hoofdstuk 6

2.7K 118 23
                                    

(POV Jack)

Skyler moet echt haar emoties onder controle leren houden. Waarom heb ik haar naar school laten gaan? Soms moet ik niet altijd aan mijzelf denken! Ze is verdomme mijn verantwoordelijkheid. Ik moet zorgen dat haar niks overkomt. Van mijn vader moest ik die pillen pas later geven, maar ik kon het niet meer. Ik wil dat mijn meisje speciaal is. Ik wacht hier al zo lang op! Sinds mijn vader over haar vertelde wilde ik haar hebben. We zijn niet officieel familie. Onze ouders zijn net niet getrouwd. Gelukkig, anders zou het raar zijn als ik haar wou.

Ik heb haar al die tijd gebruikt. Diep van binnen heb ik er wel spijt van, maar de tijd kun je nou eenmaal niet terugdraaien helaas. Wat moest die klootzak eigenlijk van haar! Hoe durft hij haar zomaar proberen te zoenen! Ben je helemaal gestoord! Misschien moet ik de mensen hier duidelijk maken dat ze van mij is, ook al wil Skyler het niet. Ze is hoe dan ook van mij! Vooral nu ze al haar gaves heeft. Ze mag niet van iemand anders zijn! De gene waar ze van houd en ze doet het met die gene krijgt hij ook die gaves.

Volgens mijn vader konden alleen meiden die speciaal zijn het via de pillen krijgen en als de jongens het wilde moesten ze het met het meisje doen. Het werkt alleen als het meisje je leuk vind en het wilt. Als ze je niet leuk vind krijgt ze brandwonden waar je haar aanraakt. Als je dan door gaat zal ze steken bij haar hart voelen, duurt dat te lang kan ze er aan overlijden. Ik moet er dus voor zorgen dat ze mij leuk begint te vinden. Ik moet haar af en toe wel aanraken anders zal het alleen maar erger worden als ik haar per ongeluk aanraak of iets. Je kan er voor zorgen dat het lichaam er niet meer op reageert, maar als je dat probeert zal het meisje veel pijn moeten doorstaan en dat doe ik haar niet aan. Ik heb haar al genoeg pijn gedaan. Veel overleven dat niet volgens mijn vader.

Mijn vader zei dat het mijn lot is om Skyler te hebben. Hij wou haar wel, maar een man van ongeveer 40 en een meisje van 17 gaan niet samen. Als het speciale meisje overlijd word er een nieuwe geboren. Er is dus maar 1 special om het zo te noemen. Dat zijn meisjes die via het middel zo een gaven kunnen krijgen. Als een meisje met deze gave een kind krijgt zal dat kind dezelfde gaves hebben en dat dus doorgeven. In de hele wereld waren dit de enige pillen die er waren. Mijn vader heeft zowat zijn hele leven er aan verspeeld, daarom moet ik zijn klus wel afmaken.

"Jack. Blijf je bij de les." Hoor ik de docent zeggen. Ik ben allang zijn naam vergeten. Ik slaak een verveelde zucht en kijk op. "Aan het dromen over Skyler?" Vraagt iemand achter mij. Ik kijk achterom en zie die klootzak zitten die Skyler probeerde te zoenen. "Ik hoef niet over haar te dromen. Ze is namelijk al van mij. Jij bent hier de gene die over haar droomt." Hij wend zijn blik af en ik richt mij maar weer op de les.

Het is inmiddels 3 uur geweest. Ik loop het plein op. Ik wacht tot ik mijn motor zie. wat de hele school staat buiten vanwege de pauze. Inclusief de populaire gastjes.

De klootzak die de hele tijd met Skyler bezig is heet blijkbaar Kyle. Hij is hier de populairste. Ze zeggen als hij een meisje in het oog heeft, dat die haar alleen met rust laat als zij met hem naar bed is geweest, als je snapt wat ik bedoel. Hij blijft maar met die vieze poten van haar af!

Ik hoor een motor aan komen en zie dat Skyler op het plein gaat staan. De mensen hier kijken afwachtend naar Skyler. Ze willen waarschijnlijk weten wie onder de helm zit. Ze doet haar helm af en leunt tegen de motor. Ik loop al richting haar toe. Als ze mij ziet geeft ze mij een kort glimlachje en houd zich weer bezig met haar telefoon. Alle jongens kijken haar grijnzend of bijna kwijlend aan. Ik zie ook aan Kyle dat hij iets van plan is.

Als ik achter haar sta, sla ik mijn armen om Skyler heen. Ze kijkt op van haar telefoon. Als ze mij ziet klaart haar gezicht al wat op. Ze had vast verwacht dat ik een van die ander gastjes was. Ik ga met mijn mond naar haar oor. Ik probeer haar huid niet aan te raken, anders zou ze weer pijn krijgen. Dat is niet zo handig als alle mensen van de school hier zijn.

"Hey prinsesje, zin om ergens wat eten te halen voor vanavond?" Vraag ik haar. "Is goed, maar ik wil rijden." zegt ze snel. "Nee het prinsesje gaat niet rijden als ik er bij op zit. Dan denkt iedereen dat ik een watje ben of zo. Dat wil je toch niet?" Vraag ik met pruillipje. Skyler heeft inmiddels door waar ik op doel met mijn vriendjes pogingen. "Oké best, dit keer mag jij rijden." Geeft ze zich over. Er vorm een grote grijns op mijn lippen. Ik doe de helm op en geef de andere aan Skyler. Ze doet hem op en ik wacht tot ze achterop komt zitten. Ze slaat haar armen stevig om mij heen. Voor dat ik weg rijd kijk ik de mensen nog aan. De meiden schenken Skyler een jaloerse blik en de jongens blijven grijnzend naar Skyler kijken. Plan mislukt. Ik rijd weg en ga richting de stad toe. Skylar legt haar hoofd tegen mijn rug een en ik voel haar greep ietsjes verslappen.

Misschien is het niet zo handig om nu wat te gaan eten. Ze heeft het vandaag vast zwaar gehad, wat ze dan ook heeft uitgespookt. Ik kijk naar haar handen die op mijn zij liggen. Ze zijn rood, en niet van de kou, maar van bloed. Haar knokkels liggen open. Op haar arm zie je allemaal sneeën en schrammen.

Wat heeft ze uitgespookt!

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now