73 | one kiss

445 25 6
                                    


Monica

Sjedila sam za stolom u kuhinji i prepisivala bilješke koje mi je Cate poslala. Ovo su zadnje, da sam u Lonodnu, ovo bio bio zadnji tjedan faksa i sigurna sam da bih i onda došla natrag ovdje, samo s njim. Zajedno bih bili ovdje. 'Što misliš hoće li biti bijeli Božić?' Lily dolazi i pita me. 'Možemo se samo nadati.' slegnem ramenima i dalje pišući ne gledajući nju. 'Hajde Moni, idemo raditi nešto zanimljivo, pusti te knjige.' kaže, a onda je pogledam. 'U pravu si, ionako mi ovo neće trebati do sljedeće godine.' kažem joj i zaklopim sve što je bilo otvoreno te uzmem knjige u ruke. 


Ellie

Odlučila sam ići s Harryem. Ne želim sama provesti Božićne praznike. Ne znam koliko je to pametna ideja, ali vjerovatno će biti još jedna u nizu mojih loših odluka. Tamo je Monica i znam da će Harry iskristit svaku mogućnost da bude s njom i da se na kraju i pomire. Znam da zvučim grozno i sebično, ali zavoljela sam ga na neki čudan način. Više od prijatelja. 

'Ell film je spreman!' čujem njegov glas iz dnevne sobe te ubacim zadnju vestu u kofer i potrčim njemu. 'Što gledamo danas?' pitam ga dok mu prilazim. 'The Holiday. Klasik.' kaže on, a ja se nasmijem. Imamo običaj svakog petka gledati film, ako stignemo i češće. 'Sjedni i smjesti se.' kaže mi dok traži film po Netflixu. 

Prostorija je bila polumračna, jedini izvor svijetla su bile Božićne lampice i nekoliko svijeća koje je Harry zapalio, voli svijeće. Ove su mi bile najdraže, cimet. Pravi miris Božića. 


Sjedne pored mene i film počne. Gledala sma ga već puno puta, ali nikada s njim. Kako se film bližio kraju i dobro sam znala sve te scene, film je postao manje bitan i pogled bi mi lako bježao na njega i zelene oči.

Okrene se prema meni te nam se pogledi sretnu. 'Što?' nasmije se i pogleda me, 'Ništa.' slegnem ramenima i okrenem pogled, a onda on stavlja ruku na moj obraz i okrene mi glavu prema njemu pa nam se pogledi ponovno sretnu. Pogled mi sada pada na njegove usne, a vidim da se i on mući s tim problemom. 'Ne želim te povrijediti.' udahne. 

'Onda nemoj.' kažem tiho i odlučim ja biti ta koja započne poljubac, približim mu se bliže i nježno ga poljubim i on uzvrati. Nikada se nisam osjećala ovako, bio je toliko nježan i osjećala sam se posebno, voljeno i zaštićeno. 

Htjela sma da potraje još dugo, ali on se odmakne od mene. 'Ellie... ja...' po njegovu licu mogu primjetit da se ne osjeća kao ja. 

'Harry, ti znaš da ja nisam takva.. ne bih te poljubila da nisam to osjećala.' kažem i držim ga za ruku. 

'Možda sami ja to osjećao u tom trenutku, ali krivo je. Dobro znaš da ja volim Monicu i to što je prošlo mjesec dana od kako nismo zajedno, ne znaći da je volim manje. Ti si predivna osoba, ne zaslužuješ ovo.'  kaže mi, a ja stisnem njegovu ruku i naslonim glavu na rame. 'S tobom je sve drugačije, žao mi je što sam se zaljubila u tebe, znala sam da je krivo, pokušavala sam te maknuti iz svojih misli, pokušavala sam i otići, ali ne mogu.' obrišem suzu i ustajem s kauča, ali onda me zaustavi njegova ruka. Okrenem se, a onda i on ustane te stavi ruke oko mojeg struka i privuće k sebi, a onda me poljubi. Ponovno osjetim njegove mekane usne i okus limuna. 

___________________________________

heeej ljudekiiii xx

NAPOKON PRAZNICIIIII WOHOOOOOOOO! Očekujte češće nastavke :)

Također što vi mislite o Ellie, ne želim ju napraviti zlim likom, ali treba nam neke drame i dinamike tako daaa who knows what can happen :) 

Prvo sam imala skroz drugačiji kraj ovog nastavka u glavi, ali nešto mi je reklo da ipak napišem ovako xx 


Maybe I Love you | h.s.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin