24 | little talks

1.4K 91 16
                                    




Harry

'I što sada Harry? Liamov me glas u gledanju oblaka kroz avionski prozor. Okrenem se prema njemu i dignem obrvu, ne razumijem što me pita.

'Što ćeš sada? Zašto ne kažeš Monici što osjećaš?' pogleda me, a ja samo šutim.

'Žao mi Styles, sada smo zajedno skoro 12 sati, želim da mi ispričaš sve o njoj, i tebi..' čujem njegov osmijeh. 'Ahh Lima, duga je to priča. ' kažem mu.

'Znači 12 sati će biti dosta?' nasmijem se na njegove riječi, te se okrenem prema njemu i spremim se na prepričavanje svega.

Naravno svi dečki znaju za Monicu, upoznali su je odavno. Liam jedni zna da mi se sviđa, drugima nisam rekao jer poznavajući njih odmah bi otrčali Moni i sve joj izbrbljali. 



Monica

'Ti i Harry ste glupi, znam da on voli tebe isto koliko i ti njega.' govori mi moja savjetnica Lily.

'Nije to tako jednostavno kako ti misliš, shvati da je Taylor u cijeloj ovoj priči.'

'Taylor Harryu ništa ne znači, vjeruj meni. Reci da sam luda, ali mislim da je Taylor u ovoj priči samo kako bi Harry pokušao zaboraviti tebe, jer znaš, on misli da ga ti gledaš kao prijatelja...'

'Glupost.' prekinem ju. 'Previše si tvrdoglava nikada me ne slušaš.' ustane s kauča. 'Uredu, neću više ni pitati za Harrya, samo znaj da sam u pravu.' okrene se i ode, a ja preokrenem očima.

(...)


Probudila sam se. Napokon sam se naspavala. Nema boljeg osjećaja nego kada se probudiš i shvatiš da si na ljetnim praznicima. Ustala sam iz kreveta te prišla prozoru, razmaknula sam zastore, sunce je već bilo jako, mogla sam osjetiti kako me grije kroz staklo. Uzela sam mobitel sa noćnog ormarića i vidjela da imam poruku od Harrya, to mi odmah izmami mali osmijeh na licu.

'Podrav iz LA-a! Već mi nedostaješ Moni. All the love. H.'

Piše u poruci, dobila sam i sliku predivih palma i vedrog plavog neba.

'Ahhh predivno je! Uživaj Hazza xx' odgovorim mu na poruku te odem prema kupaonici, zavezala sam kosu u visoko rep i otišla se otuširati.

Obukla sam kratke traper hlačice i lepršavu baby pink majicu. Spuštan se stepnicama i čujem mamu i sestru kako nešto pričaju u dnevnom boravku.

'Dobro jutro.' Pozdravim ih. 'Jutro dušo.' Mama me zagrli, Lily me mrko gleda, vjerovatno zbog svega sinoć.

'Idem malo prošetati, vjerovatno ću se naći s Gemmom.' Kažem im. Mama kaže da pozdravim Anne i Gemmu. Kimenm glavom te odem van.

Nisam se čula s Gemmom, ali sigurna sam da je već budna. Hodala sam ulicom i napokon došla do odredišta. Ulazim u dvorište, pozvonim na vrata.

Anne.

'Heej ljepoto!' Nasmiješeno me pozdravlja.

'Dobro jutro!' Uzvračam osmijeh. 'Smetam?' Pitam je.

'Ti nikada ne smetaš, uđi... Gemma je u sobi.' Samo se nasmijem, 'hvala.' Dodam i odem prema njezinoj sobi. Obožavam Gemmu, s njom uvijek mogu o svemu pričati, a sada želim pričati o Harryu.

_____________________________

Evo nastavak kako sam i obečala!
- i dalje slušam Sign Of The Times na repeatuu haahha, obožavam je.
Molim vas ostavite komentare u vezi priče, pusaa svimaa xx

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now