29 | nightmare

1.5K 90 56
                                    


Monica


'Hazza nemoj ići, ostani kod mene.' Okrenem se prema njemu. Sjedili smo na kauču satima; gledali smo filmove, stare epizode Prijatelja, slušali glazbu i sve je bilo kao prije, samo on i ja u našem malenom svijetu.

'Molim teee. Ne želim biti sama.' Primim njegovu ruku. 'Ako želiš, ostajem.' Na licu mi se pojavi maleni osmijeh. 


'Kauč je neudoban...' gledam Harrya koji želi spavati na kauču, 'Što misliš gdje spavam na turneji? Navikao sam, ne brini se za mene.' ustane s kauča i nježno me zagrli. Okej Harry, kako želiš.'  Ne želim ga nagovarati, ali moj krevet je dovoljno velik i nije prvi puta da bismo spavali u istome krevetu. 

'Lijepo spavaj Moni.' tiho kaže, 'Lijepo spavaj Hazza.' nasmiješim se te odem u svoju sobu. Uzimam mobitel i pišem poruku Lily, sigurna sam da želi čuti sve detalje. 


Harry

Nakon što ode, sjednem na kauč i uzimam mobitel u ruke, vidim puno obavijesti, ali i poruka. Otvorim Liamovu poruku.


Liam: 'Harry budalo! Nisam te poslao u London da piješ čaj s njom!' Liamova me poruka nasmije, čini se kako je vidjeo naše tweetove. 


'Lima smiri se, samo polako...' odgovaram mu.  

'Jebote Harry, jednostavno je. Reci joj da je voliš i vodi je u LA. Ne vraćaj se bez nje.' 

Krenem mu pisati odgovor, ali on pošalje još jednu poruku, 'Imaš još tri dana.' 

'Lako je tebi reći. Dobro sutra je taj dan, obećajem. Pozdravi sve tamo, uživate. Ovdje je 2 ujutro tako da laku noć. xx' napišem mu i stavim mobitel na stolić pored. Pokušavao sam zaspati, ali  nije uspijevalo. Uzeo sam mobitel ponovno i otišao na twitter, otvorio sam što je u trendovima, a kad ono, #HappyHarry je prvo što vidim, malo me to zbuni iako sam navikao na svakakve hastagove o meni i dečkima. 

Sve je bilo puno slika mene i Monice, koliko sam shvatio neki misle da smo zajendo, a neki su potpuno zbunjeni. Jedna slika me posebno nasmije, slika nas od jutros. Ne mogu se suzdržati, tako da retweetam sliku.  

'Harry!' njezin vrisak presijeće me u prsima. Ne znam što je bilo, ali odmah ostavljam sve i potrčim prema njezinoj sobi. Uđem unutra, a ona sjedi na kraju kreveta sa rukama na licu, kada me ugleda, pruži ruke k meni, a ja čvrsto grlim. 


Monica

Nikada nisam sanjala ovako grozan san, hvala Bogu da je bio samo san. Čim sam pozvala Harrya, došao je istoga trena. Čvrsto me je grlio, a ja sam se osjećala sigurno u njegovim rukama. 

'Psst, to je samo ružan san. Ja sam tu Moni.' tiho mi kaže, a ja sam i dalje uplakana. 'Nemoj me nikada ostaviti.' kažem, a on me i dalje drži, ali se lagano razvodji od mene. 

'Smiri se Moni, tu sam..' pogleda me u oči i obriše suze koje su nezaustavljivo padale niz moje obraze. 'Dođi, biti ću tu s tobom, okej?' na njegovo pitanje kimnem glavom. 

Harry mi pomogne da se vratim u krevet, legla sam, a on me pokrije dekom. Legne pored mene, a ja primim njegovu ruku. 'Neću te nikada ostaviti.' tiho kaže i mazi me po kosi. Zatvorim umorne kapke i prepustim se sada nekim ljepšim snovima znajući da je Harry pored mene.

__________________________________

Taaadaaa! Slušam vaše komentare na ovaj nastavaak. Nemojte me mrzjeti što joj Harry još nije priznao, ali definitivno u sljedećem nastavku koji ide već sutra ako bude komentara. 


Harry ide na turnejuu?! Wow znaći kada sam vidjela to jučer plakala sam poput kišne godine, nisam se mogla smiriti jer znam da ne mogu ići... Koliko god htjela, ne mogu. 

Ima li među vama nekih sretnika koji idu? :'| 

- nadam se da Harry ide sada na turneju jer se dečkii vraćaju 2018.  



CUTE CUTE CUTE CUTE

CUTE CUTE CUTE CUTE

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Pusaaa svimaa xx

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now