38 | concert

1.2K 61 26
                                    


Monica

'Heeej ljepoto!' Eleanor krene prema meni, a ja prema njoj. Čvrsto smo se zagrlile. 'Nisam te tako dugo vidjelaa!' kažem s osmijehom i razdvojim se iz zagrljaj. 

'Aaa predivna si!' pogleda me, 'I ti!' odgovaram.

Arena u kojoj se održavao koncert bila je blizu hotela, tako da smo odlučile pješačiti do tamo. 'Napokon te Harry doveo.' kaže. 'Skoro  sam se i vratila doma...' 

'Simon?' 

'Da, ali ipak je popustio, mogu ostati još večeras.' lagano se nasmijem. 'Čekaj... Ti i Harry ste zajendo?' stane na sred ulice i znatiželjno me pogleda. Kimnem glavom. 

'Ajme!' vrisne i počne me grliti. 'Tako sam sretnaaaa!' 

'Meni je ovo sve tako čudno, kao da sanjam. Nikada nisam mislila da će se ovo dogoditi.' kažem joj, a ona me samo gleda s osmijehom. 'Ja sam se potajno nadala da će ostaviti Taylor i da ćete vas dvoje završiti zajedno.' pogledam je nasmijano, 'Taylor je bila grozna, ali nećemo o njoj. Večeras je samo za zabavu.' 

'Istina. Ne mogu više čekati, jedva čekam da ih vidim na pozornici i da zajedno pjevamo i plešemo.' 

(...)

Došle smo sa stražnjeg djela, ispred je sve bilo puno fanova. Bili su baš dragi, nasmijani i jako dobro raspoloženi. Pjevali su What Makes You Beautiful iz svega glasa. 'Directioneri su najbolji fanovi na svijetu!' kažem joj glasno kako bi me čula dok smo prolazile. Kada dođemo ispred, nazvala sam Harrya da dođe po nas, kako smo se i dogovorili. 

'Heej!' dolazi nasmijan Harry. Raširi ruke, a ja ga zagrlim. Ostanem u njegovom zagrljaju, ali se tek malo razdvojim kako bi pogledala El. 'Vas dvoje ste baš slatki. Jako mi je drago što ste se opametili i napokon ste zajendo.' 

'Hvala ti.' Harry joj odgovori s osmijehom, a onda me poljubi u čelo. 'Idemo.' primi me za ruku te uđemo unutra. Hodali smo dugim hodnikom, a onda stigli u manju prostoriju gdje su svi bili. Izgrlila sam i pozdravila sve, a onda sam sjela pored Harrya na kauč. U sobu je ušla Lou Teasdele, u ruci je nosila VIP ulaznice. 'Evo cure, samo za vas.' pogleda mene, pa Eleanor s velikim osmijehom. 'Hvala!' kažem veselo i stavim je oko vrata. 

'Dečki, vi se idite presvući. Ja ću odvesti njih dvije...' kaže nam Lou. 'Idemo, idemo.' Liam ustaje prvi, a onda ustanu i ostali. 'Sretno Harry.' nježno ga zagrlim. 'Hvala malena.' 

'Harold!' Louis vikne s vrata. Nasmijem se, a Harry ostavi maleni poljubac u kutu mojih usana. 


Sjele smo na svoja mjesta, sve oko nas je bilo puno Directionera. Mislim da su One Direction koncerti najsretnije mjesto na svijetu. Nemam ništa protiv Disneylanda, ali njihovi koncerti su bolji od Disneylanda. Uvijek je predivna atmosfera, dečki daju sve od sebe, ostave dušu na pozornici. Jedina loša stvar je što završe. 


Prije nego je počeo koncert, slikala sam se s El i objavila dosta slika na Snapchat, nisam zaboravila ni na Lily. Slikala sam joj par slika, a i snimiti ću joj njezine najdraže pjesme. 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now