hoofdstuk 51

1.3K 87 4
                                    

(POV Skyler)

Ik draai mij woest om en loop richting Nash. Hij kijkt mij gespannen aan en kijkt naar mijn ketting. Ik kijk er ook naar en zie dat hij niet normaal blauw is. Dat betekend dat die heel dicht bij is, maar dat betekent dat dat Shane moet zijn. Hij was de oorzaak van toen ik zwak was. Nu pas zie ik in hoe slecht hij wel niet is. Hij leek hier voor altijd een engel en nu lijkt die op een duivel. Het was voor hem allemaal een spel. Ik kan niemand meer vertrouwen.

"Skyler." Zegt Shane dreigend. Ik draai mij om en kijk hem emotieloos aan. "Waag het niet om weg te gaan." Gaat hij verder. "Waarom? Zodat je ongemerkt mijn energie af kan nemen? Mij ook gebruiken? Èèn ding weet ik zeker, je kunt mij nooit meer ongemerkt energie af nemen! Ik heb je spelletje door! Hoe kon je! Ik vertrouwde je! Jij was de enige ik nog kon vertrouwen, maar het bleek allemaal een leugen te zijn!" Zeg ik woest. Hij komt op mij af en pakt mijn polsen vast. Ik hoor Nash achter mij grommen. Voor ik het weet drukt Shane zijn lippen op de mijne. Ik voel dat hij al mijn energie af neemt. Waarom doet hij dit? Zijn er nog meer mensen die mij willen hebben? Die mij willen gebruiken die niet bij Jack horen?

Shane trekt terug en ik val nutteloos op de grond. Ik kan niet eens meer op mijn benen staan. Ik zie dat Nash zijn tanden laat zien aan Shane en hij rent op hem af. Hij geeft hem een stomp in zijn maag en duwt hem hard tegen de muur. Shane kermt van de pijn, maar deze keer ga ik hem niet helpen of redden. Ik zie dat Shane bewusteloos op de grond valt en voel dat twee armen mij optillen in bruidsstel.

Ik kijk omhoog en Nash kijkt mij bezorgd aan. De deur word open gedaan en ik zie Caleb in de duur opening staan. Hij kijkt mij geschrokken aan en daarna ziet hij Shane op de grond liggen. Zijn blik valt weer op mij en dan op Nash. Caleb loopt verbaasd onze kant op. Als hij redelijk dichtbij is begint Nash te grommen. Caleb staat gelijk stil en kijkt bang uit zijn ogen.

"Skyler wat is er aan de hand?" Vraagt Caleb verbaasd en hij lijkt ook een beetje bezorgd te zijn. Mijn steen begint plots vel groen te kleuren. Zo groen als gras. Net zoals een vredig landschap. Als Nash het ook ziet ontspant hij zich weer. Ik zie dat Shane weer bij komt en Nash ook. Hij spant al zijn spieren aan en ik merk dat hij weg wilt rennen. Weg van het gevaar. Hij weet dat ik op dit moment dat niet aankan. "Sorry." zeg ik nog zacht tegen Caleb en Nash begint te rennen met mij in zij armen.

We zijn ongeveer net zo snel als een brommer. Ik moet meer energie krijgen, mijn lichaam heeft het nodig. Ik was een paar dagen van het zwakke gevoel af, maar het is weer terug gekomen. Shane had gewoon al die tijd mijn kracht. Het was niet die chip. Er zat wel gif in, maar Shane had mijn energie er uit gehaald. Die chip zorgde er voor dat ik mij lichtjes in mijn hoofd voelde en weg viel. Shane was de oorzaak van mijn zwakheid. Hij was gewoon altijd het probleem en ik was blind. Ik was verdomme verblind geraakt. Als ik de energie had, had hij het zwaar gehad. Volgens mij wist hij dat ik zat zou gaan doen dus heeft hij mijn energie van me afgenomen. Hij wilde vast ook weten wie Nash was om hem bij mij weg te houden. Energie drains halen hun kracht uit energie van een special. Daarom was hij altijd zo sterk. Halverwege val ik in slaap. Veilig in Nash zijn armen. Plots word ik wakker van geschreeuw.

"Nash wat heb je gedaan! Je zou haar veilig naar huis brengen! Als ik te horen krijg dat dit jouw schuld is weet je wat je te wachten staat." Hoor ik Troy dreigend zeggen. Ik doe voorzichtig mijn ogen open en kijk moeilijk naar voor. Troy merkt het op en kijkt mij bezorgd aan.

"Is dit Nash zijn schuld?" Vraagt hij met op elkaar geklemde kaken. Ik schud lichtjes 'nee', omdat ik niet in staat ben om een goed woord uit te brengen. "Wat is er dan gebeurt? Het lijkt alsof zelfs kijken niet gaat bij jou." Zegt hij op bezorgde toon. Hij loopt naar mij toe en ik hoor Nash grommen. "Grom je nou naar mij?" Vraagt Troy plots boos. Nash went snel zijn blik af en houd zich stil.

"Energie drain." krijg ik er zacht uit. "Heeft hij alles van je afgenomen?" Ik haal mijn schouder van niks wetend op. "Ik breng haar op bed. Regel jij de rest?" Vraagt Nash aan Troy. Ik kijk hun vragend aan. "Het is niks." Sust Nash mij, maar ik zie aan heb dat het niet niks is. Hij tilt mij naar boven en legt mij op het bed neer. Hij geeft nog een kusje op mijn voorhoofd en loopt de deur uit. Mij verbaasd achter latend.

Wat bedoelt Nash met de rest? Wat gaan hun doen? waarom mag ik niks weten?


The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now