A/N

3K 64 2
                                    

Oké, omdat ik merk dat niemand of zin heeft of het heeft gelezen, doe ik het even zo:

Hallo allemaal!

Ik heb net een verhaal gelezen van@SecretSpark en dat verhaal is geweldig. Haar verhaal is wel moeilijk te begrijpen als je het zelf niet mee hebt gemaakt of er niet in de buurt bent geweest. Het gaat over een tienerzwangerschap. Ook gaat het over een hele hoop levenslessen. Ik vind dat iedereen het gelezen moet hebben. Daar is het probleem, ik denk dat velen er veel moeite mee gaan hebben.

Daarom wilde ik het gaan vertalen. Natuurlijk heb ik haar toestemming gevraagd, en die heb ik gekregen, als ik het maar niet op internet zette of op Wattpad. Dat respecteer ik en dat ga ik ook zeker niet doen. Daarom dacht ik; via de mail. Ik heb een speciaal mail-account aangemaakt, joshuaryanlove@hotmail.com. Daar wil ik naar de geïnteresseerden het verhaal mailen.

Weet dat het absoluut niet mijn verhaal is en ik het letterlijk vertaal.

Wil je het lezen, mail me naar dat account. Ik zweer hierbij dat jouw mailadres alleen voor dit verhaal wordt gebruikt, en ik denk dat een aantal van jullie wel kunnen zeggen (ze kennen me persoonlijk) dat ik beloftes houd. Ik mail alleen de verhalen, en als jullie zelf vragen hebben, zal ik ze via de mail beantwoorden.

Zwangerschappen is een heel moeilijk onderwerp in het Engels, veel termen zullen jullie vaak niet herkennen, en omdat ik ze nu ken, wil ik jullie graag helpen. Als jullie het verhaal in het Engels willen proberen, het staat dus op@SecretSpark 's kanaal. Het verhaal heet Pregnant With My Sister's Boyfriend.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie me mailen :)

-xxx- Janne

Life goes on, even with The 76th Hunger Games (NL)Where stories live. Discover now