hoofdstuk 49

1.4K 85 12
                                    

(POV Skyler)

Ik word wakker van het zonlicht. Wat is er gister gebeurt toen ik buiten bewustzijn was? Waar is Nash nu? Ik ga voorzichtig recht op zitten in het bed en zie Nash naast mij liggen. Als ik merk dat hij nog slaapt ontspan ik mij. Ik zie dat zijn wond nog steeds niet is geheeld. Ik weet niet waarom, maar ik moet die wond helen. Misschien omdat ik denk dat het mijn schuld is? Dat Jack hem met het mes heeft geraakt toen Nash voor mij op kwam. Jack had hem neer kunnen schieten. Dan was het mijn schuld geweest. 

Ik pak voorzichtig zijn linker pols en draai die naar mij toe. Heb ik geluk dat hij op zijn zij ligt. Ik heb wel kans dat als die wakker word ik of word geslagen of er gebeurt niks. Ik ga voorzichtig met mijn vingers over zijn wond en uiteindelijk leg ik mijn hand er geheel over heen. Na een paar seconden haal ik mijn hand weg en loop de kamer uit. Hoe laat zou het zijn? Als ik beneden kom zie ik dat het pas 10 uur in de ochtend is. Ik loop naar de keuken en pak een glas met water.

 "Gaat het weer een beetje?" Hoor ik een stem achter mij. Van schrik slaak ik ene kort gilletje en draai mij om. Troy grinnikt zacht door mijn actie. "Ja het gaat. Wat is er gisteren allemaal gebeurt?" Vraag ik hem terwijl ik naar de kamer loop en op de bank ga zitten. "Toen je weg viel heb ik Nash van je af getrokken en in een kooi naast het bed gezet. Ik heb jouw op bed gelegd en ben met Nash gaan praten. Zo hoe ver dat kon tenminste. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat het zijn schuld was. Hij bleek het eindelijk te zien. Ik heb hem uiteindelijk uit zijn kooi gelaten en ben weg gegaan. Ik denk dat hij na wat gepieker bij jou is komen liggen." 

"Ja toen ik wakker werd lag die naast me." Bevestig ik hem. "Wat is de echte reden waarom ik hem niet mocht helen? Want heeft niet met mijn energie te maken. Ik had evenveel energie als normaal bij iedereen die ik al heb geheeld. Die kogel was gewoon niet te ontwijken. En anders kwam het doordat ik een tijd zwak ben geweest. Ik heb voor dat ik een blad van de bloem heb gehad zo zwak geweest dat ik amper kon lopen. Ik wilde bij niemand in de buurt komen. Daar zou ik misschien nog een beetje zwak van zijn, maar dat mijn energie daalt door het helen geloof ik niet. Ik geloof veel, maar dat niet. Wat is de echte reden?" Vraag ik aan Troy. Troy slik even.

 "Een paar jaar terug was Nash heel erg gewond geraakt door ene schiet partij. Toen Nash geholpen moest worden kwam er nog een aanval. De mensen die hem hielpen werden voor zijn neus dood geschoten. Sinds dien wilt hij alles zelf doen en mag niemand hem meer helpen. Hij denkt dat die mensen ook dood worden geschoten. Daarom wil hij geen hulp." Legt hij uit.

Nu snap ik het. Maar hij heeft mij hem al een keer laten helpen. Dacht hij dat die kogel zijn schuld was? "Wat zou hij doen als iemand hem toch heeft geholpen?" Vraag ik twijfelend.Troy kijkt mij vragend aan. "Hoezo dat?" Vraagt hij mij. 

"Nou toen hij Jack aanviel heeft hij was mes steken gekregen en wat sneeën. Toen hij terug transformeerde zag je ze allemaal. Ik wou hem helpen, maar hij liet het niet toe. Ik zoende hem om er voor te zorgen dat hij los zou laten. Hij deed wat ik dacht en liet mijn pols los. Hij legde toen zijn handen over mijn heupen en ik maakte er gebruik van door mij mijn hand naar zijn diepste snee te gaan. Hij trok terug en smeekte het niet te doen, maar ik luisterde niet. Ik kuste hem door de pijn heen en gingen gewoon door. Hij klemde zich aan mij vast en ik voelde Bijna zijn nagels in mijn huid. toen ik merkte dat hij zich meer ontspande trok ik terug en keek aar zijn wonden die weg waren op het opgedroogd bloed na. Toen dat was gebeurt kwam hij over eind en duwde mij tegen een boom aan en keek vol lust. Ik werd bang en wou weg. Toen hij mij eindelijk liet gaan hoorde ik iets verderop gepraat. het bleken Jack en Kyle te zijn. Hun zijn de gene die mij willen vangen. Hun zijn de gene waardoor ik hier nu ben. Ik ben van hun gevlucht, maar heel goed helpt het niet.  Kyle richtte met een pistool op Nash. Ik ging voor hem staan en stak mijn hand uit. Er kwam een wind storm uit mijn hand die de kogel een andere route op deed gaan. Ik had de tweede kogel niet gehoord en die kwam in mijn buik. Nash werd woest en werd ene wolf. Als laats richtte Jack zijn pistool op Nash. Ik zocht een mes in mijn zakken en probeerde recht te staan. toen ik eindelijk op stond wou Jack schieten. Ik smeet het mes richting Jack en die kwam in zijn zij terecht. Hij loosde een schot en daarna voel ik weg. Ik wist vrij zeker dat Jack Nash niet had geraakt, maar door de pijn kon ik mijzelf niet meer houden. Dus viel ik bewusteloos neer. En net toen ik wakker werd met ik zonder dat Nash het weet zijn arm geheeld, wat ik gisteren ook wou doen, maar toen werd hij woest en verloor zijn controle. Vandaar dat ik weg wou." Leg ik hem het hele verhaal uit.

 "Nu snap ik waarom hij zo woest was. Hij dacht dat jij door dat schot in je buik ook dood zou zijn. Het herhaalde zich en hij wou dat juist niet bij jou. Hij zag waarschijnlijk alles weer voor zich. Maar je hebt hem zojuist net ook geheeld?" Vraagt hij mij voor verduidelijking. Ik knik 'ja' als antwoord. "Wat zou hij nu doen als hij wakker word?" Vraag ik hem. Troy haalt zijn schouder op als teken dat hij het niet weet. "Gewoon niet over beginnen en doen alsof er helemaal niks is gebeurt. Ook niet van gisteren." Zegt hij. Na een tijdje tv te hebben gekeken hoor ik een deur hardhandig open word gegooid. Dat moet Nash zijn. Zou hij boos zijn?

"SKYLER!"

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now