Hey Guys

146 10 8
                                    


Hey guys, long time no see.

Het zal nu ondertussen een jaar geleden zijn toen ik schreef. Het kwam er op neer dat ik de plezier totaal was verloren in het schrijven. Het werd een ongezonde competitie, en dat terwijl ik al genoeg competities aan moest gaan.

Maar ik heb mijn Vwo-diploma op zak (mijn Nederland leraar zou me vermoorden om het feit dat ik de zin ben begonnen met ''maar'', maar hee, ik studeer Sociologie, geen Nederlands). Dat is al een competitie minder. Vooropleiding is afgelopen. Nog een minder. Ik kan het (hopelijk) weer aan.

Nu zal mijn studie zeker voor aardig wat competitie zorgen, maar ik wilde het toch weer proberen. Ik weet niet met welke boeken ik verder ga, welke ik links laat liggen, maar ik ga me weer proberen te verdiepen in alle verhalen en nieuwe dingen schrijven.

Nu weet ik dat jullie houden van structuur en zekerheid wanneer er weer geschreven wordt. Het spijt me, dat ga ik niet doen. Ik begin het weer een beetje leuk te vinden, ik wil dat niet verpesten door een rooster die aangehouden moet worden.

Voor iedereen die dit na een jaar nog steeds leest: Thank You. I Love You.

Let's get a new start (hint, hint)



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 14, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Life goes on, even with The 76th Hunger Games (NL)Where stories live. Discover now