Chapter 9

3.5K 88 12
                                    

**WARNING!** Het is ondertussen tijd voor mijn eerste seksueel stukje... Ik hoop dat ik niet te ver ga voor jullie, maar als jullie het niet willen lezen, wat ik kan begrijpen, kan je het gewoon overslaan. Het wordt wel duidelijk wanneer het start, denk ik... Weet dat ik me er best ongemakkelijk bij voelde... Nou ja, veel plezier!

-----------------------------------------

Zo blijven Katniss en ik alleen achter. ''Wat een gedoe, twee totaal verschillende karakters die tegelijkertijd hulp nodig hebben,'' mompelt Katniss zachtjes. Ik lach. ''Ik ga kijken of ik kan helpen in de keuken, ik mis het koken,'' fluister ik in Katniss' oor. ''Oké, ik ga mee,'' besluit Katniss. Samen lopen we naar de keuken. Daar worden we gelijk begroet bij de chefkok.

''Hallo Katniss en Peeta, waarmee kan ik jullie van dienst zijn?'' vraagt hij beleefd. ''Euh, ik wilde weten of ik ook wat kan doen. Ik mis het koken en bakken een beetje,'' zeg ik. De kok kijkt me meelevend aan. Het valt me nu pas op dat ook hij weinig aan zijn uiterlijk heeft laten doen. Alleen zijn ogen zijn in een fel geel-groene kleur geverft, gespoten, hoe ze het ook willen doen. ''We wilden een dessert maken, misschien heb je zin om de taart te maken?'' Ik ben ontzettend blij met dit voorstel. ''En wat kan ik betekenen voor de lieftallige dame?'' vraagt de kok aan Katniss. 

Dit gaat belachelijk klinken, maar dat zure gevoel door je hele lichaam wanneer je toegeeft aan je jaloezie giert door mijn bloedbanen. De kok is niet zo oud, ik gok op 24, en de manier waarop hij naar Katniss lacht is met een te liefdevolle blik. Ik doe mijn uiterste best om dat rotgevoel niet op mijn gezicht te laten zien. 

''Ik kom gewoon naar hem kijken, zonder hem kan ik toch niks doen, dus ja... Hopelijk is dat geen probleem?'' zegt Katniss als antwoord op de vraag van de kok. ''O nee natuurlijk niet! Je mag natuurlijk altijd helpen,'' zegt de kok hoopvol. Waarom klinkt hij hoopvol als het gaat om Katniss' medewerking?

''Maar goed, mag ik beginnen?'' vraag ik nadat het een tijdje ongemakkelijk stil bleef. De kok knikt en begeleidt ons naar een aparte kamer. Een vrij grote kamer, met verschillende machines. Machines die ik niet nodig zal hebben. Mijn vader heeft me het echte bakken geleerd, het pure handwerk dat werd gebruikt voor al die machines die het gemakkelijker zouden moeten maken. Ik ga gelijk aan het werk. Katniss gaat tegeover me zitten, kijkend naar elke beweging die mijn handen maken. 

Het maken van de basis is zo gedaan. Ze hadden al plakken cake, die ik in ronde vormen snijd en ze aan elkaar metsel met behulp van slagroom, volle room en verse aardbeien, Katniss' favoriet. Ik kneed verschillende kleuren fondant, totdat ik de ideale nachtblauwe kleur weet te vinden. Vervolgens bedek ik de gehele cake met het fondant. Door alles zachtjes met mijn handen aan te drukken sluit het fondant naadloos aan. Dan begint het echte werk. Ik pak de witte, eetbare verf en schilder verschillende takken. Daarna pak ik de roze, en schilder de bekende Japanse bloemen op de uiteindes van de cake. Ik stap achteruit wanneer ik klaar ben. 

''En, wat vind je?'' vraag ik aan Katniss. ''Het ziet er geweldig uit!'' zegt ze. Ik loop naar haar toe en geef haar een knuffel. Haar zachte lippen drukken een kus in mijn nek. ''Zo bijzonder om jou aan het werk te zien, je wordt zo rustgevend, alsof je alles om je heen vergeet,'' zegt ze. Ik grinnik. ''Kom, laten we maar gaan eten,'' zeg ik en loop naar de deur. Katniss en ik lopen samen door de gangen naar de kamers van Aaden en Thalia. Ze volgen ons naar de eetzaal, waar we voor het eerst lachen tijdens het eten. 

