hoofdstuk 16

1.9K 93 7
                                    

(POV Skyler)

Er heerst hier een ongemakkelijke stilte.  Ik eet vlug mijn eten op en ga dan naar mijn kamer toe. Het was daar echt ongemakkelijk. Ze keken mij de hele tijd aan en als ze niet keken, keek Jax waarschuwend naar zijn neef. Waarom weet ik niet, maar het was echt akward . Op de een of andere manier heb ik hier geen goed gevoel bij, en meestal klopt mijn gevoel. Ik kleed mij uit tot mijn ondergoed en gooi het jurkje in een mand. Ik doe de kast open en zoek naar een nieuw kleding setje. Zou hier ook een broek tussen liggen? 

Ik word plots tegen de kast aangeduwd. Ik slaak een klein gilletje. Wie is dit? Ik kan niet zien wie het is aangezien mijn gezicht richting de muur staat. "Laat me los alsjeblieft." Vraag ik eerst beleefd. "Dit kan ik toch niet vrij laten lopen?" Deze stem ken ik niet zo goed. Volgens mij is het de stem van Jax' zijn neef. Hij legt een hand op mijn heup. Het begint te branden aangezien ik geen shirt aan had. Waarom gebeurt dit altijd op zulks soort momenten? Ik probeer mij tegen de pijn te verzetten. Hij mag niets over mij weten. 

"Asjeblieft laat mij gaan, ik heb hier nu geen zin in." Zeg ik tegen hem. "Maar ik heb hier nu wel zin in." Zegt hij geamuseerd. Hij drukt zijn lichaam dichter tegen het mijne aan waardoor ik nu tegen de kast word gedrukt. Zijn andere hand komt nu ook op mijn heup te liggen. Hij kruipt met zijn vingers langzaam omhoog. Ik slaak een klein gilletje van de pijn.

 "Asjeblieft stop." Prevel ik. Je hoort de pijn in mijn stem. Hij grinnikt alleen maar. Hij draait mij om naar zich toe, waardoor ik hem nu ook kan zien. Hij staat voor mij met alleen een broek. Ik kijk naar beneden zodat hij mijn ogen niet kan zien. Het enige wat ik nog niet beheers is woede en angst. Mijn zij begint nu heel erg te banden. Het lijkt wel alsof iemand kokend water over mij heen heeft gegooid daar. "Je ziet er zo lekker uit." Zegt hij met een grote grijns en likt langs zijn lippen. 

Ik slik hoorbaar. Mijn vermoeden waren dus juist. Hij is iemand die elk meisje wilt gebruiken die hij ziet. Mijn gevoel was ook juist. Er was hier iets niet goed. Iets om mij heen was niet goed. Nu weet ik wat er niet goed is, helaas kom ik er net te laat achter. Ik heb geen andere keus. Als hij niet naar mij luistert door woorden moet het maar met geweld.

 Ik duw hem voorzichtig naar achter, door mijn handen op zijn borst te leggen. Hij begint zwaarder te ademen door mij aanraking. Hij leunt alleen maar erger terug. "Je gaat nooit van mij winnen schatje." Zegt hij met een grote grijns. "Oh nee? Ik zal die woorden maar is terug nemen." Ik kijk naar hem omhoog. Hij grinnikt alleen maar door mijn woorden. Als je het zo wil spelen, zal je het zo krijgen. 

Ik duw hem nu harder naar achter en het is gelukt. Hij wankel naar achter en struikelt uiteindelijk. Tijdens zijn val nam hij een vaas mee die nu in duizend stukjes op de grond licht.  Hij kijkt mij verbaast aan, maar herpakt zich en komt op mij af lopen. Ik loop een paar passen naar achter en voel iets tegen mijn rug. Kut ik zit nu echt vast. Rechts van mij staat een kast, links van mij staat een muur. De enige kant die ik op kan is vooruit, maar daar staat de neef van Jax nu.  Hij komt steeds dichter bij. Mijn ademhaling verhoogt door de angst op dit moment.

De deur gaat open en Jax kijkt verbaast naar binnen. Hij kijkt mij aan en zijn ogen vergroten als hij ziet dat ik in mijn ondergoed sta.  Ik kijk hem aan en hij ziet waarschijnlijk al mijn angst in mijn ogen. Hij loopt op mij af, maar ik loop elke stap die hij naar mij toe zet een stap naar achter. De linker muur komt nu ook dichterbij.  Ik vertrouw nu niemand hier. Hij zei dat we hier veilig waren. Hier kon mij niks  gebeuren. Nou, ik zie het. De neef van Jax komt steeds dichterbij. 

"Nick ga bij haar vandaan." Zegt Jax waarschuwend. Hij heet dus Nick, goed om te weten. Nick luister niet en loopt gewoon door. "Nick!" Zegt Jax nu dwingender. Ik sta stijf bevroren van angst. Wat moet ik doen? Op dit soort momenten weet ik niet wat ik moet doen, net wanneer ik het nodig heb. Nick staat inmiddels al recht voor mij. Hij legt een arm om mijn middel heen en drukt mij tegen hem aan. Ik  gilletje verlaat mijn mond van de pijn. Ik zit nu tegen hem aan geplakt. Mijn hele middel brand als een gek. Ik doe mijn handen op zijn borst en druw hem van mij af. Hij spant zijn spieren meer aan waardoor ik niet sterk genoeg ben. 

Waar is mijn kracht gebleven? Ik was toch sterker dan de rest? Of heb ik dat net al verspeelt? Of moet ik geen angst voelen? Toen met Jack kon ik ook niet weg rennen. "Nick laat haar los!" roept Jax naar Nick. Ik slik hoorbaar, waardoor Nick nu een grijns op zijn gezicht verschijnt. "Ik hou wel van meisjes die een beetje bang zijn." Fluistert hij hees in mijn oor. Er gaat een nare rilling door mij heen. Nick gaat met zijn gezicht in mijn nek. Ik bijt op mijn lip om het niet uit te schreeuwen van de pijn. Er rolt een eenzame traan uit ooghoeken. Ik kon toch niet huilen? Jax ziet de traan en kijkt gelijk geschrokken en verbaasd tegelijk.

 Hij stormt op ons af en trekt Nick ruw van mij weg. Het verbaast mij hoe hij dat zo makkelijk deed. Ik moest er echt veel moeite voor doen en alsnog is het mij niet gelukt. Ik zak neer op de grond en trek mijn benen op. Ik begin mijzelf heen en weer te wiegen. Ik hoor een deur hard dicht gaan. Van schrik kijk ik op en zie Jax woedend bij de deur staan. Als hij naar mij kijkt verdwijnt de woede en maakt plaats voor bezorgdheid. 

"Gaat het wel?" Hij loopt op mij af. Als hij ongeveer 2 stappen van mij verwijderd is stop ik hem. "Blijf daar." Zeg ik met trillende stem. "Sky." Probeert hij en doet nog een stap dichter bij. Ik sta op en loop een stukje bij hem vandaan. "B-blijf daar." Ik loop nog verder van hem vandaan als hij mijn richting op komt. Ik voel dat ik tegen de muur aan sta. Waarom zijn de muren hier zo dicht bij elkaar? Hij ziet zijn kans en sluit mij op tussen zijn armen. Hij raakt mij niet aan, maar doet zijn armen naast mij tegen de muur aan als een soort kooi. Ik ril van angst en van de kou. Hij merkt het op en trekt zijn shirt uit. Ik kijk hem met grote ogen aan.

  Wat gaat hij doen?

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now