25 I'm in love with him

1.2K 96 3
                                    



 'Ti nikada ne smetaš, uđi... Gemma je u sobi.' Samo se nasmijem, 'hvala.' Dodam i odem prema njezinoj sobi. Obožavam Gemmu, s njom uvijek mogu o svemu pričati, a sada želim pričati o Harryu. Snažno grlim Gemmu. 'Heej.' pozdravlja me dok je grlim, ona je puna energije i veselje pršti kroz nju, dok ja osjećam tugu i bol. 

Gemma nekako popunjava moje srce i lakše mi je čim je vidim. Razdvojim se iz zagrljaja i sjednem na rub njezina kreveta, vidim kako me pomalo zbunjeno gleda, a riječi same izlete iz mene. 


'Zaljubljena sam u Harrya.' kažem to uvjerena u sebe. 


Da rekla sam to, rekla sam na glas. Neka svi čuju i znaju, ja sam zaljubljena u njega. Zaljubljena sam u najbojeg prijatelja. Spustila sam pogled, a onda čujem Gemmin vrisak. 


'Ajme!' odmah mi prilazi i krene me grliti. 'Gemma, ti ne razumiješ...' govorim tužnim tonom. 

'Ubija me to, ubija me ljubav prema njemu. Znam da je to zabranjena ljubav, ali ne mogu si pomoći, ja...' suze mi se nakupe u očima, a Gemma me uhvati za ruku. 

'Smiri se ljepoto.' gledam je u oči. 'Smiri se...' ponavljala je. 

'Gemma ja njega volim.' suze mi padaju niz obraze, ustala je i sa stola uzela maramice. 'Čemu suze Monica? Nemoj molim te...' pruži mi maramicu. 


Nakon što sam se isplakala i sve svoje osjećaje ispričala Gemmi, otišla sam doma. Iako je tuga i dalje u meni, lakše mi je jer sam napokon nekome priznala. Gemma je obećala da mu neće reći dok ja sama ne budem spremna za to. Mislim da nikada neću biti, Harry voli Taylor i nikada mu ne bih to uništila, želim da je on sretan. 

Njegova sreća važnija mi je od vlastite. 

__________________________________________





Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now