hoofdstuk 56

1.4K 82 10
                                    

Terugblik:

Ik zie plots een flits voor mij en ik slaak een harde gil van schrik. Door mijn plotselinge gil laat Troy mij los en val ik op de grond. Ik zie Troy en Nash mij bezorgd aan kijken Dan zijn ze plots verdwenen en zie ik alleen maar wit. Alles om mij heen verdwijnt en ik kom op een hele andere plek.

Het is hier vreselijk. Alles is verwoest. Alles is kapot. Iedereen is bang. Net zo bang als ik hier altijd voor was. Niemand zou hier willen leven. Dit is niet normaal. Dit is het ergste wat ik ooit gezien heb.

Dit is de...... 

*einde terugblik*

(POV Jack)

Ik moet weten waar Skyler is. Zonder haar kan mijn plan niet door gaan. Ik heb iets bedacht waardoor ik snel mensen een special kan maken zonder dat ze het met een special moeten doen. Ze moeten het bloed drinken van een mannelijke special. Bij vrouwen lukt dat niet. Geloof mij ik heb het al geprobeerd. Ik wist waar ze al die tijd was. Ze was altijd bij Shane die ik al eerder had gezien. Hij gebruikte Skyler ook, maar dan om sterk te blijven. Hij was een energie drain. Ik wist altijd waar ze was tot dat die ene jongen kwam, die in het bos. Ik weet niet hoe die heet, maar ik weet wel dat hij veranderd in een wolf. 

Toen Skyler in het bos was, was ik daar ook. Ik had mijn kans, omdat Shane al haar energie had afgenomen en dat gif in die chip was nog in werking. Ik had haar kunnen gebruiken en special kunnen worden, want haar lichaam was omgedraaid. Ze zou juist met de slechte kunnen doen wat daarvoor altijd pijn deed. Ik alles kunnen doen wat ik wil. Ik zou mijn familie doel kunnen waarmaken. De droom waar mijn hele familie altijd al gewild had kan ik waarmaken. Skyler was ongeveer twee dagen weg en ik zat al die tijd te wachten bij het huis van Shane totdat Skyler weer terug kwam. Shane en Skyler hadden een relatie en ze zou dus terug moeten komen. Mijn vermoedens klopten en ze kwam terug. Ze werd afgezet door die jongen en zei wat tegen hem. Hij knikte toen kort, maar ik heb geen idee wat ze zei. Toen ze bij die deur stond ging de deur snel open en dicht. Skyler liet een gil van schrik en was dus binnen. Het was een tijdje stil, maar later hoorde ik geschreeuw van Skyler. 

Ze is wel veranderd na dat ze bij mij weg is. Vroeger durfde ze tegen niemand weerstand te bieden. Ze luisterde altijd. Nu is het zo dat als iemand haar tegen spreekt de klos is. Niet dat ik daar bang voor ben. Ik had alleen niet verwacht dat Skyler een mes in mij zij zou steken. Ze deed het voor dat wolfje. Triest. Liefde of iets in die richting maakt je zwak. Shane pakte haar energie opnieuw af. Skyler wist al dat hij een energie drain was aangezien ze plots begon te schreeuwen dat hij niet meer ongemerkt energie van haar kan pakken. Toen ze neer zakte werd dat wolfje van haar boos, maar veranderde niet. Hij duwde Shane uiteindelijk tegen de muur en Shane zakte in. Hij greep snel Skyler. Er kwam nog iemand van het huis naar buiten en keek Skyler bezorgd aan en keek dan naar dat wolfje.

 Na een tijdje rende dat wolfje zo snel weg met Skyler dat je hun amper kon zien. Ik moet hem ook uitschakelen om bij Skyler te komen.  Ik moet Skyler hebben! Kosten wat het kost. Wie ik moet doden boeit me niet. Zolang ik Skyler heb vind ik het goed. Ik kreeg een raar gevoel in mijn buik toen dat wolfje haar mee nam. Het was geen prettig gevoel, maar dat maakt niet uit ik moet Skyler vinden en vangen. Het vangen is het moeilijkste denk ik, want Shane ging ook een tijd naar haar zoeken en ik heb gehoord vanaf hun huis dat hij gebeld heeft vanaf Mexico. Skyler heeft hem daar via een portaal heen gestuurd. Skyler word met de dag sterker, maar zolang haar angst nog in haar zit komt het goed. Ik zal haar krijgen!

(POV Skyler)

Dit is de toekomst. Ik mag hier eigenlijk niks over vertellen. Ik heb deze visioen al eerder gehad, maar dit keer is die veel duidelijker. Je kunt alleen de tijden niet zien. Je kunt alleen zien wat er gebeurt. Dit gebeurt er als ze mij gevangen hebben. Ik kan dan niks meer en de wereld zal er aan leiden. Ik moet hun helpen. Ik moet Jack uitschakelen en zorgen dat hij dit niet aan kan richten. Hij wilt een oorlog beginnen en ik mag er niks over zeggen. Dat zou de toekomst kunnen veranderen. Het zou erger kunnen worden. Als Jack weet dat hij wint als hij mij eerst uitschakelt na dat hij mijn gave heeft dan wint hij. Dan is de wereld verdoemd. Hij wou mij alleen maar om zelf special te worden. Maar hij heeft aan èèn ding niet gedacht. 

Hij moet het met mij doen en hij kan alleen special worden als ik het wil. Dat is ook het enige wat hij weet. Hij weet dat ik het ook moet willen. Daarom deed hij altijd zo lief. Toen hij dacht dat hij mij bijna had, had hij ij die pillen en dat drankje gegeven. Hij wist alleen niet dat ik zo tegen hem deed om zo min mogelijk geslagen te worden. Ik probeerde mijzelf te beschermen tegen over een gek. Hij dacht dat ik hem leuk begon te vinden.Als dat in werking was kon hij zijn plan verder uitvoeren voor dat ik sterker begon te worden, maar hij is te laat. Ik ben sterker geworden. Ik ken de meeste gaves van mij en heb zelf een bond genoot. Hij dacht dat alle Specials uitgestorven waren. Dat dacht ik ook, maar toch blijkt Nash er èèn te zijn. Zouden er nog meer verborgen zijn? Is Troy er èèn? Dat had ik dan toch wel kunnen zien?

Door mijn gedachten heen hoor ik geschreeuw uit de andere wereld. Ik kijk snel naar waar het vandaan komt. Een groep mensen komt voorbij rennen Achter hun zie ik allemaal flitsten. Wat is er aan de hand? Ik hoor een schot en ik zie iemand neer vallen. Als ik mij beter op de persoon focus zie ik wie het is. 

Nee hij kan dat niet zijn! Hij is onschuldig. Hij heeft hier niks mee te maken. Jack vermoord onschuldige mensen voor macht. Hoe ziek kan je zijn? Ik moet Jack uitschakelen voor het te laat is en zijn bondgenoten! Ik wil niet dat hij vermoord word. Hij mag niet dood. Jack mag hem niet vermoorden. Als hij dood word geschoten wil ik niet meer verder. Ik kan niet zonder hem. 


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Aaah cliffhanger. Wie zou er vermoord zijn in de toekomst? Heb jij een idee zet het in de comments ;)

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now