A/N ~ Verhaal wordt gejat

1.1K 78 21
                                    

Ik weet het, een van de zovele A/N, maar dit vind ik even heel erg belangrijk.

Er zijn een aantal dingen die ik haat. Te vroeg wakker gemaakt worden, mensen die me irriteren, mensen die regelmatig liegen en mensen die jatten. Waaron zeg ik dit:

Dit verhaal wordt in grote lijnen gejat.

Ik heb wel vaker in mijn boeken vermeld dat ik het vreselijk vind om te jatten, laat staan als het bij mij gebeurt. De eerste keer ging het nog, maar dit vind ik eigenlijk nog erger. Dat verhaal (wat verwijderd is en door me vergeven is, als de auteur leest) is van Wattpad afgehaald.

Dat is precies wat ik vraag aan de auteur van de gejatte versie van dit boek.

Het account volgt me, ik heb haar naam al bij mijn votes gezien, ik weet bijna 100% zeker dat ze dit leest.

Dus speciaal voor haar: Ik raad je aan om het verhaal van Wattpad te halen OF het zo te herschrijven zodat er 0,0% te lezen is van mijn ideeën. Of het nou van dit boek is, of van andere boeken op mijn profiel

Ik ben nu nog twee weken op vakantie, ik heb dus geen tijd/zin om hier heel veel aandacht aan te besteden. Kom ik thuis en het verhaal is nog steeds niet weg of veranderd, zal ik contact opnemen via privé en mag diegene me eens uitleggen waarom het nog steeds niet anders is.

Ideeën overnemen vind ik absoluut geen punt, maar vraag het dan. Het zijn er niet eens twee of drie, nee, ik telde er al een stuk of tien. 

Als je het boek wilt zoeken, het heeft bijna dezelfde titel. Als je het eerste gedeelte wegstreept en het opzoekt, heb je hem. Er bestaan natuurlijk meerdere, lees de eerste hoofdstukken.

Dit klinkt overdreven, maar ik neem dit heel persoonlijk op. Ik heb hard gewerkt aan dit boek en kan het niet uitstaan als andere mensen dat zo kunnen misbruiken.

Heel erg bedankt voor @__Maniac . Zij heeft het boek gevonden en me er over verteld, wat ik heel erg fijn vind.

Sorry dat dit geen update is, ik update voorlopig even niet meer op dit verhaal totdat het gejatte verhaal weg of herschreven is, zodat ik me niet zorgen hoef te maken dat mijn volgende ideeën weer overgenomen worden.

Heel erg bedankt voor het lezen.

Life goes on, even with The 76th Hunger Games (NL)Where stories live. Discover now