34 | welcome to LA

1.2K 79 16
                                    


Monica

'Sjećaš se kada smo prvi puta putovali avionom zajendo?' pitam Harrya i maknem pogled sa prozora i pogledam njegove oči. 'Kako ne bih... Ti si tada prvi puta putovala avionom. Išli smo u Grčku sa školom.' kaže, a ja se nasmiješim jer se sjeća. 

Kimnem glavom. 'I poprilično te bilo strah, ali imala si mene.' namsiješi se. 'To putovanje je bilo odlično. Nedostao si mi na prošlome... Hvala Bogu da sam završila tu školu, bez tebe nije bilo isto.' uzdahnem. 

'Priznajem da meni škola ni malo ne nedostaje, ali ti si već druga priča...' primi moju ruku i nježno ju stisne. 'Ovo što radimo je ludo..' mislim na to što bježimo u LA. Sve u svemu jedva čekam, želim tamo otići već jakooo dugo. 

'Jedva čekam.' još dodam i naslonim se na njegova prsa, promatrala sam oblake kroz prozor, a Harry me mazio po kosi. Ovo će biti najboljih 12 sati u mojem životu. 


(...)

'Moni!' Harry vikne uz osmijeh, a ja ga čvrsto držim za ruku dok hodamo LAX-om. Zračna luka ovdje je ogromna, imam osjećaj da svaka osoba ovdje samo zuri u Harrya i da mi ga žele oteti, svi se žele slikati s njim, ali mi nemamo vreman za to. Ovdje mogu ostati samo tri dana, što je u svakom slučaju premalo. 

'Stani budalice.' kaže mi i ostane stajati na mjestu, okrenem se i podignem obrvu. 'Hazza.. ne želim da mi da ukradu, okej? Samo požuri.' smiješkam se dok on drži moje obje ruke. 

'Ja sam samo tvoj Moni.' jedna kovrča mu pada preko čela pa je odlučim pomaknuti. Stavi dlan na moj obraz, a onda mi šapne na usne, 'I ti si samo moja.' 

Nasmiješim se na njegove riječi, 'Uvijek.' tiho kažem, a onda me Harry poljubi. Kao da oko nas nije gomila ljudi, nego samo nas dvoje. Ljubila sam njegove meke usne i uživala u trenutku. 

'Sada bježimo.' kaže uz smiješak kada oboje ostanemo bez zraka. 'Liam nas čeka vani.' doda. Primila sam njegovu ruku te smo trčali kao djeca. 

Zadihani ulazimo u auto, Harry mi otvori vrata te sjednemo otraga. Liam se okrene prema nama i pita podignute obrve i znatiželjnog pogleda, 'Što ste radili vas dvoje?' 

'Pozdrav i tebi Lima.' Harry mu kaže, a ja se krenem smijati. 'Trčali smo po cijeloj zračnoj luci.' ipak mu dam odgovor. 

'Hmm ne bih baš rekao.' kaže, a onda makne pogled s nas i krene voziti. 'Sve u svemu, dobro došli u Los Angeles!' veselo kaže. 


_______________________________________

Molim vas pišite mi komentaree xx

Maybe I Love you | h.s.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin