62 | Looking for ice cream

635 35 7
                                    



Monica


Budim se u svojem krevetu, okrenem se na drugu stranu i ugledam Harrya. Mali osmijeh mi se pojavi na licu kada se sjetim našeg malog putovanja, nikada ga neću zaboraviti. 

Sinoć smo kasno stigli i odmah legni na spavanje. Sa noćnog ormarića uzmem mobitel da vidim koliko je sati, sve mi je još mutno, 7.08am. 'Moni...' Harry promrmlja i približi me k sebi grleći me desnom rukom. Zaklopim oči i odlučim spavati još malo, nema šanse da ustanem dok je on pored mene. 


kasnije

Ležimo u krevetu, cijeli dan. Pogledali smo bezbroj epizoda Prijatelja, skoro svaki film Nicholasa Sparksa. Doručak u krevetu, naručili pizzu koju smo također jeli u krevetu.... Totalno lijen dan, zadnji dan. Harry sutra ide u Australiju.... 

'Želim sladoled.' udahnem i pogledam ga. U kutu njegovih usana se pojavi osmijeh, 'Vani je 0 stupnjeva i pada kiša.' kaže. 

'Ali ja i dalje želim sladoled!' uspravim se i gledam ga u oči. 'Nemaš ga ovdje?' pita, a ja odmahnem glavom. 'Idemo po taj sladoled.' ustane iz kreveta. Pogledam ga i pošaljem mu leteći poljubac te ustanem. Navućem trenirku i s poda uzmem njegovu hudicu, kosa mi je bila rašćupana, ali nije me bilo briga. 


Harry

Stojimo ispred svih tih okusa sladoleda, a Monica ne može odlučiti koji želi. 'Ne znam..' uzdahne. 'Hmm imam ideju,  što kažeš na to da uzmemo svaki okus kojeg ima!' preložim, a ona se počne smijati, taj smijeh koji bih mogao slušati do kraja svog života. 

Popne se na prste i poljubi me na tren, mogao sam osjetili kako joj je vrh nosa bio hladan. Na sebi je imala trenirku, moju hudicu, kosa joj je bila u visokoj neurednoj punđi, koja je poljedica izležavanja cijeli dan. Monica, u tom trenutku sam znao da te volim više od svega, da s tobom želim provesti svaki tren svojeg života, a sve što smo mi radili je da smo kupovali sladoled. 

'Čokolada, lješnjak, banana, borovnica, punč...' krene nabrajati, a je gledam s osmijehom. 

Ne znam kako ću bez nje sljedećih 3 mjeseca. 

________________________________________

žao mi je što je kratko, ali ... 

volim vas xx

Maybe I Love you | h.s.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu