Hoofdstuk 73

1.3K 66 71
                                    

(POV Skyler)

Nee niet kan net? Hij was toch dood? Hoe heeft hij het overleeft! Hij ademde niet, je voelde geen hardlag en hij trok wit weg. Hij kan niet leven. Volgens mij begin in gek te worden. 

"Rustig Sky. Ja ik leef nog, maar dat komt door jou. Doordat jij zei dat je anders zelfmoord zou plegen als ik dood ging. Ik heb al mijn wils kracht gepakt en er voor gezorgd het vol te houden. En toen je bij mij kwam liggen  stoot jouw lichaam energie af waardoor mijn lichaam bleef werken. Dat je mijn handslag niet kon voelen maakte niet uit. In de tranen van jou kan je ook iemand helen waar je echt van houd. Normaal huilen specials ook niet. Jouw tranen van verdriet kan mij laten ontwaken uit de coma. Dat kleine beetje had ik nog nodig om er uit te kunnen komen. Door jou leef ik nog." Antwoord hij blij en opgelucht. Ik sla snel mijn armen om Nash heen en knuffel hem zo hard dat hij bijna stikt. 

"Skyler je hebt mij net uit de dood gehaald. Sleur mij er niet in wil je?" Grinnikt Nash. "Sorry, maar ik ben gewoon zo blij. Ik weet niet wat ik moet doen zonder jou. Dan heeft vechten voor mij geen nut meer. Ik doe dit grotendeels voor jou. En voor de rest van de wereld. Voor mij zal het niet echt veel uitmaken. Ik zal waarschijnlijk weer moeten vluchten, omdat er altijd wel iemand achter mij aan zal zitten. " Zucht ik en laat mijn hoofd tegen Nash zijn borstkas aan leunen. 

"Ga maar slapen.Ik breng je wel naar huis." Fluistert Nash in mijn oor. "Welke huis?" Vraag ik hem. "Het komt goed. Dat zie je wel als we er zijn. Ga nu maar slapen je hebt heel lang niet geslapen en je hebt twee mensen van de dood gered." Fluistert hij. "Hoe weet je dat ik dat meisje heb gered?" Vraag ik hem verbaasd.

 "Ik was altijd bij je. Ik zat altijd naast je op de stoel als niemand anders daar zat. mijn lichaam was altijd bij je, maar mijn geest ook. Ik volgde je overals om te kijken of het goed ging. Ik volgde je ook toen je naar buiten ging en toen je dacht dat je gek was. Toen je werd aangevallen door een van Jack's mannen. Toen ik dat zag ben ik naar mij lichaam gegaan en heb zo snel mogelijk geprobeerd wakker te worden wat na wat minuten is gelukt. Shane en Troy waren er al als helpen en toen heb ik jou mee genomen. Troy en Shane en Troy rekenen nu met hun af, dus daar heb je geen last van. Ik heb Jack net in elkaar geslagen, maar ik had niet genoeg tijd om hem ook daadwerkelijk neer te halen. dat mag ik ook niet doen. Alleen jij kan hem vermoorden. Als special mogen wij dat niet doen alleen als die ons iets ergs heeft aangedaan en hij heeft jou mishandeld en nog meer dingen dus alleen jij mag het." Legt hij mij uit.

 Ik knik en leg mijn hoofd weer op zijn borst. Ik focus mij op de wind om ons heen en zonder dat ik het door heb gaan we een stukje omhoog. De wind duwt ons omhoog de lucht in. "Euhm Skyler?" Vraagt Nash angstig. Ik open mij ogen voorzichtig en merk dat we een heel stuk van de grond af zijn. "Je hebt  ons laten vliegen. Wie zegt dat mensen niet kunnen vliegen." Grinnikt Nash nu. "Eigenlijk zijn wij ook geen mensen." Nash kijkt nep beledigt aan, maar grinnikt uiteindelijk wel. Ik grinnik ook mee en laat ons weer op de grond zakken. Ik leg mij weer tegen zijn borst aan en val na een tijdje toch nog in slapa.

 "Skyler wakker worden. We zijn er nu al een tijdje en ik vind dat je het wel moet zien nu ik ook nog wakker ben. Niet dat je straks als je wakker word een aanval krijgt en je je bijna dood gaat schrikken." Hoor ik de meest mooie stem van de wereld zeggen. Ik open rustig mijn ogen als ik zachte kusjes in mijn nek voel die langzaam omhoog gaan naar mijn lippen. Als ik mijn ogen open heb kijk ik in de mooie bruine ogen van Nash. Het lijkt soms echt alsof we een stel zijn wat ik ook graag zou willen, maar hij heeft mij nog niet officieel gevraagd. 

Ik kijk rond in de kamer en het lijkt op een appartementje. Simpel, klein en knus. Precies genoeg voor mij en dat weet hij ook. "Ik moet je nog wat laten zien, maar daarvoor moet je even een jas en schoenen voor aantrekken." Ik knik en pak mijn jas en schoenen. Nash begeleid mij naar buiten en ik moet mijn ogen sluiten. Er word een blinddoek over mijn hoofd gedaan zodat hij zeker weet dat ik niet kan spieken. "Ik zal je leiden. Ik zorg ervoor dat je tegen niks aan zult vallen." Verzekerd hij mij. "Je weet wat er met je gaat gebeuren als dat wel gebeurt he?" Vraag ik hem zo serieus mogelijk, maar een klein lachje kan ik niet bedwingen. 

"Ik zal je niks laten over komen prinses." Ik voel mijn wangen gewoon rood worden. Fijn heb ik weer. Gelukkig is het best wel donker en loopt hij achter mij, dus hij zal het als het goe dis niet zien. "Maak ik je aan het blozen prinses?" Vraagt Nash dan plots heel dicht bij mijn oor. Zijn warme adem strijkt langs mijn nek wat een rilling oplevert en dik keer een positieve rilling. Dan stopt Nash plots met lopen en laat mij ook stil staan. Hij tilt mij op en ik voel ons door de lucht vliegen. We lanen weer veilig en Nash zet mij weer neer. Hij doet mijn blinddoek af die hij op had gedaan en mijn mond valt en stukje open. 

"Dit is echt prachtig." Stamel ik. "Net zo prachtig als jou." Zegt Nash in mijn oor. Ik grinnik en draai mij om. Dan gaat Nash door zijn knieën voor mij zitten. "Skyler ik snap het als je dit geen goed moment vind in deze tijd, maar proberen kan altijd toch?" Ik kijk hem niet begrijpend aan. Niet wetend waar hij nu op doelt. 

"Skyler zou ik jou mijn vriendin mogen noemen?" Vraagt hij dan met een grote glimlach die een tikkeltje onzeker is. Ik knik licht van verbazing en van blijdschap. Wetend dat ik nu geen woord uit kan brengen. Nash staat weer op en drukt zijn lippen op de mijne. Ik ga mee in de kus en trek na een tijdje terug. 

"Wil je mij wat beloven?" Vraag ik hem dan serieus. "Zullen we beloven dat wij allebei onze eerste keer aan elkaar zullen toe vertrouwen. Zodat niemand die van ons kan afpakken? En dat je me geen pijn doet, door mij niet te verlaten of die dingen?" Vraag ik hem en kijk naar de grond. 

"Altijd." Geeft hij als antwoord en plant zijn lippen weer op de mijne. 


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Oeeeh eindelijk weer ene keer een romantisch stukje ;) 

Dat heb ik lang niet meer geschreven zeg. Dit heb ik wel gemist. 

Zijn jullie het eens met de relatie of zijn jullie meer voor een ander?

Skyler + Nash ?

Skyler + Troy ?

Skyler + Shane ?

Skyler + Jax ?

Skyler + Jack ?

Laat weten in de reacties wie jij het meeste bij elkaar vind passen :)

Het mag ook  iemand zijn die hier niet in degelijkst staan zoals: Kyle of zo. 

The secret girl (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu