16 | good night

1.4K 91 0
                                    


Monica


'Ja se prva tuširam!' Viknem nakon što se vraćamo u hotel nakon šetnje gradom. Harry mi naravno prepušta sve, uzmem čisto donje rublje te uzmem neku njegovu majicu jer ja nisam uzela pidžamu.

On je krivac što je nisam uzela tako da mislim da je skroz uredu da uzmem nešto njegovo.

'Brzo ću ja.' Kažem Harryu te odem prema kupanici, zaključam vrata te skinem sve sa sebe.

Vruća voda pada niz moje tijelo. Baš mi je to trebalo. Oprala sam i kosu, nakon toga i svoje tijelo.

Svaki puta imam posebne misli dok se tuširam, uvijek mi tada u misli dolaze neke ozbiljne teme i često tada razmišljam o svojemu životu. Ovoga puta je Harry glavna tema.

Kvragu volim tog kovrčavog dečka. Svog najboljeg prijatelja.

Omotam se mekanim bijelim ručnikom te obrišem kapljice sa tijela. Neka druga strana mene mi kaže da uđem u sobu takva pred Harrya, ali ipak se odlučim obući, ipak sam ja dobra cura.

Nakon što obućem donje rublje, obućem i njegovu crnu majicu koja na sebi ima znak Rolling Stonesa, znam koliko ju voli, zato sam nju i uzela.

Majica mi prekrije bedra, pokušam je povući još dolje, ali odustanem kako je ne bih razvukla. Kosa mi je mokra te je samo posušim ručnikom. Pogledam se u ogledalo te se sa nesigurnošću okrećem prema vratima.

'Mirišem kao cvijetić.' Lagano se nasmijem, a on me pogleda od glave do pete, pretpostavljam zbog majice. Nadam se da se ne crvenim previše u obrazima.

'Poznata mi je ta majica...' skupi obrve te mi priđe, 'istina je stvarno mirišeš kao cvijetić.' Još doda kroz osmijeh te me zagrli. Duboko uzahnem te se razvojim iz zagrljaja.Taj dečko se stvarno voli grliti.

'Mogla bih zadržati ovu majicu.' Na moje riječi Harry mi uputi ozbiljan pogled. 'Ta mi je najdraža.'

'Baš zato budalice.' Stavim prst na njegov sladak nos i nasmijem se.

Okrenem se i bacim se na krevet. Majica mi se povuće prema gore tako daj je odmah spustim. Harry legne pored mene i stavi glavu na jastuk. Primaknem se njemu i gledamo se u oči.

'Harry nisi mi objasnio...' zastanem jer ne znam kako da ga pitam, 'umm zašto si me pokušao poljubiti...' napokon to kažem. Čekam njegov odgovor.

'Laku noć Moni, lijepo spavaj.' Uputi mi osmijeh i ode u kupaonicu, a mene ostavi bez odgovora. 'Harry!' viknem za njime i namrštim se.

_____________________________________

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now