hoofdstuk 55

1.5K 81 12
                                    

(POV Skyler)

"Nash gaat het wel met je?" Vraag ik hem bezorgd. Hij heeft wel een rake klap gehad. "Daar gaat het nu niet om. Jij moet eerst bij komen van wat er net allemaal is gebeurt." Zegt hij bezorgd. Jij is schattig als hij zo beschermend is. "Skyler hoe komt het dat je plots gromde?" Vraagt Nash mij voorzichtig terwijl hij mij op tilt in bruidsstijl. "Geen idee." zeg ik simpel. We komen aan bij de kamer en ik hoor Nash naar adem happen. "Wat is hier gebeurt?" Vraagt hij vol ongeloof. "Dat gebeurt er als je mij opsluit." Zeg ik schouder ophalend.

"Sorry ik moest wel anders had Shane misschien bij je kunnen komen. Toen ik hem buiten naar de deur zag lopen rende ik al nar beneden, maar hij had de deur al open gekregen. Hij wou naar jou toe en dat was het eerste waar ik aan dacht. Ik heb Shane n neer geslagen en Troy heeft mij geholpen om hem zo ver mogelijk bij jou weg te halen. Als jij slaapt kan hij alles doen. Dan kan jij geen weerstand bieden." Ik knik dat ik het begrepen heb.Nash draait zich om en wil de kamer lopen. "Nash?" Zeg ik angstig. Hij draait zich vragend om.

"hmm?" Geeft hij als antwoord. "Bedankt." Zeg ik stil. "Waarvoor?" "Dat jij mij niet gebruikt." Ik probeer mijn tranen in te houden als ik denk aan vroeger. Mensen maken er wel grappen over, maar als het je zelf overkomt doe je dat nooit meer. Mensen zeggen wel je kunt toch gewoon terug vechten of je had moeten opletten. Nou geloof mij als je eenmaal vast zit kan je niks meer behalve gillen of smeken dat hij ophoud. Soms kan dat niet eens. Ik word uit mijn gedachten gehaald door Nash die mij in een stevige knuffel trekt.

"Shht niet huilen. Het is goed. Ik ben bij je en zal je nooit gebruiken." Sust hij mij en tilt mij op zijn schoot. Ik had niet eens gemerkt dat ik huilde. Hij wiegt ons samen heen en weer waardoor ik rustig word. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan en concentreer mij op zijn ademhaling. Ik doe mijn armen om zijn middel en houd hem stevig vast aslof hij elk moment kan verdwijnen. Nash grinnikt zacht door mijn houd greep.

"Skyler ik wil nog wel ademhalen als je het niet erg vind." Ik verslap mijn grip een beetje, maar nog wel stevig genoeg. Hij leunt naar achter en laat zich op het bed vallen. Hij trekt mij mee in zijn val en ik lig nu op zijn borst. Ik ga comfortabel liggen en sluit mijn ogen. Ik pak zijn handen vast en val in slaap.

*Volgende dag*

"Wakker worden Sky." Ik doe alsof ik hem niet hoor en nog slaap. "Ik heb een verrassing voor je." Zegt hij enthousiast. Mijn nieuwsgierigheid neemt de leiding en ik zit in een seconden recht overeind en kijk hem vrolijk aan. "Wat is de verrassing?" Vraag ik opgewekt. "Als je je omkleed, hebt gedoucht en hebt gegeten, vertel ik het je." Dat is het enige wat hij zegt en draait zich om. Ik weet niet hoe snel ik begon om alles bij elkaar te rapen en naar de douche te rennen. Ik hou van verrassingen, maar ik wil het veel te graag weten.

Als ik klaar ben ren ik door het hele huis heen. Dan voel ik opeens een arm over mijn middel die mij tegen de persoon aan drukt. Van schrik en angst sta ik stok stijf stil. "Kan je niet rustig zijn in de ochtend." Hoor ik Troy licht geërgerd zeggen, maar ook met een amuserende toon in zijn. Door het horen van zijn stem ontspan ik mij. Ik word over zijn schouder heen gegooid en naar de kamer gebracht.

"Is dit jouw schuld?" Vraagt Troy tegen Nash als we de kamer in zijn. "Wat heb ik gedaan?" Vraagt Nash. "Nou hem je van Skyler een hyper konijn gemaakt?" Zegt Troy nu duidelijker. "Voor zover ik weet kan Skyler niet in een konijn veranderen." Zegt Nash. "Waarom heb je haar überhaupt over je schouder heen gegooid?" Vraagt Nash dan. Hallo Ik lig hier nog? Denk ik bij mijzelf. Het is een voordeel dat Troy brede schouders heeft waardoor het best comfortabel is. "Omdat ik al moe word om alleen maar naar haar te kijken terwijl ze als een gek rondjes zit te rennen." Verduidelijkt Troy Nash.

De jongens ketsen nog wat terwijl ik over Troy's schouder lig. Is het zo moeilijk om mij neer te zetten?

Ik zie plots een flits voor mij en ik slaak een harde gil van schrik. Door mijn plotselinge gil laat Troy mij los en val ik op de grond. Ik zie Troy en Nash mij bezorgd aan kijken Dan zijn ze plots verdwenen en zie ik alleen maar wit. Alles om mij heen verdwijnt en ik kom op een hele andere plek.

Het is hier vreselijk. Alles is verwoest. Alles is kapot. Iedereen is bang. Net zo bang als ik hier altijd voor was. Niemand zou hier willen leven. Dit is niet normaal. Dit is het ergste wat ik ooit gezien heb.

Dit is de......

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Heeey lezertjes,

kunt nog steeds vragen voor de Q&A. Er zijj nog niet zo heel veel vragen.  Als er genoeg zijn zal ik de Q&A uploaden. 

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now