is het eigenlijk? Ik blik kort op de klok en het is al drie uur in de middag. Hoelang heb ik ooit geslapen? Misschien had mijn lichaam het hard nodig. Het is niet mijn schuld. Denk ik grinnikend. Naast mij zie ik een bord met eten en drinken staan. Hmm dat ziet er lekker uit. Gulzig pak ik het dienblad en eet het eten op. Ik kijk de kamer even rond en merk dat er nog een deur is. Ik loop er nieuwsgierig heen en doe die open.

Een eigen badkamer? Ze hebben het hier goed zeg. Zouden de ander kamers dat ook hebben of is dit de enigste? Ik blik kort op de kast die in de slaapkamer staan. Ik zou nu ook gewoon kunnen douchen. Eerlijk gezegd voel ik mij echt vies. Ik looprichting de kast en pak snel een joggingbroek broek en mijn hemdje. Ik zet de douche aan en stap onder de warme stralen water. Wat heb ik dit gemist. Even alles vergeten. Het lijkt alsof al je problemen mee worden genomen door het water en je weer helemaal over nieuw kunt beginnen.

Als ik klaar ben zet ik de douche uit en droog mij af. Ik doe mijn haar nog even en stap de douche uit. Ik loop richting de deur om naar beneden te lopen. Ik wil de duur uit lopen als ik plots een harde grom hoor. Wat gebeurt hier? Dat moet Nash zijn. Ik wil de deur open doen, maar die zit op slot. Wat is dit voor een onzin!

"Nash!" Schreeuw ik zo hard als ik kan. Zijn grom houd gelijk op en ik hoor niks meer. Is hij mij nou aan het negeren? Waarom sluit hij mij hier ooit op? Waarop doelt dit? Is het nodig om mij op te sluiten? Het is alleen een nadeel dat niemand weten dat ik niet tegen opsluiten kan. Ik begin dan na een tijdje gek te worden. Ik sloop alles om mij heen. Een herinnering komt terug van de vorige keer bij Nick thuis. Waar ik gewoon de deur in heb getrapt. Zou ik dat nu ook gewoon kunnen. Ik probeer toch nog wel even een andere manier. Misschien een iets minder vernietigende optie?

"Nash!" Schreeuw ik nogmaals. Als hij nog steeds niet reageert geef ik het op. Ik slaak een gefrustreerde kreet en gooi een glas op de grond. Het glas komt met een harde klap terecht op de grond. Het hels kabaal gaat door de kamer heen. De grond vult zich met water en glasscherven.

Ik kan het niet meer aan. Ik kan er niet tegen om opgesloten te zitten. Ze moeten mij er gewoon uit laten. Wat heeft dit voor een nut? Wat willen ze hier mee bereiken. Ik ga naar de deur toe en probeer het trucje dat ik ooit geleerd heb van Jack. Ik zat vroeger vaak vast als ik bijvoorbeeld mijn sleutel was vergeten en hij er niet was. Ik had altijd wel een speltje bij mij dus die kon ik gebruiken. Zou dat nu ook werken? Er zitten wel oude sloten op dus proberen kan altijd toch?

Ik haal een speltje van het nachtkastje en buig die om. Ik pruts wat in het sleutelgat en ik hoor een klik. Ik doe de deur klink naar beneden en doe de deur open. Ik loop daarna de trap af richting de woonkamer. Ze zouden daar vast wel zijn. Ik loop door de woonkamer, maar tref niemand aan. Ik hoor plots een kreet van pijn. Wat gebeurt hier? Het komt van de rechter kant. Ik loop de gang door en kom dan bij en trap die omhoog leid. Hier zou het moeten zijn. Ik loop de trap op en zie er inderdaad een kamer. Ik hoor daar wat gepraat van komen en ik voel een warme golf. Ik wil de deur zo voorzichtig mogelijk open doen, maar zie snel genoeg dat deze ook op slot zit.

Ik laat een harde grom horen als ik de verdomde deur niet open krijg. Wat gebeurt er met mij? Ik weet dat ze hier achter zitten en ik weet niet wat ze doen, maar ik moe het weten. Er moet een reden zijn waarom ze hier allemaal zijn en waarom ze mij hebben opgesloten. Het is niet zo van: Kom laten we Skyler even opsluiten. Dat is super leuk. Ik moet die verdomde deur open krijgen.

Ik trap er tegenaan en de deur vlieft met een harde klap open. Iedereen kijkt geschrokken mijn kant op. Ik kijk door de kamer heen wie er zonet een pijnlijke kreet liet horen. Mijn ogen vallen op twee grijze ogen.

Wat doet hij hier!

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now