19 | can I have this dance?

1.4K 88 17
                                    


Monica

Pomalo sam ljuta sam na Harrya. Ne javlja mi se zadnja 3 dana i uopće ne znam što se događa. Danas je taj dan, a njemu ni glasa.

Gledam se u ogledalo te se zavrtim oko sebe, haljina je predivna. Leprša na sve strane. Nježno roza je. Napokon sam zadovoljna svojim izgledom. Kosa mi je raspuštena i pada mi niz ramena, šminka je jako lijepa i zapravo jednostavna.

Stavljam naušnice, a onda čujem zvono na vratima. Brzo krenem prema dolje, donji dio haljine sam primila u ruke i potrčala stepenicama. U sebi sam ponavljala da je to Harry.

Otvorim vrata i ugledam najljepši prozor. 'Ahhh.' Uzdahnem i kamen mi padne sa srca. Harry izgleda neopisivo, pogledam ga cijeloga. Crne traperice, bijela košulja, crni sako, kovrče i zavodljivi osmijeh. U ruci drži maleni buket sa mojim najdražim cvijećem.

'Iznenađenje.' Veselo vikne i povuče me k sebi u topao zagrljaj. Rukama me mazio po leđima dok sam ja uživala u zagrljaju. 'Budalo! Mislila sam da si me zaboravio.' Viknem na njega kroz smijeh i udarim ga u rame.

'Kako si mogla to pomisliti?' Nasmiješi se. 'Došao bih sa kraja svijeta ako treba, Barcelona i nije tako daleko. Simon me jedva pustio...' doda.

Gledam ga s osmijehom. 'Izgledaš predivno.' Na njegovom se licu pojavi rupica. Primio je moj dlan i zavrtio me oko sebe. 'Anđeo si.' Kaže mi moj anđeo.

'Oprosti što nisam došao ranije, planirao sam... ali..' krene pričati, a ja zatvorim vrata kako ne bismo stajali na ulaznim vratima te krenemo prema gore, mojoj sobi.

'Ali?' Pitam ga da nastavi.

'Taylor je bila sa mnom. Postala je malo naporna, ne sviđa joj se što idem s tobom, rekao sam joj da me ne može zaustaviti... uglavnom dosla je u Holmes sa mnom.' Harry mi kaže i vidim da je pomalo ljut zbog toga.

'Oh.' Uzahnem i ništa ne kažem. 'Ne brini. Samo sam tvoj.' Nasmije se, a i ja se nasmijem na njegovu zadnju rečenicu. Naravno on to misli u drugom smislu...

'Kako izgledam onda?' Još se jednom pogledam u ogledalo, a onda Harrya koji sjedi na mojm krevetu.

'Jako se me iznenadila, predivna si.' Namigne mi. 'Nisi ni ti loš Hazza.'

'Dođi k menii.' Pozive m i sjednem pored njega, on izvadi mobitel i slikamo se.

Objavio je sliku na društvene mreže s opisom, 'She is living the dream. Lets rock this prom! You look amazing Moni.'

'Idemo.' Nasmiješi se i uhavti moju ruku, a ja uzmem predivne štikle u drugu slobodnu ruku.

Baš kao u filmu, svi se okrenu prema nama dok ulazimo kroz vrata. Harryme čvrsto drži za ruku, a ja ponosno i s velikim osmijehom hodam uz Harrya. Napokon je došao taj dan o kojem sam maštala. Pozdravimo se sa svima, Harry je naravno i centru pažnje.

Sjela sam pored Remi, a Harry se otišao pozdraviti s nekim starim prijateljima. Veselo ga promatram. Sija poput sunca sa tim svojim osmijehom.

 Sija poput sunca sa tim svojim osmijehom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Harry je tako zgodan. Drago mi je da si nam ga dovela. I dalje je onaj isti dečko iz razreda...' Anamaria se nasmije dok mi govori, a onda pogleda Harrya.

'Stvarno je zgodan.' Ponavlja za njom Eva. 'Žao mi je cure, ali Harry je zauzet.' Uzahnem.

'Čekaj što? Vi ste..?' Otvore usta iznenađeno.

'Ajme baš ste lude, ne. Taylor Swift.' govorim im, a one me gledaju skroz zbunjeno. 'Da, vidjela sam neke slike njih dvoje, ali izgledaju mi... bezveze.' Eva kaže.

Čujem kako krene moja skoro pa omiljena pjesma - Can I have this dance - iz High School Musicala. Odmah se okrečem prema Harryu, a on me već gleda. Oboje se nasmijemo, te krene prema meni.

'Ovo je naša pjesma.' Gledam ga u oči koji sjaje. 'Can I have this dance?' Pita me baš kao u pjesmi, krenem kimati glavom. Uhvati moju ruku te me povuče na plesni podij koji je već bio pun. Svijetla su bila slaba, a glazba glasna.

It's like catching lightning
The chances of finding someone
Like you

It's one in a millionThe chances of feeling the way We do

And with every step together, we just keep on getting better

So can I have this dance? Can I have this dance?
Can I have this dance?

Can I have this dance?Can I have this dance?

Harry mi pjeva na uho dok plešemo uz ritam glazbe.

_____________________________________

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now