Ook Thalia geniet voor een keer. Daar ben ik ontzettend blij mee. Ze verteld ons vrolijk over alle geinige momenten op school. Ook Aaden doet vrolijk mee. We lijken net een gezin. Wanneer de cake op tafel komt, herkent Thalia het gelijk. ''Heb jij dit gedaan?'' vraagt ze verbaast. Ik knik lachend. ''Het is supercool!'' roept Aaden. 

We snijden de cake aan en weten zoveel in ons maag te proppen dat de gehele cake verdwijnt. Thalia en Aaden hebben zo veel gelachen dat ze afgepeigerd aan tafel zitten. ''Oké jongens, tijd om naar bed te gaan. Jullie hebben al jullie energie nodig morgen,'' zegt Katniss. Dat is waar ook, ze hebben de tijd verkort. Morgen zijn de trainingssessies al. Thalia geeft ons een snelle knuffel en verdwijnt naar haar kamer. Aaden daarentegen blijft langer. Hij geeft ons beide een lange knuffel, verteld ons nog kleine dingen en loopt de kamer uit, maar niet voordat hij zijn laatste opmerking in de kamer laat vliegen. ''Jullie worden geweldige ouders,'' zegt hij. Na die woorden horen we zijn voetstappen op de gang. 

Katniss en ik hebben het er al lang over gehad. De hongerspelen zijn er nog steeds, we hadden besloten te wachten totdat de spelen ooit afgeschaft zouden zijn. Maar goed, geen kinderen hoeft niet gelijk te betekenen dat ons plezier van tevoren niet kan. Niet dat we het al gedaan hebben. Al zou dat wel geweldig zijn.

''Dat was ontzettend lief van hem,'' zucht Katniss. O-oh, dit gaat niet goed. Het is zo lastig om normaal te functioneren wanneer ik aan dat onderwerp denk. Mijn hele lichaam reageert erop. En dan ook mijn hele lichaam, als je begrijpt wat ik bedoel. Katniss ziet het. Gelijk kleuren mijn wangen felrood. ''Aww, wat schattig!'' zegt ze met een plagerige stem. Ze valt mijn nek met haar lippen aan. O nee, dat gaat wel goed... 

Zodra haar lippen mijn zwakke plek onder mijn oor bereiken, houd ik het niet meer. Ik til haar op en ren naar onze slaapkamer. Daar gooi ik haar op bed en val ik op mijn beurt haar nek aan. Haar kreunen van plezier maken me alleen maar gekker. Langzaam trekt Katniss mijn shirt uit. Haar shirt daarentegen gaat veel sneller uit. Samen met haar bh. Voor ik het weet zijn we beiden naakt. Ik pak een condoom die ik voor de zekerheid in had gepakt. ''Was je het al van plan?'' vraagt Katniss giechelend. ''Misschien...' zeg ik lachend. 

Na het aanbrengen van dat rotding buig ik me over Katniss heen. ''Weet je het zeker?'' vraag ik. Ze knikt. Ik geef haar een kus. ''Zeg me wanneer het teveel pijn doet,'' zeg ik zacht. Katniss knikt weer. 

Zodra ik 'binnen kom', zie ik Katniss' gezicht vertrekken van de pijn. Langzaam ga ik dieper en dieper. Ik kan er niets aan doen, het voelt geweldig. Een zacht geluid van genot ontsnapt mijn mond. Katniss pakt mijn hand en knijpt er zachtjes in. ''Het gaat al beter,'' fluistert ze zachtjes. Mijn mond vind al snel de hare. Het begin is zo zacht, zo 'sweet'. Maar zodra haar tong over mijn lip glijd, houd ik het niet meer. Haar benen vormen zich om mijn torso wanneer we iet wat harder te werk gaan. 

Het zachte gekreun van Katniss maakt me helemaal gek. Wanneer ik haar een zucht hoor slaken, weet ik dat ze haar climax heeft bereikt. Op die van mij hoef ik niet lang te wachten. Zodra het mijn beurt is, laat ik meer van mijn gewicht op haar zakken. Haar handen glijden langzaam door mijn haar. 

''Dankjewel Katniss,'' fluister ik in haar nek. Ze lacht en geeft me een kus. ''Jij bedankt Peeta,'' fluisterd ze. Na nog een tijd te genieten in elkaars armen val ik langzaam in slaap.

---------------------------------------

Maar een klein beetje ongemakkelijk... *kuch*

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Life goes on, even with The 76th Hunger Games (NL)Where stories live. Discover now