35 | beach party

1.3K 65 60
                                    


Monica

'Pa dobro nam došla Monica!' Louis stavi ruku preko mojeg ramena i nasmije se. Sjednem pored Harrya i ne znam kako se ponašati, nitko osim Liama ne zna da smo mi zapravo zajedno.  Nisam se osjećala neugodno, bilo je super. Harry se prema meni ponašao kao i inače, ništa nije bilo drugačije. 

'Niall i ja smo odlučili organizirati maleni party na plaži.' Louis kaže veselo, a ja se poveselim. 'Sutra će biti samo radno, ujutro imao neke pripreme, a navečer koncert... Treba nam malo zabave, zar ne?' doda Niall. 

'Zvuči sjajno!' Harry se nasmije, a ja kimnem glavom. 

'Pozvali smo još par ljudi.' Louis se nasmije. 'Par ljudi? Sve se bojim da ste pozvali previše ljudi...' napokon se čuje Zayn. 'Iznenađenje.' Niall se krene smijati. 

'Moni, a da se mi odemo odmoriti? Sigurno si umorna od puta?' Harry me pita, kao da mi čita misli. 'Dobra ideja.' odgovaram. Ustao je i pružio i ruku, primim njegovu te ustanem. 

'20:00 na plaži!' vikne Louis. 'Dogovoreno.' 

'Nemojte kasniti.' Liam nas pogleda i namigne. Lagano se nasmijem, a onda izađemo iz sobe. 

'Ne mogu više..' Harry me zaustavi, leđima sam bila naslonjena na zid, a on me uhvati oko strka. 'Što? zbunjeno ga pitam. 'Ovo.' prošapta, a onda spoji naše usne. Ljubio me nježno i polako, onako kako najviše volim. Nakon poljupca se nasmijem, gledala sam ga u oči. 

'Ne mogu vjerovati da si ovdje sa mnom. Kao da su se sve moje želje ostvarile.' kaže mi, a ja ga zagrlim. Grlim Harrya kao da ne postoji sutra. 

(...)

Osjećam poljupce po licu, to mi izmami osmijeh, ali ne želim se probuditi. Okrenem se na drugu stranu kreveta. 'Moni, moraš se probuditi.' čujem Harryev glas. 'Još minutu.' prošaptam zatvorenih očiju. 

'Ni sekunde.' osjetim njegove ruke, a onda me krene škaljati. 'Harry!' pokušam odmaknuti njegove ruke, ali bezuspiješno. 

'Ureduuu! Ustajem!' viknem, a on prestane sa škakljanjem. 'Stvarno si grozan.' udahnem.

'I ti si meni draga.' kaže, a ja ga pogledam s ramena. 'Idem pronaći badić..' nasmijem se i odem prema koferu koji je stajao pored zida u sobi. Cijelog sam ga prekopala i napokon našla što tražim. Uzela sam badić i otišla u kupanicu presvući se. 

'Ahhh izgledam grozno.' nervozno kažem dok izlazim,  a onda vidim Harrya bez majice. Zagrizem donju usnu u nadi da neće primjetiti. Stvarno je zgodan. 

'Izgledaš predivno. Okej?' lagano se nasmije i priđe meni. Spustim glavu dolje kako nebi primjetio kako se crvenim, ali on stavi dlan na moj obraz i ponovno spoji naš pogled. 

'Najljepša si.' kaže i pomakne pramen moje kose i stavi mi je iza uha. 'Idemo?' pitam ga. 

'Idemo, nadam se da već ne kasnimo.' Harry se nasmije. 'Samo da uzmem još par sitnica.' okrenem se i uzmem torbu, u nju sam stavila mobitel, sunčane naočale iako je već padao mrak, i još nekoliko gluposti koje mi sigurno neće ni trebati. Nabrzinu sam uzela i predivnu lepršavu haljinu koju sam obukla preko nježno rozog badića. 

Harry zaključa vrata naše sobe, a onda me primi za ruku te krenemo prema liftu. 

'LA je tako predivan.' kažem čim izađemo na ulicu. 'Želim ovakvu jednu palmu ispred svojeg stana u Londonu.' kažem ozbiljno, a Harry se nasmije. 'Budalice moja.' Hodali smo ulicom, a onda skrenuli, već sam mogla čuti valove i zvuk oceana. Duboko sam uzdahnula predivan svjež zrak. 

'Napokon ste došli!' Niall nam prilazi i zagrli nas oboje. 'Kasnimo samo par minuta.' odmah se obranim. 'Nitko nije ni primjetio da vas još nema..' nasmije se. 

'Oii oii!' Louis vikne i krene prema nama. 'Dođite brzo dok Niall nije pojeo svu hranu.' Liam nam vikne, pogledam Nialla koji sretno drži komad pizze. 

Sjeli smo na vrući pijesak. Liam nam je dao čašu crnog vina. 'Hvala.' uzmem čašu. 'Umm gdje su oni svi ljudi koje ste pozvali?' Harry ih pita, a ja također znatiželjno čekam odgovor, Louis i Niall su rekli da će biti puno ljudi, ali tu su samo njih četvorica. 

'Perrie nije mogla doći, užurbana je zbog turneje..' Zayn kaže. 'El nije uspijela..' Louis kaže tužno. 

'Šteta.' kažem, posebno sam željela vidjeti Eleanor. 

'I kakav je sada ovo party?' pita Harry. 'Što nedostaje nama?' Niall pita punih usta. 'Monica, obećajmo da će ti biti super s nama.' Louis se nasmije i pogleda me. 'U to ni ne sumljam.' 

'Ehh, okej. Sada kad smo ipak tu sami, želim vam nešto reći.' Harry me pogleda i primi moju ruku, nasmijem se. 

'Čekaj.. vi?' Zayn podigne jednu obrvu. Harry kimne glavom. 'Napokon je moja.' Harry kaže i poljubi me u tjeme kose. 'Ajme!' Louis vikne nasmijano. 

'Napokoooooon!' još doda i približi mi se kako bi me zagrlio. 'Čestitamo Harry.' Zayn nas gleda nasmijano. 'Odmah sam znao da ima nešto među vama, smao nisam bio siguran što. Čestitam vaam.' kaže Niall. 

'Da nije bilo mene, Harry nebi otišao po nju... Sigurno bi bio ovdje i plakao bez nje.' kaže Liam, a ja se iznenadim, 'Stvarno Harry?' pogledam ga nasmijano. 'Nije baš tako.' 

'Nadam se da Simon neće poludjeti.. Znaš njegova pravila.' Louis sjedne i uzme komad pizze. 'Neću biti dugo, još sutra i prekosutra, nažalost moram se vratiti u London.' objasnim im. 

_____________________________

iiii gotova školaaa! 

Jeste zadovoljni ocjenama? :) 

Svim osmašima želim da upišu ono što želee i nemojte se previše živcirati zbog upisa. Biti će sve okej vjerujte mi. 

Ja sam i dalje preeetužna zbog Harryevog koncerta, toliko želim ići ahhh. Inače Clare (cura iz Harreva benda je u SPLITU!) Tako da ako ima netko iz Splita neka ju ide tražiti hahah ... Recite joj da nam dovede Harrya ovdje!!!!

Nadam se da vam se svidjeo ovaj nastavak, sada će ići češće ;)


THE SUMMER WE MET: https://www.wattpad.com/myworks/112189328/write/424061432


Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now