32 | we're not over yet

1.2K 72 3
                                    


Budim se sa željom da danas nije petak, ne petak u kojemu me Harry napušta i vraća se u Los Angeles. Okrenem se prema drugoj strani kreveta i primjetim da ga nema, duboko sam uzdahnula i ispravila se u sjedeći položaj i potražila mobitel.

Nakon jučerašnje Harryeve objave na twitteru, svi su odmah reagirali. Većina u pozitivnom smislu, koliko god mislim da mi nije bitno tuđe mišljenje, lijepši je osjećaj kada znaš da te ljudi vole i poštuju. Ustala sam iz kreveta, zanimalo me je gdje je Harry. Nije moguće da je otišao...

Ne bi on otišao bez pozdrava.

Hodam hladnim podom do dnevnog boravka, a onda dođem u kuhinju. 'Harry?' viknem, ali ništa. Na šanku u kuhinji ugledam maleni papirić te ga uzimam u ruke.

Vraćam se uskoro. H xx

Kratko je pisalo, nasmiješim se dok držim papirić u ruci. Nadam se da će uskoro stvarno biti brzo jer želim svaku minutu provesti s njim prije nego ode. Upalila sam televizor i stavila MTV, malo glazbe da me razbudi. Vraćam se u kuhinju i stavljam vodu za čaj.

Prekida me zvono na vratima, Harry. 'Harry zašto nisi uzeo ključ?' viknem, a onda odem prema vratima. 'Slobodno uzmeš ključ, ovo je i tvoj stan..' govorim glasno kako bi me čuo, ali ništa ne odgovara, otključam vrata, a onda se jako iznenadim.

U negativnom smislu. Ni manje ni više, ispred moji vrata je jedna jedina Taylor Swift. Skupim obrve i zbunjeno je pogledam. 'Nije Harry dušo.' kaže bezobrazno.

'Vidim.' odgovaram, a onda je odmah pitam što radi ovdje.

'Samo sam došla vidjeti tko je ta ljepotica zbog koje me Harry ostavio!' stavi ruku na okvir od vrata. 'Iskreno, nije se baš usrećio s tobom. Monica ako se ne varam?' nastavi pričati, a svaka njezina izgovorena riječ me sve više živcira.

'Molim da da odeš..' kažem joj, a onda se krene smijati. 'Kako si uopće našla moj stan?' povisim ton. 'Ja sve mogu.' kaže mi.

'Da, možeš sada i otići.' krenem zatvarati vrata, ali ona stavi ruku i sprijeći me.

'Harry i ja još nismo gotovi, ne dok ja ne kažem.' osjetim bezobraznost u njezinom glasu. 'Vidimo se!' kaže uz grozan osmijeh i ode.

'Kvragu!' viknem i snažno zalupim vratima. Duboko sam uzdahnula i pokušavala se smiriti, ali njezin me posjet užasno uznemirio. Čujem kako voda za čaj kipi, pa krenem prema kuhinji.

Uzela sam dvije šalice, za sebe i Harrya. Samo da dođe uskoro.

_________________________________________

Može neki komentaar? xx

Malo je kratko, ali stvarno nemam vremena za ništa :( 

Maybe I Love you | h.s.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें