81 | christmas eve

465 22 6
                                    



Monica

Nakon što sam se otuširala, obučem donje rublje i najdraži svileni ogrtač. Kosu sam lagano osušila ručnikom koliko se moglo. Na vrhove stavim sprej za raščeđljavanje te sa četkom za kosu u rucu ulazim u sobu, Harry je bio na mobitelu. 

'Morao sam razjasniti tweetom jer su svi poludjeli.' slegne ramenima, a ja se nasmijem. Češljala sam kosu. 'Umorna sam.' bacim se na krevet pored njega, a on me zagrli. 


Ujutro 

Probudim se, a Harry nije pored mene. Uzahnem i uzmem mobitel u ruke, prošlo je 9. Ustala sam i obula mekane papuče te krenula dolje stepenicama. Čula sam glasove Harrya, mame i Lily. 

'Usapavana ljepotica!' mama se nasmije i poželi dobro jutro, protrljala sma oči i sjela pored Harrya te se naslonila na njegovo rame, poljubi me u čelo. 

'Wow kojii prsten!' Lily uzvikne. 'Stvarno ste me zbunili.' dodaje. 

Pogledam Harrya i nasmijem se. Na stolu su bile palačinke, Nutella i sok od naranče. 

'Mmmmm baš sam gladna.' uzimam jednu palačinku na tanjurić te ju mažem Nutellom. 

'Moni, danas moramo otići do centra. Trebam još neke sitnice ...' kaže mi Lily. 'Da, istina i ja trebam još nešto.' kažem joj. 

'A ja bih trebao doma...' kaže Harry. 'Ostani još malo!' uhvatim ga za ruku. 

'Vidjet ćemo se večeras.' zagrli me, a ja ga poljubim u obraz. Pozdravi mamu i Lily te ode. 



malo kasnije

Gemma i Ellie su nam se pridružile u shoppingu. Prvo žensko druženje. Kupile smo sve što smo trebale, i više od toga. Nakon napornog šopinga, sjele smo u kafić i sve naručile vruću čokoladu. 

'Sad nas još čeka zamotavanje poklona.' Gemma kaže, 'Mrzim taj dio.' duboko udahnem i sama pomisao na zamatanje me umori. Nikada mi nije išlo, koliko kog se trudila nikada mi ne bi ispalo kako sam željela. 

_____________________________________

Kratko je znam, ali tek toliko da znate da nisma zaboravila na priču ni na vas! Trudim se ali nikako da nađem ispiracije, pišem ovu priču stvarno jako dugo i ne znam što bih s njom. Mislim da joj se bliži kraj... 

Počela sam pisati novu, the girl from the airport, ali nije s Harryem nego sa Shawnom - tako da CHECK IT OUT! I sve više mislim da ću ovu probati završiti kroz par tjedana i nastaviti s pisanjem  The Summer We Met. 

Hvala svima xx


Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now