11 | London

1.6K 99 0
                                    



Monica



Nisam uzimala puno stvari, ipak se vraćamo već večeras, ali sam uzela rezervene odjeće. Šiminku i sve ostale sitnice bez kojih ni jedna djevojka ne može.

U torbicu koju sam nosila sa sobom stavim i bilježnicu u koju sam napisala pjesmu, možda skupim hrabrosti i pokažem je Harryu. Veselo se sputim stepenicama i ugledam mamu i sestru kako stoje pored stepenica.

'Čuvaj se.' mama me poljubi u čelo i povuće u zagrljaj. 'Ne brini mama, idem s Harryem, uz njega sam sigurna.' 

'Mama znaš da će je Harry čuvati kao kap vode na dlanu.' Lily se ubaci. Ovoga je puta u pravu. Lily me zagrli i šapne na uho, 'Ovo ti je prilika da mu sve lijepo priznaš.'  okrenem očima na njezin savjet.

Zvono na vratima znak je da je Harry stigao. 'Ja ću otvoriti.' kaže mama, a za to vrijeme Lily ima zagonetni osmijeh.

'Da, spremna je!' čujem veseo glas moje mame i Harrya dok ulaze u kuću. 'Hej.' pozdravim ga s malenim osmijehom. 'Spremna?' upita me, a ja kimnem glavom.

'Ja ću ovo uzeti.' uzme moje torbe sa poda. 'Čuvaj je H.' Lily mi kaže, na što će on, 'Uvijek.' ja se samo nasmijem i još jednom zagrlim mamu i nju te odem van za Harryem.

Otvori mi vrata svog auta, 'Hvala.' uputim mu pogled, a onda on stavi moje stvari iza. 'Biti će ovo zanimljivih 3 sata vožnje.' Harry me pogleda, a onda upali auto i glazbu. 


Kao što je i Hazza rekao, bilo je zanimljivo i vrijeme je brzo prolazilo. Zajedno smo slušali pjesme i pjevali na sav glas, bilo je savršeno. Napokon smo stigli u London. Gledam predivne prizore kroz prozor auta i jedva čekam sve slikati i istražiti svaki dijelić.

'Moni?' Harry zaustavi auto. 'Što?' nasmiješim se.

'Ima nešto što ne znaš...' uputim mu zbunjujuć pogled. 'Cijeli vikend smo ovdje!' kaže nasmijano, a moje usnu oblikuju se u obliku slova O.

'Stvarno?!' uzviknem, a onda se nagnem i zagrlim ga. 'Hvala Hazza!' totalno ne promišljeno ga poljubim u obraz. Zapravo oduvijek to radimo, ništa čudno.

'Idemo? Prvo te vodim na doručak, a onda ćemo se dogovoriti što ćemo dalje.'

'Zvuči sjajno.' kažem puna veselja i spremna za nove avanture. Izađemo iz auta, a onda hodam za Harryem. 'Kako je predivnoo!' uzviknem.

'Ovdje jako blizu je Big Ben.' objasni mi, a ja iz torbe izvadim fotić i slikam malenu ulicu kojom smo prolazili. 



'Izvoli.' kaže mi Harry i otvori mi vrata te uđemo u Starbucks. Uzeli smo kavu i nešto za pojesti. 'Hazza!' nasmijem se, on me pogleda te ga slikam. 'Znam da si već navikao na to.' kažem misleći na to kako Harry zna koliko volim sve fotografirati, on mi samo uzvrati osmijeh. Pogledam sliku koju sam slikala i ne mogu sakriti svoj osmijeh kada je vidim.

'Harry znaš da ja nemam odjeće da ostanemo cijeli vikend?' tek mi sada dolazi u glavu, 'Ne brini Moni, možemo i u shopping ili ću ti ja posuditi nešto svoje, ne brini se za to.' kaže, a ja kimenm glavom. 

Nakon doručka u Starbucku, otišli smo do Big Bena, Harry me slikao pored telefonske govornice, a ja sam uhvatila punooo slika sa njim i jedva čekam da ih pogledam. Bilo smo pravi turisti i prošli puno predivnih mjesta. Svaka sekunda provedena u ovome gradu je vrijedna i ostati će mi u sjećanjima.

'Što kažeš da sada odemo do hotela pa onda na večeru?' Pita me Harry.

Hotel? Mislila sam da ima stan sa Louisom ovdje. 'Zašto hotel?' Pitam ga.

'Louis je tamo sa El tako da im nećemo smetati, sutra bi smo se mogli naći s njima,žele te vidjeti.' Objasni mi, a ja samo kimenm glavom. I ja želim vidjeti Louisa i Eleanor, obožavam ih.

____________________________________

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now