54 | Through The Dark

699 41 28
                                    



USPUTNIIII KOMENTARI? ;)


Monica


Uzela sam album u ruke i prvo pgoedala Harrya nasmijano, Harry na slici gleda u pod i smije se. Prvo što mi pada na pamet je onaj dio iz What Makes You Beautiful. 

  'But when you smile at the ground it ain't hard to tell.' počnem pjevati iako znam da zvučim katasfrofično, Harry se nasmije, a ja nastavim, 'You don't know, oh oh, You don't know you're beautiful!' Harry me primi oko struka i onda počne škakljati, 'Harry...' pokušavam uhvatiti njegove ruke, ali ne uspjeva mi baš. 'Pjesma.'udahnem i nasmijem se. Naslonim se na njegova prsa, a on me grli s leđa. Poljubi me u vrat dok me njegova kosa škaklja po licu. 

'Obećao si mi.' dodam. 'Pogodi koja je...' on kaže, a ja uzimam album u ruke i okrenem drugu stranu gdje se nalazio popis pjesama. 'You and I?' prvo je što vidim, a on odmahne glavom. 'NE znam Harry... reci mi.' 

'Through The Dark.' odmah kaže. 'Želim je čuti.' odmah se okrenem prema njemu i nasmijem se gledajući ga u oči. 'Moraš se strpiti još malo...' popravi moju kosu i stavi mi je iza uha, a onda dlan ostavi na mojem obrazu. 'Sada.' 


'Ajde Harry... neću nikome reći ništa, samo je želim jednom čuti...' stavim ruku preko njegove. 'Molim te.' 

'Okej... ali ja ću izaći iz sobe dok slušaš.' nasmije se. 'Kada si to napisao?' pitam ga. 'Hmm... tajna.' uzme mobitel u ruke i očito traži pjesmu. Ima cijeli album, naravno... Uzet ću mu mobitel dok će spavat i posušat cijeli. 


Pruži mi mobitel, a ja ga nervozno uzimam. 'Aaaa.' nervozno kažem. 'Biti ću u dnevnom boravku...' izađe iz sobe, a ja pogedam u mobitel. Nema ni jedne druge pjesme osim ove, mudro. 


3:40 - pogledam koliko pjesma traje. Strah me stisnuti play. Je li tužna? Sretna? Hoću plakati? 


Duboko udzahnem i pustim pjesmu. 

/pustite ju i vi sada heheeh/



  You tell me that you're sad and lost your way

You tell me that your tears are here to stay  


Odmah osjećam suze u očima. Ne mogu vjerovati, svaka riječ je tako predivno napisana. Stisnem pauzu i pokušam se smiriti. 




Oh, I would carry you over fire and water for your loveAnd I will hold you closer, hope your heart is strong enoughWhen the night is coming down on youWe will find a way through the dark  


Nisam znala kako bih reagirala na pjemsu, sve što je iz mene su bile su suze dok mi je na licu bio malen osmijeh. Pjesma završi, ostavim mobitel i izletim iz sobe.

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now