28 | You two are cute together

1.7K 89 26
                                    



Monica

'Kako je Taylor?' pitam Harrya iako ne želim pričati o njoj, pitam iz pristojnosti. Vidim da je iznenađen mojim pitanjem.

'Taylor i ja smo... prekinuli.' kaže mi, a onda sam ta koja je iznenađena. Harry me samo gleda, a ja ne znam što da mislim o tome, želim ga zagrliti, poljubiti i napokon biti sretna.

'Kako misliš... prekinuli...' pitam ga opet, a on slegne ramenima. 'Zašto mi nisi rekao Harry? Mislila sam da si mi sve govorimo.' lagala bih kada bih rekla da me to nije pogodilo, ja njemu uvijek govorim sve bito, a on je propustio reći mi nešto takvo. 

Ustala sam i okrenula se na drugu stranu, čujem kako mi Harry prilazi. 'Monica...' doziva me, a ja se okrenem prema njemu, sretnem se s njegovim očima. 'Nisam znao kako da ti kažem, ona mi ionako nije ništa značila i...' 

'Harry ne shvaćaš.' zaustavim ga. 'Samo sam mislila da si govorimo sve.' tužno kažem i pogledam u pod, ali on stavi dlan na moje lice i podigne moju glavu te se ponovno gledamo u oči. 

'Oprosti Monica.' 

Gledam ga, vidim tugu u njegovim očima. Duboko uzdahnem, 'Ahh kao da se mogu ljutiti na tebe.' nakon što to kažem, Harry me krene grliti. 'Kako to da ste prekinuli?' pitam. Mislila sam da je Harry voli. 

'Nije ona ze mene, nikada nije ni bila.' slegne ramenima kada se razdvojimo iz zagrljaja. 'Hazza, Hazza..' ponavljam njegov nadimak. 'Idem se presvući...' kažem mu, ne želim pričati o njoj i ničemu što ima veze sa Taylor Swift. 

'Nisi mi pokazala sobu.' nasmiješi se, a ja uhvatim njegovu ruku te ga povučem do sobe. Harry se okreće po sobi sa osmijehom, a onda zastane na zidu punom fotografija. 'Sve mi se sviđa, nisam ni sumljao u tebe, oduvijek si bila za te stvari..' 

'Drago mi je da ti se sviđa.' sjednem na krevet, a onda Harry sjedne pored mene. 'Koliko ostaješ ovdje?' pitam ga, odmah odgovara, 'Četiti dana.'

'Četri dana.' ponovim za njim. 'Da bar možeš ostati duže.' tužno kažem. 'Iskorisiti ćemo ova četiri dana što više možemo, okej?' nasmiješi se.

 'Okej.' potvrdim. 'Ustaj Monii!' krene se smijati i primi me za ruku te okrene oko sebe. 'Harry?' 

'Mhhm...' kaže tek toliko da znam da me sluša, 'Ne znam što bih bez tebe.' kažem kroz osmijeh i odem prema ormaru. 'Moni?' sada i on mene pozove, okrenem se prema njemu. 

'Ni ja ne znam što bih bez tebe.' tipičan Harry, nasmiješim se. 'Što kažeš na ovo?' izvadim uske crne poderane traperice i prljavo rozu majicu bez rukava. Kimne glavom. 'Odmah se vratim.' kažem mu i odem u kupaonicu kako bih se presvukla. 

Nakon što se obućem uzmem šminku koja je bila u malenoj torbici te se vratim u sobu, Harry nešto tipka po mobitleu. 'Hoćemo otići do Starbucksa? Treba mi kava, a i nešto za pojesti..' pogledam prema Harryu i sjednem na pod pored ogromnog ogledala. 

'Da, može.' odgovara, a onda dođe k meni, gleda me s osmijehom i točno znam što mu je na pameti.  'Ne Harry, ne možeš me ti šminkati.' 

'Molim teee!' napravi tužnu facu, ali ja ne popuštam. Stavila sam korektor ispod očiju, bronzer, maskaru, lagano popunila obrve, a onda uzmem nježno rozi matt ruž u ruke. 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now