37 | excited

1.3K 66 60
                                    


Usputni komentari? 


Monica

'Samo na jedan dan. Nitko ne mora znati...' kaže, ali Simon samo šuti. 'Neće se više ponoviti.' Još doda, a ja gledam Simonovu reakciju.

'Naravno da neće. Ona ne može ostati...' 

'Ako ona mora u drugi hotel, idem s njom.' Harry kaže i čvrsto drži moju ruku. Simon ništa ne govori, samo nas gleda. 'Harry dobro znaš kako stvari stoje, ne želim da dovodite nekoga i onda da vas ometa od posla. Privatan život ostavite doma.' 

'Monica nije netko, poznajem je od malena. Ne ometa me od ničega, što više, dok je sa mnom imam više motivacije.' kaže mu Harry, a Simon ga pozorno sluša, ima skupljene obrve.

'Sutra se ionako vraćam u London.' nadam se da će moje riječi pomoći. 

'Ahh uredu. Neka ostane do sutra, ali ne želim da se više ponavlja.' njegove me riječi razvesele. 'Hvalaa.' Nasmijem se i priđem mu te ga lagano zagrlim,osjetim kako me potapša po leđima. Ipak ima srca taj Simon. 

'Hvala vam.' Harry mu kaže veselo, a onda mi pruži ruku te odemo od njegova stola, prolazimo pored dečkiju koji su skroz u čudu. 'Svaka čast.' Louis se smješka. 

'Idemo mi dok se ne predomisli..' kaže Harry potiho, a onda ubrzamo korak prema vratima hotela. 'Ovo je bilo napeto.' udahnem nakon što izađemo iz hotela. 


'Uopće ne razumijem njegova glupa pravila.' kaže i gleda me s osmijehom. 'Znam jedan super restoran, jako je blizu.' doda, Na kraju ulice.' pokaže mi prstom. 


'Idemo.' odgovaram s osmijehom. Kada bi mi nekto prije samo mjesec dana rekao da ću hodati Los Angelesom i držati Harryevu ruku, rekla bih mu da je lud, ali eto me. Hodam ulicama grada kojeg želim posjetiti od malena, s osobom koju poznajem od malena i volim više od svega. 


'Harry?' pozovem ga, a on me odmah pogleda, lagano se nasmiješi, ali vidim rupice na njegovom obrazu. 'Reci Moni.' 

'Još nisam rekla mami i Lily za nas...' nervozno zagrizem donju usnu, 'Nekako im želim reći uživo, ne preko mobitela..' dodam, a on kimne glavom. 

'Slažem se. Što kažeš da ti i ja napravimo neku večeru i pozovemo svoje?' nasmiješim se, uvijek je imao lude ideje. 

'Zvuči sjajno, ali kada će to biti? Tko zna kada ćeš ti doći u London...' udahnem. 

'Možda već pred kraj mjeseca... ' 

'Okej, dogovoreno.' nasmiješim se. 'Nadam se da neće prije saznati preko novine, interneta... Tko zna možda je oko nas neki čovjek s kamerom.' 

'Lily je sigurno vidjela twittove.' kaže, u pravu je. Lily je na twitteru svaki dan, stalno prati sve što se događa. 'Nazvati ću ju čim se vratimo u hotel.' 


Baš tada stignemo pred restoran. Izgleda jako lijepo izvana, Harry mi otvori vrata te uđemo unutra. Nakon odlične hrane, Harry mi je pokazao sva predivna mjesta. Pokušala sam slikati što više toga, želim da imam puno toga što ću moći gledati i sjećati se predivnih trenutaka s njim, onda kada ne bude sa mnom. Na kraju našeg razgledavanja, Harry me odveo na mjesto s kojeg se predivno vidjeo Hollywood natpis - sve što sam željela. Oko nas nije bilo nikoga, napokon.


'Ne znam što da kažem. Hvala ti.' duboko uzdahnem i još jednom pogledam pogled koji se pružao. 'Nemaš mi što zahvaljivati Moni...' Harry se nasmije i povuće me k sebi. 'Ne znam što bih bez tebe.' kaže mi tihim tonom. Gledam ga u oči. 

Stavi dlanove na moj obraz i približi mi se, njegov topao dah se rasipao po mojim usnama. Usnama oblikujem mali osmijeh, a onda osjetim njegove usne na svojima. Svaki njegov poljubac bio je poseban i drugačiji. Nježno je ljubio moje usne, a ja sam uživala u svakom trenutku. 


'Idemo.' kaže nakon poljupca uz smiješak. Kimnem glavom i zagrizem usnu. Harry primi moju ruku te  krenemo trčati. Sve je bilo kao u snovima. 

Vratio me do hotela, a onda je morao krenuti do arene. Bilo je 3 sata prije koncerta.  'Vidimo se tamo, kada ti i El stignete pred arenu javi mi, doći ću po vas.' kaže mi stojeći na vratima. 

'Ahhh tako sam uzbuđena!' kažem puna energije. Harry se nasmije, poljubi me u čelo i ode, a ja zaključam vrata za njim. 

Nazvala sam Lily. Predpostavljam da je već bila budna. 

'Ne mogu vjerovati Monica! Ti i Harry ste skupa, a ti mi nisi ništa rekla!' po glasu čujem kako je ljuta. 'Psst. Lily molim te...' 

'Mama nije doma, ne brini. Ona ništa ne zna jel tako?' odmah me pita. 

'Ne, nisam joj rekla... Kako da joj kažem preko mobitela? Harry i ja smo se dogovorili da ćemo vam svima reći kada se on vrati u London.' objasnim joj. 

'Sretna sam zbog vas. Napokon ste se opametili, ima da mi pričaš sve baš sve kada se vratiš!' na kraju čujem njezin osmijeh. 'Božee! Kako se ljubi?' krenem se smijati na njezino pitanje, a glavom mi prođu svi njegovi poljupci. Srećom da me ne vidi, nema objašnjena za moje rumene obraze. Duboko uzdahnem. 'Sve mi je jasno.' čujem njezin glas. 'Ne mogu vjerovati, sve je tako ne stvarno.' 

'Jedva čekam da čujem kako si završila u LA-u.' 

'Sutra se vraćam, nažalost..' tiho kažem dok kroz prozor gledam predivan pogled. Još sam krakto pričala s Lily, a onda sma nazvala Eleanor.

Jedva čekam da ju vidim. Nedostaje mi. Zajedno smo se dogovarale što ćemo obući. 

Odlučila sam se za prvljavo rozi kombinezon bez ramena,  obula sam bijele Adidas tenisice, stavila sam par narukvica. Kosu sam raspustila i nakokovrčala je, bila je duga i padala mi je niz ramena. Izvadila sam svu moguću šminku koju sam ponjela sa sobom i našminkala se. Nisam pretjerala, i dalje sam ostala ja. U malenu torbicu sam stavila sve potreno, mobitel, ruž kojeg sam nosila kako bih ga mogla popraviti i naravno maramice - već znam da ću plakati. 


Nakon dugog spremanja, ostalo mi je sat vremena prije koncerta. Izašla sam iz hotela i veselo čekala El. Uzbuđenje u meni je dodatno raslo, uzela sam mobitel i poslala Harryu poruku. 

Tako sam uzbuđena! Vidimo se uskoro xx

_________________________________________

Ahhh evo napokon nastavka! Kako vam se čini? 

Sljedeći nastavak će ići nakon par komentara :) volim vaasxx

ps. pogledajte moju novu priču The Summer We Met, tamo će sutra novi nastavaak :) x

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now