56 | Dance, singing & drama

817 35 37
                                    


usputni? 




Monica


'Ova?' pomaknem zastor u garderobi i nesigurno izađem, a Harry na licu ima malen osmijeh. 'To je ta.' Primi me za ruku te me zavrti oko sebe. 'Misliš?' stanem ispred ogledala, a on kimne glavom. 

Haljina je bila boje šapmanjca, duga i lepršava, otvorenih leđa.  'Ne znam Harry...' nekako sam nesigurna, haljina je predivna, Harry ju je pronašao, ali jako je skupa, uz to što je skupa imam osjećaj da je jako uočljiva i da će svi vidjeti samo mene, što mi definitivno nije cilj. 


'Monica, izgledaš predivno. To je ta haljina, hajde idi je skinuti...' Harry se nasmije, kimnem glavom i uđem unutra kako bi je skinula. 'Gotova?' čujem kako Harry vikne, 'Nisam, čekaj...' odgovorim mu, a on pomakne zastor te uzme haljinu. 

'Nee! Čekaj Harry...' on krene, a ja samo provirim glavom van. 'Volim te.' kaže te ode. Tako je tvrdoglav. 

Obukla sam majicu i traperice u kojoj sam došla te izaše uzimajući torbicu. Hodala sam po dučanu i tražila Harrya te ga ugledam na blagajni. Doveo me u najskuplji dučan i to mi se ne sviđa, ne želim ništa materijalno od njega. Gledala sam ostalu odjeću oko sebe i došla do njega. 'Ubit ću te.' prošaptam kroz zube, a onda se nasmiješim kada me pogleda blagajnica. 

Na cijenu koju govori me nešto presjeće, Harry stvarno nije normalan. 'Hvala vam.' uzme vrečicu te zahvali, a onda stavi ruku oko mojeg struke i nastavimo hodati prema izlazu iz dučana. 


'Zašto Harry?'  duboko udahnem i stanem kada izađemo. 'Moni...' pogleda me. 'Zaslužuješ to Monica.' kaže i sada me primi za ruku te nastavimo hodati shopping centrom. Odlučila sam popustiti, znala sam da ne mogu protiv njega. Nastavili smo hodati, Harry je želio običnu bijelu košulju. 


@MonicaClark shopping date 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@MonicaClark shopping date 

(...)

'Jedva čekam sutra, biti ćeš sjajna u toj haljini.' Harry mi govori dok je stavljam na vješalicu. 'Dogovorio sam se s Lou, doći će k tebi oko 18:00 da ti napravi frizuru i našminka te...' još doda, a ja se naglo i iznenađeno okrenem. 'Harry, nisi valjda..' pogledam ga pomalo ljuto.

'Mogla sam i sama to napraviti...' dodam, 'Ljutko, vidimo se sutra u 20:00. Volim te.' zagrli me i poljubi te ode iz moje sobe, a onda i iz stana. Udahnem i uzmem haljinu te stanem ispred ogledala. Prislonim je na sebe i nasmijem se gledajući se. 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now