hoofdstuk 30

1.6K 94 12
                                    

(POV Skyler)

Eindelijk is school voorbij. Veel mensen keken mij bang of verbaasd aan om het feit dat ik James heb geslagen. Ja die gast heet James. De jongens vandaag deden ook raar. Ze wouden allemaal bij mij in de beurt komen, maar Shane leek net een waak hond. Ik weet niet waarom hij opeens zo doet. Ik mag toch wel gewoon praten met jongens. Hij stelt zich gewoon een beetje aan. 

Ik loop naar mijn kluis en pak mijn helm. Ik heb gemerkt dat het makkelijker is om die in je kluis te bewaren. Zo kan je veel sneller weg. De bende moest nog wat doen en komt dus later. Ik mocht helaas niet mee van Shane. Ik weet niet wat ze doen, maar ik heb zo'n gevoel dat er iets fout gaat vandaag. 

Als ik bij mijn motor aankom zie ik dat er iemand tegen aan staat. "Euhum." Kuch ik. Hij draait zich om en ik zie dat het James is. "Wat moet je James?" Vraag ik geïrriteerd. "Zo prinsesje weet mijn naam." Zegt hij met een grijns. "Ja kan ook niet anders.  Iedereen vraagt aan mij of ik 'James' echt heb geslagen. En tot nu toe ben jij de enige die ik heb geslagen vandaag  op Caleb na dan. Dus jij moest het wel zijn." Beantwoord ik zijn vraag. 

"Maar wil je nu weg gaan bij mijn motor, ik heb hiernaast ook nog een leven." "Is dit jouw motor?" Vraagt hij ongelovig. "Ik dacht dat die van Shane was, daarom wacht ik hier dus." Gaat hij verder. Waarom zou hi op Shane moeten wachten?  "Ja deze motor is van mij. Waarom wacht je dan op Shane? Hij is een uur geleden al weg gegaan." "Oh ik moest nog wat regelen met hem.  Kan jij motor rijden dan? Ik dacht dat je bij Caleb of Shane achterop zat." "Wat moest je regelen?" Vraag ik door. "Dat gaat jouw niks aan." Ik knik en ga naar mijn motor. 

Ik start de motor en ga er op zitten. "Ik zie je nog wel is." Zeg ik en rijd weg. Ik draai mij nog even om en zie James verbaasd kijken over het feit dat ik zojuist weg reed op een motor die hij waarschijnlijk nooit zou kunnen besturen. James op een motor ik zie het al helemaal voor me.  Ik grinnik bij de gedachte. 

Als ik thuis aankom tref ik alleen Dean aan. Hij zit te gamen. "Zin in een battle?" Vraag ik hem met een gijns. Hij schrikt uit zijn concentratie en kijkt achterom. Als hij mijn  grijns ziet grijnst hij ook. "Als je het aan durft." Ik knik en loop naar de bank. Dean geeft mij een controller. Na vijf potjes ben ik het een beetje zat geworden. Hetzelfde geld voor Dean. Ik heb drie van de vijf potjes gewonnen. 

"Hoe kan jij hebben gewonnen van mij?" Vraagt hij vol ongeloof. "Ik zei toch dat jullie er wel achter zouden komen wat ik allemaal kan." Zeg ik met een big smile. Ik blik kort op de klok en zie dat het inmiddels al 6 uur is. "Wat eten we?" Vraag ik hem.  "Pizza?" Vraagt hij. Ik knik enthousiast als antwoord. 

Na dat we de pizza's op hebben kwamen de rest van onze groep er ook bij. Ik had gelukkig net mijn pizza op, maar Dean niet en daar moest hij onder lijden. De eerste jongens die kwamen hadden bija de hele pizza op gegeten. Ik hoor de deur bel gaan. 

"Wie gaat?" Vraag ik de rest. Iedereen is stil geworden en kijkt mijn richting op. Ik kijk richting Shane die verslagen zucht. "Ik ga al." Geeft Shane zich over. "Ik ga naar boven jongens." meld ik en ren de trap op. Als ik boven ben hoor ik meerdere voetstappen  van de gang afkomen, wat dus betekend dat er iemand binnen is gekomen. Wie zou dat nu weer zijn? Wie komt er nu nog op dit tijdstip? Na nog wat op mijn telefoon te  hebben gezeten heb ik zin om te gamen. Ja mensen ik houd van gamen. Het is een leuke bezigheid als je je verveeld. 

Ik loop de trap af en loop richting de game kamer. Als ik daar aankom tref ik niemand waar ik mee zou kunnen gamen. Ik loop richting de woonkamer waar ik stemmen vandaar hoor. "Hey jongens wie heeft er zin om te gamen?" Vraag ik voor dat ik opkijk. 

"Skyler?" Hoor ik een verbaasde stem vragen. Ik ken die stem ergens van, maar hij is niet van iemand die in de bende zit. Ik kijk op en tref twee donkerbruine ogen die ik maar al te goed ken. WTF doet hij hier? Hij kijkt mij verward aan. 

 "Ik weet niet tegen wie je het hebt gast, dat is Mell." Antwoord Shane voor mij. Ook hij snapt niet wat er aan de hand is. "Ik weet zeker dat zij Skyler is. Ik kan haar nog herkennen met een masker op. Aan haar ogen zie je dat het Skyler is. Mij kun je niet wijs maken dat dat Skyler niet is." 

Verdomme ik had moeten weten dat hij het was. Ik had niet in zijn ogen moeten kijken. Waarom heb ik dit!?

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now