hoofdstuk 65

1.3K 70 13
                                    

(POV Nash)

Skyler is in orde, Skyler is in orde. Ze kan contact met mij opnemen en kan ons in de gaten houden. Hoe kon ze dit in zo'n korte tijd leren? Waar kan ze zijn? Ik moet haar nu helpen. Ik voel dat er iets aan de hand is met haar. Ik voel het gewoon. 

"Nash wat is er?" Hoor ik Jax achter mij vragen. "Skyler heeft contact met mij opgezocht via mijn gedachten en ze kan op dit moment ons zien via water." Ik kijk nog ligt geschokt voor mij uit. "Waar is ze dan? Heeft ze dat gezegd?" Vraagt Jax door. "Nee, ze weet verdomme niet zelf niet eens waar ze is op dit moment. Ze weet niet wie haar heeft, maar ze zou er alles aan doen om daar weg te komen zei ze." "Maar hoe kan ze ons zien? Hoe kan ze dat nu al?" Vraagt Jax zich mompelend af.   

"Ze kan zien via wat wij doen en ook van de andere, maar meer heeft ze er niet over verteld. Ja en dat ze via mijn gedachtes met mij op afstand kan praten. Ze heeft een tijd haar gedachtes open gezet zodat ik ook haar kan opzoeken. Ik moet altijd mijn gedachtes open houden om er voor te zorgen dat als Skyler mijn hulp nodig heeft ze erbij kan." Leg ik hem uit. "Ze komt wel terug en als het haar zelf niet lukt zullen wij haar vinden." Zegt Jax geruststellend. Ik knik licht en staar weer voor mij uit. Wacht, toen Skyler weg ging had ze nog iets gedaan. Ik voelde het. Ik kan haar spoor volgen als wolf zijnde en haar geur achterna. Zo kan ik weten waar ze is!

"Jax! Ik weet hoe we Skyler kunnen vinden!" Zeg ik opgewekt. Jax kijkt mij verwachtingsvol aan, wachtend op wat ik van plan ben. "Als wolf zijnde kan ik haar spoor en geur makkelijk vinden. Ik kan overal bij  langs gaan waar ze gisteren is geweest. Ik kan misschien ook achterhalen wie het was!" Ik sta op en loop al richting de voordeur. Als ik buiten in het bos loop met Jax op mijn hielen verander ik in een wolf. Ik kan Skyler van verre afstanden ruiken, zo heb ik haar ook al eerder kunnen vinden. Ik ga de geur achterna en kom uit bij een meertje. 

Hier heeft ze gezeten. Waarschijnlijk kon ze via dit meertje zien wat we allemaal deden. Je ziet in het water een bepaalde glinstering dat het beeld niet afgesloten is. Skylers heeft hem dus niet kunnen sluiten.Als ik mijn hand er in doe kan ik de beelden zien die Skyler heeft opgeroepen. Ik kan weten aan wie ze allemaal dacht. Misschien kan ik zelfs zien wie haar heeft

Er verschijnt een flits en ik ben weer een mens. Ik ga zitten bij het meertje en Jax kijkt mij alleen maar aan met een blik dat hij het niet snapt. Ik steek mijn hand in het water en sluit mijn ogen. Als het water oplicht open ik mijn ogen weer en zie de beelden verschijnen die Skyler gister heeft opgeroepen. Eerst zie je mij mezelf helemaal kapot maken. Dan verdwijnt het beeld en komt dit bos in beeld. Je ziet een gestalte lopen, maar het is niet zo scherp. Dan pas word het beeld scherp en zie ik Jack in het beeld. Wat deed hij in dit bos? Precies toen Skyler  hier ook was? 

Dan houdt het beeld plots op en is er niks meer te zien. Heeft Jack haar! Jax heeft alles ook gezien en stond woedend tegen een boom aan. Ik daar in tegen zit verwijft voor mij uit te kijken. Jack mag haar niet hebben! Wie weet wat er nu met haar gebeurt! Waarom kan ik niet zien wat er momenteel met Skyler gebeurt. Ik had kunnen zien waar ze nu zat. Dan had ik er naar toe gekund en haar daar weggehaald. Dit is allemaal mijn schuld. 

Er rolt een traan over mijn wang en komt terecht in het water. Plots begint het water te schijnen. Langzaam komt er een beeld in zicht en als ik beter kijk zie ik een zwart kamertje met een persoon er in. Wie is dit? Als het beeld scherper word zie ik een meisje met lang donkerblond haar. Haar bruine ogen stralen angst en verdriet uit. Als ik het meisje beter opserveer merk ik pas wie het is. Het is Skyler! Ze lijkt wel in shock te zijn. Ze kijkt recht voor uit en er vallen enkele tranen over haar wangen. Ik hoor iemand achter mij naar adem happen. Ik draai mij om en Jax daar staan. Achter hem staat een man in het zwart gekleed. Hij heeft zijn arm om de keel van Jax geklemd en met de andere hand heeft hij een mes vast die bijna tegen Jax's keel aan komt. Jax kijkt angstig voor zich uit. 

Ik sta snel op en verander weer in een wolf. De zwart gekleede man staat verstijfd van de schrik dat er plots een wolf voor hem staat. In die tijd trapt Jax tegen zijn knie zodat hij los laat en op de grond neerzakt. Ik bespring hem en hij probeert te ontsnappen. Als ik zijn geur ruik heb ik pas door wie het is. Het is een van Jack's mannen. Hij probeert ons vast te vermoorden en zo Skyler naar zich toe te krijgen. Hij heeft alleen geen rekening gehouden dat ik een wolf kan worden. Zijn man weet nu ook teveel dus ik moet er voorr zorgen dat hij niks kan vertellen. Ik bijt hem in zijn slagader in zijn nek en laat hem achter in het bos. Jax lijkt het nog een beetje te moeten bezinkingen. 

"Bedankt." Fluistert hij. Ik knik als antwoord en loop naar het meertje. Jack heeft haar, maar waarom zag je het dan niet goed in het water. Als ik hier om mij heen kijk zie ik niet het stukje bos waar hij liep. Misschien zag Skyler het niet goed of had ze het beeld op pauze gezet en dat Jack haar toen had meegenomen. Er zijn te veel aanwijzingen die wijzen op Jack. 

Ik moet Skyler vinden en dan maak ik Jack af! 

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now