9 | he is perfect, right?

1.7K 100 0
                                    


Monica


  Harry mi uputi maleni osmijeh, okrene se oko sebe i doda mi banane, a ja iz mikrovalne izvadim otopljenu čokoladu.  Čokoladu savršene teksture prolijem po bananama koje sam prethodno narezala na kolutiće. 

'Izgleda savršeno.' Harry pohvali moje djelo. 'Kao i ti!' čujem Lilyn glas i odmah joj uputim oštar pogled, 'Zar ne Monica?' počinje micati obrvama gore dolje,  prvo što mi dođe pod ruke je kuhunjska krpa te je pogodim s njome. 'Heej!' vikne i odmah uzvrati, a onda se sve pretvori u borbu krpom.


'Cure daj mir.' Harry stane između nas, a onda Harry dobi krpom u lice koja je bila namjenjena Lily. Harry uhvati krpu i nasmije mi se, a onda vikne da sam sada gotova, krenem trčati prema dnevnom boravku uz smijeh, a onda me Harry dostigne i uhvati. 

Ruke omota oko mojeg struka i čvrsto me drži, pokušavam se osloboditi, ali on me samo stisne jače uz sebe, 'Hazza!' viknem  kroz smijeh i udarim ga rukom po prsima, ali onda uhvati i moje ruke. 

'Slatka si.' tiho promrmlja i nisam sigurna čujem li dobro, na trenutak se uozbiljim i prestanem se micati, gledam ga u oči, a on na licu ima osmijeh te vidim rupice na njegovim obrazima. 

'Hmm.. ostavljam vas ja same!' Lily vikne, a onda čujem zvuk fotoaparata na njezinom mobitelu. Zakolutam očima. 

'Pusti me Harry.' ozbiljno kažem. Ne može mi to raditi, on ne shvaća koliko sve ovo utjeće na mene, ne želim se zaljubiti u njega, znam da je to neka vrsta zabranjene ljubavi. 

On me pusti, a ja ga samo nastavim gledati, ima tako lijepe crte lica, predivnu kosu koju sam oduvijek obožavala, te njegove zelene oči koje imaju poseban sjaj.... 

'Ahhh.' uzdahnem i prekrijem lice dlanovima okretajući se na drugu stranu, ne smijem ga tako gledati, ne na taj način. 

Vratim se prema kuhinji, čujem njegove korake iza sebe. Sve je a istome  velikom tanjuru, tako da izvadim dvije vilice, jednu dam Harryu, a on se ponovno nasmije. Ne padam na to! 

'Jako je fino.' kaže mi, 'Ne može se pogriješiti s ovime.' slegnem ramenima.  

'Harry?' izgovaram njegovo ime, a on podigne pogled. 'Kada odlaziš?' pitam ga ponovno to pitanje, a on slegne ramenima. 'Kako ne znaš?' ponovno pitam i sada stvarno čekam odgovor. 

'Turneja ipak počinje kasnije, u svibnju. Ne znam gdje ću biti do tada, ali vjerovatno ovdje.' objasni mi, a ja sam odmah sretnija. Duboko uzdahnem. 'Nedostajat ćeš mi kad odeš.' kažem mu. 'I ti meni Moni.' 

I ti meni Moni! njegov glas mi odzvanja u ušima. Kvragu! Gledam kako pomiće usne dok mi priča, a sve što želim je osjetiti te usne na svojima. Mislim da je sve ovo s njim otišlo predaleko, ne znam kako se to dogodilo, ali koliko god sam sebi pokušala reći da je sve to krivo, to sam više osjećala neku privlačnost prema Harryu.  

'Monica što kažeš da za vikend odemo zajedno do Londona?' njegovo pitanje me budi iz misli.

'London?' od kuda mu sada London. 'Mislio sam otići na jedan dan, Simon nas treba nešto u vezi novog albuma, tako da sam odličio povesti tebe. Što kažeš?' poput malenog djeteta krenem kimati glavom u znak potvrde. London s Harryem.

'Hvalaa Hazza!' ustanem sa svojeg mjesta te ga zagrlim s leđa, 'Znaš da sam ti obećao da te vodim prvom prilikom.' nasmije se. 'Jedva čekam.

'Ja ću ti biti vodič, pokazati ću ti svaki dio grada.' i dalje ga grlim, a njegov predivan miris kose me ubija. 

___________________________________________


Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now