hoofdstuk 77

2.4K 98 95
                                    

( POV Skyler)

Wat is hier aan de hand? Wat is er gisteren gebeurt? Ik wil opstaan maar merk dat ik ergens aan vast zit. Ik open mijn ogen en kijk om mij heen waar ik zou kunnen zijn. Wat is er gisteren gebeurt? Ik weet nog dat Nash en ik op het strand waren en ik hem er in heb gegooid, dat ik die golf maakte en hem zo het water in kreeg. Ik sloot mijn ogen even en daarna weet ik niet wat er aan de hand is. Ik kan ook mijn gedachtes open zetten voor Nash. Misschien weet hij wat hier aan de hand is. Nu maar hopen dat Nash nu nog contact opneemt anders kan ik het welschudden.

"Ach schatje het heeft geen nut om je vriendje hier bij te betrekken. Hij kan je toch niet vinden." Zegt een maar al te bekende stem. Ik kijk op en zie Jack met een glas aan het spelen is Letterlijk. Hij laat hem vliegen. Hoe?

"Oh ik denk dat je dat zelf wel kan raden. Hoe zou ik gaven's kunnen krijgen die jij ook hebt?" Hij doet alsof die hard moet nadenken. Wat! Nee dat kan niet! Dat mag niet. Hoe kon mijn lichaam hier mee eens zijn en mijn hoofd? Dat kan niet aangezien ik niet wakker was. Dan zou het überhaupt niet kunnen.

"Schatje je denkt veel te veel." Zeurt Jack. Hij komt naar mij toe lopen en zet zich op het bed neer naast mij. Ik wil opschuiven om bij hem uit de buurt te blijven, maar ik zit vast dus dat heeft geen nut. Ik wil hier weg. "Schatje je weet dat ik je gedachtes kan lezen he? Ik kan alles mee luisteren." Herinnerd Jack mij hier aan. Kut mijn gedachten's staan open voor Nash. Als ik ze uit doe kan Jack niet meer meeluisteren, maar kan Nash geen contact meer met mij opnemen. Dan moet ik hier zelf maar uitkomen. Ik zet snel mijn gedachten's uit voor anderen door een soort van 'muur' er om heen te zetten.

  Zo kunnen anderen er gelukkig niet bij. Ik moet hier weg. Ik zou mijn krachten kunnen gebruiken om los te komen een portaal maken en weg gaan, maar een grote kans dat Jack dat al verwacht en me achterna komt. Ik zou eerst misschien dingen kunne vragen over hoe en wat. Ik weet niet wat hij gedaan heeft of wat hij met mij gaat doen. Zo kan ik misschien iets uitvinden of bedenken om hem tegen te houden.

"Skyler." Roept Jack geërgerd. Ik kijk hem vragen d aan, niet wetend waarom hij plots zo is en wat ik fout heb gedaan. "Wat heb ik fout gedaan?" Vraag ik hem. "IK kan plots je gedachtes meer lezen. Dat frustreert mij." Legt hij uit.

"Hoe?" Vraag ik hem uiteindelijk. "Wat hoe? Bedoel je dat je het raar vind dat ik mij frustreer aan het feit dat ik plots je gedachtes niet meer kan lezen? Ik vind het best logisch eigenlijk." Vraagt hij mij weer. Ik zucht gefrustreerd. "Hoe kan het dat jij een special bent. Mijn lichaam moet daar nooit mee eens zijn geweest. En als mijn lichaam er wel mee eens was, was mijn hoofd dat sowieso niet. Je zou het wel kunnen doen, maar dan zou je niet mijn gaven's kunnen krijgen als mijn hoofd er niet mee eens was. Dat lukt gewoon niet. Dat was een voorwaarde. Het meisje moest het zelf ook willen en ik wete zeker van mijzelf dat ik het gewild heb en dat ik sliep, want ik kan mij daarvan ook niets meer herinneren. Het enige wat ik mij nog herinner is dat ik op het stand was meer niet. Wie wete wat je nog meer met mij gedaan zou hebben." Leg ik uit gefrustreerd uit. 

"Ik heb iemand kunnen vinden die je gedachten's en je gevoel kan controleren. Het was moeilijk om zo'n iemand te vinden, maar het is mij toch nog gelukt. Het is alleen jammer dat ik maar een aantal van je gaven's heb die je nu onder controle hebt. Dat is onder andere: Lucht sturen, gedachtes lezen, voorwerpen laten vliegen, sneller en sterker. Meer helaas niet, maar hier kom ik wel ver mee. Ik weet niet wat zich nog verder ontwikkeld. Mijn leger hebben ook allemaal andere gaven's die ik niet heb. Dus in totaal heb ik een jouw, maar dan niet in èèn mens maar in meerdere mensen. Helaas hebben ze nog niet alles onder controle, maar jij ook niet dus dat komt goed uit. Ik zou je nu eigenlijk kunnen doden waardoor ik eigenlijk de oorlog al gewonnen zou hebben, maar het nadeel hiervan is dat het niet kan. De gene die het met jou hebben gedaan en zo special zij geworden zullen dood gaan als jij ook dood gaat. Ik zal dus overleden als jij word vermoord. Daardoor moet ik je zo goed als mogelijk opsluiten zodat je mijn plan niet kan verpesten. Zonder jou is het zo makkelijk te winnen. Alleen maar je vriendjes van je vermoorden en klaar is de strijd. Mensen zullen toch niet tegen ons in. Ik zal over hun heersen. Ik zal de macht hebben die mij familie al jaren wilt. Ik ben de generatie die dat waar kan maken.

The secret girl (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu