Nieuw boek komt online!

1.2K 32 15
                                    


Hey mensen. 

Ik wou even mededelen dat mijn nieuwe boek online komt. Hij staat onder mysterie/thriller.  Hij komt overmorgen/morgen.  (Zaterdag de 16e) online. het ligt eraan wanneer je het leest natuurlijk.  

Het is niet 'kidnapped by? Deel 2' helaas.Ik weet dat veel mensen die als eerst wouden. Ik had voor dat andere boek meer inspiratie en ben daar dus mee begonnen. Het spijt me als je 'kidnapped by? deel 2' heel graag wou, maar ik had er simpel weg gewoon geen inspiratie voor en zonder inspiratie kom je niet ver. Ik zal zo snel mogelijk beginnen aan dat boek, maar eerst dat andere boek. 

Het is het boek: She is a spy?  

Intro:

"Wat heeft jou zo gemaakt?" Vraagt hij plots. Ik sta verbaasd van zijn vraag. "Was het die gast die je aan de telefoon was? Je vriendje?" Vraagt hij verder. "Nee en hij is verdomme mij vriendje niet! Snap dat nou is!" Roep ik gefrustreerd. "Wat dan? Want je kan nooit zo van jezelf zijn. Je werd zo gemaakt. Je hebt een groot geheim achter je en die wil ik weten."

"Dit gaat je verdomme niks aan! Je probeert aardig te zijn en een 'vriend' van me te worden om zo alles uit mij te halen. Dan laat je me stikken, omdat je hebt wat je wilt. Ik ken zulke mensen als jou wel. Ik heb verdomme geen geheim en al zal ik die hebben, die zal jij nooit weten! Ik hoef geen mensen in mijn leven. Uiteindelijk kan je alleen nog maar op jezelf vertrouwen." Roep ik uit.

Brooke: Hey ik ben Brooke. Ik ben 17 jaar. Mijn ouder zijn vermoord door een drugshandelaar. Daardoor kwam ik in een pleeghuis. Op mijn 17e moest ik er weg en kwam ik in een huis terecht die ik moest delen met iemand. Ik moet je nog wel iets vertellen.

Ik ben een spion. Ja je hoort het goed. Mijn vader was de beste spion in jaren. Hij heeft mij alles geleerd. Mijn ouders moesten achter hem aan, maar hebben het niet gered. Ik was kapot nadat ik dit gehoord had. Dave was de enige die ik nog had. Hij zorgde voor mij en ik zag het leven weer een beetje voor mij. Ik ben weer door gegaan met trainen.

Het enige wat ik wil op dit moment is wraak. Ik zal wraak nemen voor mij ouders. Hij zal zo hard leiden dat hij gesmeekt had dat hij dit nooit gedaan had. Ik neem mijn wraak. Kosten wat het kost. Ik zal er persoonlijk voor zorgen. 

Wil je weten wat er verder gebeurd in mijn 'prachtige' leven? Lees dan dit boek.

∞∞∞∞∞∞∞∞

Vinden jullie dit boek nou leuk dan kan je hem vinden op mij account. Ik hoop dat jullie hem leuk zullen vinden en het zullen lezen.

Hou van jullie

-xxx- zoeloe_shadow




The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now