53 | Midnight Memories

732 41 44
                                    



uspuuutni? 


Monica


'Žmiri.' Harry mi kaže, ali ga ne poslušam tako da on stane iza mene i rukom mi prekrije oči. Ne znam što se događa, ali čim otvori vrata čujem Nialla kako se smije, a onda Louis vike nešto. 


'Iznenađenje!' Harry mi šapne na uho i makne ruke s očiju, a ja ostanem izbezumljena. Prvo što sam vidjela je ogroman plakat, na njemu su dečki i piše Midnight Memories


Pogledam ih sve i onda se okrenem prema Harryu, 'Čekaj... je li ovo ono što mislim da ja?' jedva izgovorim i imam tu zbunjenu facu. 'NOVI ALBUM!' Louis vikne i potrči prema meni te me zagrli. 

'Nema šanse!' vrisnem i nasmijem se. Louis me pusti, a onda zagrlim Harrya. 


Dok ga grlim ugledam Sophiu, El i Perrie, sve su tu. 'Ali kako ste stigli i.... Ajme!' tako sam uzbuđena i sretna. Izvojim se iz Harryeva zagrljaja i krenem grliti ostale. Toliko sam sretna da bih zagrlila sve ljude na ovome svijetu. 

Približim se stolu na kojemu je bio album, uzmem ga u ruke i mogu vidjeti kako mi se ruke tresu. Otvorim ga, ali unutra nema CD-a. Okrenem ga na stražnju stranu i pogledam listu pjesama. Prije nego je pročitam, Harry dođe k meni i zagrli me s leđa, ruku stavi oko mojeg struka. 'Kako vam je uspijelo ovo? Na turneji ste i ..' 

'Bilo je jako zabavno snimati taj album.' nasmijem se i bacim pogled na pjesme. 

Best Song Ever. Nju sam čula, izašla je ovog ljeta, nešto presavršeno. Story Of My Life. Diana. Midnight Memories. You and I. Don't Forget Where You Belong. Strong. Happily. Right Now. Little Black Dress. Through The Dark. Something Great. Little Black Dress i Better Than Words. 


Samo dok čitam naslove, osjećam kako mi se koža naježi. U očima osjetim suze radnosnice i spuštam album i okrenem se Harryu te ga ponovno grlim.


'Live smo za 5 minuta!' dolazi Nick Grimshaw i govori im. 'Live?' pitam Harrya. 'Moramo najaviti album, a ima i još jedno malo izenađenje.' on kaže. 'Umrijet ću.' kažem mu, poljubi me u obraz, a ja odem prema curama, Perrie me pogleda s osmijehom i zagrli me. Iako sam se s njom najmanje družila. Obožavam ju. Uvijek je tako prirodna, nasmijana, draga i bez obzira što je svijetski poznata, nije ni malo umišljena. 


Stajale smo iza kamera i gledale njih. Album izlazi tek 25.11. Mislim da će svakome biti savršen Božićni poklon, ja ću pokušati nagovoriti Harrya da mi pusti neke pjesme jer nema šanse da se strpim još skoro dva mjeseca. Drugo iznenađenje je 1D Day - 23.11. će biti live koji će trajati 7 sati i već znam da će biti savršeno i jako se veselim tome. 


Nakon snimanja pridružile su nam se Lou i Lux, 'Moniica!' malena Lux potrči prema meni, a ja je spremno dočekam i podignem je u zrak kako bih je zagrlila. Izgleda da i ona voli mene baš onoliko koliko i ja nju volim. Pogledam je, a ona ima osmijeh od uha do uha. Preslatka je. Uhvati moju kosu i počne se igrati s njom. Harry nam priđe i pogleda me nasmijano. 

Kada ga Lux primjeti pruži ruke prema njemu, 'Ipak mene više voli.' Harry ima pobjednički osmijeh na licu te uzme Lux k sebi u ruke. 'Mislim da sam našla babysittere za sutra...' Lou se nasmije. 

'Stvarno?' nasmijano je pitam, 'Ako želite, ja imam nekog posla u salonu, a vi ste jedini koje Lux stvarno obožava.' i tako smo prihvatli čuvanje male Lux. 



Kasnije

Otvaram vrata stana, a iza leđa mi stoji Harry koji nestrpljivo čeka da otvorim vrata. 'Preumoran sam.' izgovara, a onda me iznenada primi u naručje. 'Harry!' vrisnem. Hoda prema mojoj sobi, a ja ga primim oko vrata te se smijem dok me nosi. Potpuni je mrak i imam osjećaj da će se zaletjeti u zid. 

Spusti me na krevet, a onda legne pored mene, stavi ruke oko mojeg struka i nasloni glavu na moje rame, osjećam njegovu kosu kak me škaklja po licu. 'Laku noć Moni.' tiho izgovara. 


'Hazza ti nisi normalan.' udahnem i pokušam se izmaknuti iz njegovih ruku, na sebi imam kaput i vruće mi je. Uspijem se izvući te se ispravim u sjedeći položaj. 'Ostajem kod tebe večeras..' kaže, 

'Hmm..' zagrizem donju usnu, 'Samo pod jednim uvijetom..' nasmijem se. 'Slušam te Monica Clark.' i on se ispravi u sjedeći položaj, polovicu njegova predivna lica obasjavala je svijetlost mjeseca koja je dopirala s prozora. 'Želim čuti jednu pjesmu s albuma!' kažem mu odmah, a on odmahne glavom, 'To je iznenađenje...' slegne ramenima. 

'Ma daj Harry...' zakolutam očima i približim mu se, 'Molim teeeee.' 

'Onda i ja imam jedan uvijet.' 

'Nećemo se tako igrati.' kažem mu, a on stavi dlan na moje lice i radi kružne pokrete, 'Pjesma.' tiho izgovaram i svakim pokretm usana okrznem njegove meke usne. 'Poljubac.' naravno Harry...

'Tko zna možda ima neka pjesma koja je najmijenjena tebi...' sada me još više zanuteresira, nasmiješim se, a on me poljubi. Ne može se to opisati, samo se može osjetiti. 

Harryevi poljupci su najbolji, isina je da je on jedini dečko kojeg sam ikada poljubila, ali poprilično sam sigurna da ne želim više nikoga u životu osim njega. 

 Jedan njegov poljubac dovoljan je da me dovede do ludila, poput droge je, nakon jednog poljupca želim još, još i još... 

Nježno zagrize moju donju usnu, a ja se smijem, 'Pokušavam te ljubiti Moni.' on kaže te se ja još više nasmijem, stavila sma ruke oko njegova struka i naslonima se na njegovo rame kako bih se prestala smijati. 'Volim te.' šapne mi. 'I ja tebe, najviše.' pogledam ga u oči, a onda ja poljubim njega, on uzvraća poljubac i produžuje ga. 


'I koja je pjesma Harry?' znatiželjno ga pitam, a on me nasmijano pogleda i primi moju ruku. 

________________________________________________

Iiiiii opet je priča #1 u FANFICTIONU! Ljudeki najbolji steeee ❤❤❤❤



TKO KOD OVO ČITA, MOLIM VAS ODGOVORITE MI NA OVO: 

*gets 1 comment ... *


- volite li više jedan dugačak nastavak ili više kraćih??




Maybe I Love you | h.s.Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora