61 | Love you

570 31 7
                                    


Monica


Dolaskom u hotel osjećam veliki umor, let nije bio dug, ali me defitivno umorio. Doslovno bacim svoj ruksak na pod i bacam se na ogromni, bijeli, mekani krevet. Harry zaključava vrata i stavi ostale stvari na pod pored mog ruksaka, a zatim legne pored mene. Okrenem se prema njemu i gledam ga u oči. 'Umorna?' pita me, a ja kimenm glavom. 

Nasmije se i poljubi me na vrh nosa, na što mu uputim maleni osmijeh. On ustane i pruži mi ruku kako bih i ja ustala. 'Dođi vidjeti pogled!' vikne, a ja krenem prema prozoru, bili smo na 12. katu hotela i mogla sam očekivati predivan pogled, pogotovo sada kada je pao mrak.

Približim se prozoru, Harry stane iza mene i zagrli me oko struka, glavu stavi na moje rame te osjećam njegove kovrče kako me škakljaju po licu. 'Predivno je.' uzadhnem nasmijeno. Okrenem glavu prema njemu te ga poljubim, a on produži poljubac. 

'Znaš onaj restoran u kojem su bili Hazel i Augustus...' ni ne kaže do kraja, a ja širom otvorim usta od uzbuđenja. 'Imamo rezervaciju, nadam se da si gladna.' govori nasmijan kada vidi moju reakciju. 'Volim te!' vrisnem i zagrlim ga. 




__________________________________

Nedjelja, nastavak - wooooo! Istina da je jako kratak ali htjela sam vam samo napisati obavijest, ali zaslužujete nastavak tako da je ovo pola/pola. hahahah

Vraćamo se na staro, nastavci idu nedjeljama! :) xx

Obećajem.

i daa, jel želi netko perverzan nastavak? Mislim ja to stvarno ne znam pisati ahhaha, mogu probat ali ništa ne obećajem hahah :o 

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

i daa, jel želi netko perverzan nastavak? Mislim ja to stvarno ne znam pisati ahhaha, mogu probat ali ništa ne obećajem hahah :o 


- ako želite da budem aktivnija i u 'Darling Just Hold On' knjizi molim vas pišite mi što bih željeli vidjeti tamo xx


pusa pusa xx

Maybe I Love you | h.s.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